Hikiaineisto:Voi hyvää päivää, internet

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.


Seward Collins -darra.png

Ihmiset. Miksi ovat laittaneet nämä asiat internettiin? Hikipedian ahkerat ihmiset ovat kahlanneet internetin ryönää, jotta sinäkin voisit. Olkaa hyvä.Twitter – ketjut kuumina, kaikki väärässä

Huomaathan, että nämä Twitterissä käydyistä keskusteluista Twitteriin ladatut muistoalbumit jatkuvat kunkin keskustelua kuvakaappauksiksi ikuistaneen twiitin vastauksissa, koska yhteen twiittiin mahtuu korkeintaan neljä potrettia.


Ihmiset ja kuinka listiminen on mukavaa

Milko aikio polttopullo.jpg
 • ”On helppo pilkata miestä joka on jo haudassa,joka kuitenkin on luonut edellytykset sontiaisille tehdä työtään vapaasti ja elää loisena verorahoilla.Paljon olisi kaasutettavia tässäkin maassa jotta päästäisiin eroon syöpäläisistä.Tai DDT.tä”
Esko Kotilanen[2]
 • ”"Homot pitäis tappaa" - Niin pitäis tyhmätki mutta siinä sä vaan olla elelet.”
Fatima Anttonen[3]
Listiminen1.png


Listiminen2.png


Listiminen3.jpg
Listiminen4.jpg

Nykyajan orjuus

Orjavertaus.png

Mitä kaikkea uskonto meille opettaa

From what I heard.jpg
 • ”Arkipyhät ei ole jumalallinen määräys, joten niistä voidaan joustaa. Sen sijaan Jumala on määrännyt sunnuntain (tai jonkun muun päivän) vapaapäiväksi. Se on kirjoitettu Mooseksen kymmeneen käskyyn, jotka myös Uudessa testamantissa on vahvistettu. En tiedä, koskeeko sapattimääräys kaikkia ihmisiä, vai voidaanko ateisteiltä perua viikonloppu?”
Juhani Perttu[4]
 • ”...sikiön kehitysvaiheet ovat täysin vääräksi todistettu.”
Mikael Torppa[5]

Jeesus ja metalliputken teologia

 • ”Minä en ole ojentanut ketään metalliputkella, ainoastaan viitannut _ateistiseen_ linnakundiin jolla on kokemusta metalliputkesta(kin). Toiseksi, onko pöydillä ja jakkaroilla ojentaminen kristillistä? Siis jos tulisin ja kaataisin tietokonepöytänne ja nojatuolille samalla tavalla kuin Kristus kaatoi rahanvaihtajien rahapöydät ja jakkarat? Ja ajaisin teidät pois ATK-huoneestanne samalla tavalla kuin Kristus ajoi rahanvaihtajat temppelistä? Raamatussa ei näköjään mainita, käyttikö Jeesus jotain apuvälinettä, mutta muistaakseni jossain elokuvassa "Jeesuksella" oli ruoska, joka olikin pari tuhatta vuotta sitten paljon yleisempi työkalu kuin metalliputki... Eli jos muinaisessa Jerusalemissa olisi ollut metalliputkia yleisesti saatavilla, voidaan tehdä sekin oletus, että Jeesus olisi ojentanut rahanvaihtajia metalliputkella. Toisaalta, Kristuksellahan oli henkivoimat, joten kyseinen Raamatun kohta voidaan tulkita niinkin, että Jeesus käytti henkivoimiaan niihin rahanvaihtajiin. Nimittäin vähän vaikea uskoa, että jos joku tavallinen mies olisi mennyt temppeliin hätistelemään isoa määrää rahanvaihtajia, niin ne olisivat ihan suosiolla pötkineet pakoon. Normaalistihan tuossa käy niin, että hätistelijä saa turpaansa. Mutta koska Raamatun mukaan ei käynyt "normaalisti", Jeesuksella siis joko oli ruoska tms "työkalu" apunaan, tai sitten hän käytti henkivoimiaan.”
TJT[6]

Tasa -arvoinen avioliittolaki ja kristityt marttyyrit

 • ”Jos homolaki tulee voimaan alkaa silloin kristittyjen vainot tässä maassa. Kristittyjä tullaan laittamaan vankilaan Raamatun mukaisten mielipiteittensä johdosta. Saarnaajia tullaan kontrolloimaan, mahdollisesti jopa Raamatun kirjoitukset vaaditaan muutettavaksi. Massachusettissa astui voimaan sama laki ja tulokset olivat murhaavat. Myös Suomessa lain kannattajat ja edelleen vaalijat tulevat tekemäään aivan samoja juttuja kuin mitä Massachusettissa tehdään. Julkisuutelua ravintoloissa ja jos joku puuttuu tilanteeseen tai paheksuu, syrjintäkortti heilahtaa heti ja sakot tai vankila odottaa. Tämä ei ole fiktiota vaan täyttä totta tuossa osavaltiossa. Ihmiset eivät todellakaan tajua millaiseen kontrollivaltioon Suomi joutuisi jos tämä laki menisi läpi. Tämä laki esitellään " asiana joka ei ole keneltäkään pois," mutta totuus on täysin toinen. Tämä laki muuttaa kaiken alkaen esiopetuksesta ja jatkuen aina yliopisto-opetukseen asti. Todellista mielipiteen vapautta ei tuolloin enää olisi. Kaikki asiat olis kierrätettävä SETA:n kautta. Tuon piskuisen järjestön sormien lävitse, jolla on alle 2000 jäsentä! Kansa ei halua tätä lakia. Tuoreen mielipidemittauksen mukaan tätä lakia vastustaa yli 70% kansasta. Taitaapa olla lähempänä 75% tuo luku nyt. Ei homoliitoille, on kyllä suvaitsevaisuudelle!”
Arto Lehkamo
 • ”En kiellä homojen rakkautta toisiaan kohtaan. En muutenkaan piittaa lähes ollenkaan muiden ihmisten henkilökohtaisista asioista. Mutta. En kuitenkaan missään tapauksessa tahdo, että mies, joka kokee siittimensä laittamisen toisen miehen anukseen mitä ihanimpana seksuaalista mielihyvää tuottavana asiana, liitettäisiin missään määrin oman kulttuurini mielestäni pyhimpää asiaan - avioliittoon. En itsekkään mene väittämään islaminuskoiselle että koraani on peritty transformereilta. Älä sinäkään tule sanomaan minulle että elämäni pyhin asia on juhlava seremonia jossa kaksi miestä vannovat rakastavansa toisiaan ja olevan uskollisia toistensa ulostusaukoille. Asia ei ole näin. Ja kun väität niin, räit naamalleni.”
Analrasvakeitin Eriterastas[7]

USA:n poliisin koppalakin natsius

 • ”Useille @Huopainen mm. Auschwitzin uhrien lapsille nuo kuvat eivät luo mielikuvaa rakkaudesta. Luulisin. ”
Timo Haapala Tom of Finland -kuvia käyttävistä lakanoista

Demokratia

 • ”"Tässä asiassa pitää kuunnella Raamattua eikä yleistä mielipidettä, Kujala sanoo. Lakialoitteen takana oli kolme prosenttia suomalaisista, kansanedustajia on 200, joten uudistus ei anna koko kuvaa suomalaisten ajattelusta."”
Erkki Kujala avioliittolainmuutoksen läpimenosta

Gurun kunniallisuus

Naomi Wolfin julkaisemaan melodramaattiseen kertomukseen professori Harold Bloomista, jonka kertoi vuosikymmeniä sitten Wolfin opettajana toimiessaan laittaneen kätensä Wolfin reidelle.
 • ”It is another example of the well known saying that when character is lost, everything is lost. The intellectual contribution of Mr.Bloom is definitely overshadowed by this inhuman and immoral act. A teacher occupies a status of God or Father in Hindu Religion. The same should be adopted worldwide. But we must congratulate Mr.Noami for coming out openly. Let us support her.”
nimim. ”Prof.Dr.V.S.Ramakrishnan.”[8]

Ankkamajavan ongelma

[9]

Kun mulkku ampui omaan jalkaan

 • ”Wikipedia is actually pretty reliable. I study social psychology in grad school, and I can tell you that most if not all of the wiki pages dedicated to social psych phenomena accurately depict the facts established by social psychologists in the past 70 years. Btw, to get a page on wikipedia takes several weeks of editor review. Just fyi.”
mike wang[10]

K18 (KATSO KUVAT!)

Milko aikio raiskaus.jpg
 • ”Mitä vittua :-D Ei vitus ole homoa panna perseeseen, edes vaikka panon kohde olis mies. Sen sijaan tilanne jossa pannaan miestä perseeseen on toisen osapuolen kannalta vähintäänkin hintahtava :---D Btw, kuka panee perseeseen paljaalla? Ei mul o kortsun kans mitään ongelmaa, mutta en kyl ikinä vois paljaalla kiskoo suklaajunatunnelia :-------D Muija on kyl ihan pantava, ainakin takaapäin ja erityisesti paljaana pyllyyn <3”
Antti V[11]
 • ”Uskon että evoluutio selittää naisten yleisemmän biseksuaalisuuden. Jossain heimoissa heimopäälikkö mielellään katselee paria toisissaan kiehnaavaa naista. Heteroseksuaalisena en ole koskaan kokenut seksuaalista vetoa samaa sukupuolta kohtaan joten vaikea juskoa miehet yhtä biseksuaalisiksi kuin naiset.”
"apexisto"[12]

Riitta Uosukaisen paljastettua pitkän parisuhteensa salaisuudeksi kovat halunsa

 • ”Seksi-Riitta alias Rouva Reva haluaa seksiä tuon tuostakin vai? Rouva Reva on poliittinen, että valtiopetospolitiikka poliittinen entinen eduskunnan seksikäs seksipommi laukeileva lemmenheinälle sykkivä aukeileva, tavara tärisevä, orgasmeissa värisevä!”
Teuvo Turunen[13]

Nakuilukuvien nettiviljelyn järkevyydestä vääntäessä

 • ”Hyvät stringit kuvan naisella. Eihän tuossa mitään pahaa. Suurin osa miehistä lukee miestenlehtiä eikä suinkaan niiden kirjoitusten vuoksi.”
Jarkko Sillanpää
 • ”Kattokaa ny näitä, Jarkko sillanpää = Perus +50v runkkari joka viel kattelee 18-20v naisii ihan ku ei ois nähny naisii ennen.. oksetuspaskalla o varmaa lapsia ja oma vaimo viel kaike lisäks. Sit tääl on näitä naisia jotka ite tykkäävät postailla bikinikuvii jne jotka ovat tietenki sitä mieltä että ei tässä ole mitään... XDXD ei vittu oikeesti apinat... vuos on 2015 kohta... Internet on olemassa... Tietoa _pitäisi_ olla kaikkien saatavilla mutta ei, keskitytään ottaa perse ja tissikuvii ja eletään raha orjana, VITU/N HUORAT. pää ulos perseest nyt jo saatana!”
MaNuz FishingGroundz[14]

Kellogg'sin tukiessa Pride-asiaa

 • ”Aika erikoista mainontaa, onkohan tuo edes laillista.... :(”
Hannele Palomäki
 • ”Aika lailla hämmästyin ja kyllä voimattomana suutahdinkin, kun tietokoneeni ohjelman päivitettyäni aikaisempi aurinkoinen maisemakuva olikin muuttunut koko näytön sateenkaariksi!! Siis joka kerta, kun avaan koneen joudun menenmään siihen - sateenkaaren kautta!!? Mahtaako minusta kohtakin tulla lesbo, vai mitä ne yrittävät?”
Seija-Liisa Junkkala[1]

Kun homofobiaa on vaikeaa erottaa kaappihomoudesta

 • ”Look at this picture. I know what you are thinking - 'What an attractive, fresh-faced young lady.'
  WRONG.
  This is Axel-Rose, lead singer with the metalist band Guns And Roses. Her voice sounds and feels like a dentist's drill. Recordings of her 'singing' are purportedly used by Americans to torment innocent Muslims held illegally in Guatemala Bay. This skirted witch formed Guns And Roses back in the 1980s with her guitarist boyfriend, a hideously hairy metalist nicknamed 'Slash' after how he attacks his victims. Their hits include 'Welcome to the Jungle' and 'October Rain', celebratory anthems about the destruction of rain forests by acid rain. Guns And Roses are to date directly responsible for murdering hundreds of THOUSANDS of innocent trees.
  Please share this post and help save the environment from this deeply wicked metalist band.
  God bless. ”
Christians Against Slipknot

Amerikan konservatiivit ja seksi

Perversion, degeneracy and socialism.jpg


Dickexpert1.png


Dickexpert2.png

Dickexpert3.png

Dickexpert4.png

Dickexpert6.png


Dickexpert7.png


Pepekin on liian wholesome tämmöiseenDickexpert9.png

             

Dickexpert5.png


Pääministeri Marinin ignoroitua toimittajan kysymysyrityksiä videolla


Yet to meet a hetero woman.jpg


Ekologia

 • ”Locheed Martin aikoo alkaa valmistaa pieniä fuusioreaktoreja jo kymmenen vuoden sisällä. Fuusiovoima on toki näitä teknologioita, jotka ovat aina "olleet tulossa", mutta enää se ei tunnukaan yhtään niin epärealistiselta kuin aikaisemmin. Esimerkiksi viime vuonna saatiin aikaiseksi fuusioreaktori, joka tuottaa enemmän energiaa kuin mitä järjestelmän pyörittämiseen tarvitaan. Fuusio on tulossa.

  Fuusio on ydinvoimaa parhaimmillaan; puhdasta, riittoisaa ja tehokasta. Se on kaiken elämän lähde ja alkuvoima. Se on tähtien primaalia energiaa, jonka universumi on tarkoittanut meitä varten. Kun meillä on energiaa enemmän kuin mille keksimme käyttöä, suuri osa maapallon resurssiongelmista ja sitä kautta esimerkiksi sodista ratkeaa välittömästi. Ydinvoima myös ehkäisee ilmastonmuutosta ja planeetan saastumista.

  Ydinvoima on ihanaa ja seksikästä. Rakennetaan siis näitä pyhiä reaktoreja kaikkialle ja maailma pelastuu!”
Jiri Keronen[15]

Sorrettuja ja solvattuja

Vulnerable Men.png
 • ”No en nyt tiijä, nainen kuitenkin varmaan voi jotenkin edes samaistua muihin naisiin. Kun taas Trump varmaan voi vaan samaistua 155 rikkaimpaan amerikkalaiseen (trump on 156 rikkain).”
nimim. ”SuvaitsevainenSivari”[16]
 • ”kaikesta pitää voida vitsailla" on rakenteeltaan sama argumentti kuin se kun rasismi oikeutetaan lasten tai naisten turvallisuudella”
Julius Jääskeläinen[17]

Diagnoosi: Maskuliinisuus

 • ”can't hang with str8 men because I'm too clumsy to be around things as fragile as their masculinity”
nimim. ”assgod” Tumblrissa[18]
 • ”"as fragile as their masculinity" so you're saying men should be more masculine?So they shouldn't be like women because women aren't masculine?So being 'like a woman' is bad.Way to set the movement back,dumbass.”
Christina Hall[19]
 • ”This meme is strong medicine but then truth is often uncomfortable till integrated.”
Catherine Williams[20]

Leppoisaa lauantaiaamun diskurssia: Tuhansista seuraajistani 23 seuraa jotakuta joka on jakanut tämän yhden ummehtuneen meemin, MITEN ON VITTU MAHDOLLISTA, paskan boomer-asennevammarehhailun monikohtaista puolustusta, jossa ei ammattikoomikko edes kykene paikantamaan vitsin kärkeä, vittuilua, blokkeja ja helvettiin toivottamista, julistautuminen huumorin asiantuntijaksi, jonka tiedonvälitystä pitäisi kuunnella, tärkeitä opetuksia


Jöpötyskukkulan taistelu

Jöpötys 1.png


Jöpötys 2.png


Jöpötys 3 korjattu.png


Jöpötys 4.png


Jöpötys 5.png


Jöpötys 6.png


Edistysmielisten neuvostonostalgiaa

Twitterstalin.png


Suurpedot

Hitlerin lapset.png

Der Fall Tuisku

Der Fall Tuisku.png


Holokausti

Holokusti.jpg

Homma hanskassa

Vahtera1.png


Hirttäytymistä julkisella paikalla yrittäneen turvapaikanhakijan MV:n lukijassa herättämiä ajatuksia.
 • ”Nah, keep trotting out some old droopy titted broad claiming Mr. Trump bumped into her, it only matters to lonely single young women with no stake in society. If they were not hoodwinked into accepting political correctness with, entitlement, self indulgence, and self importance, they would at the very least have their virtue intact.”
Joe Northpal[21]
 • ”mutta toisaalta. nyt meillä on terveitä neekereitä ja työvoimasta kauhea pula. miten olisi kuntouttavia työleirejä mutiaisille terveessä 40-luvun hengessä.”
Tomi Pitkänen[22]
 • ”Juutalaispankkiirien mielestä on ollut tehokasta leimata kansallissosialismi natsismiksi, koska silloin sen ajaminen on härskin kuuloista ja nostaa hyödyllisten idioottien vastarinnan. Ossimäntylahdet tekevät juutalaispankkiireille palveluksen, kun demonisoivat erään varteenotettavan talousmalliajattelun natsismiksi, vaikka kyseessä on pikemminkin vallan otto pois epärehellisiltä yksityispankkiireilta kansan hyväksi.

  Talousdemokratia on eräs kansallissosialismin jalostusmuoto, jossa rahanluontivaltaa käytetään kansan hyväksi.”
Heikki Kosalainen[23]
 • ”An older man and a younger woman can have many children, but an older woman and a younger man are sterile. Feminism has never paid attention to biology and as France becomes more feminist, she has forgotten how to have children. Macron carelessly smiles as the Native French population is replaced by hostile invaders.”
Words of Cheresie[24]

Homman pundiitit Breivikin iskuista

Homma-Breivik 1.png
Homma-Breivik 2.png
Homma-Breivik 3.png
Homma-Breivik 4.png


Vihakommentteja.jpg

Suomen yrittäessä estää Suomessa kauan asuneen somalin Somaliassa murhasta saaman kuolemantuomion

 • ”Verorahat käytetään siihen, että Abdul voi Suomessa tuntea olonsa kotoisaksi ja koitetaan tehdä Suomesta monikulttuurinen valtio ja ylistetään sitä, että saadaan muita kulttuureja tänne Suomeen.
  Mutta sitte, ku saa tollasen tuomion kotimaassaan, ni sitte voidaan kyllä moittia kyseisen maan lainsäädäntöä.
  Raiskauksista me annetaan taas kyllä lievemmät tuomiot jollain naurettavalla perusteella tyyliin:

  "Ei hänen kotimaassaan laiteta moisesta vankilaan, koska siellä pätee viidakon laki - Raiskaa tai tule raiskatuksi"

  "Koska Alibaba ei ymmärrä hyvin Suomea, hän ei voinut olla varma siitä, että oliko tämä kyseinen orapihlaja-aitojen suojassa suoritettu nopea, uhrille yllätyksenä tullut seksuaalinen kanssakäyminen sittenkään luvallista. "


  Tätä rataa ku jatketaan, ni maahanmuuttajien kohdalla ei kauaa enää edes anneta tuomioita raiskauksistakaan, vaan sen sijaan uhriksi joutunut puolustuskyvytön naisihminen varmaan saa sakkoa vapauden riistosta, koska kieltäytyi seksistä.
  Ja lisää sakkoja lääkärin lausunnon perusteella vielä siitä, että nainen on ei ole tekohetkellä varoittanut väitetystä sukupuolitaudistaan Alibaballe.
  Molemmille tehdyt kusitestit olivat AIDSin osalta positiiviset ja tämä tulkitaan oikeudessa siten, että naisella on ollut halu levittää tautia tahallaan ja että nainen oli tahallaan kulkenut paljastavissa ja avonaisissa vaatteissa ja edesauttanut tällä tilanteen tapahtumista.

  Tosiasiassa tämä nuori MansikkaMargaritan vaikutuksen alaisena ollut nainen oli neitsyt ennen tapahtunutta, ja AIDSin Abduli sai jo 5 vuotiaana jossain viidakossa banaanipuun varjossa omalta isältään, joka taas sai sen omalla takapihallaan mustalta karvaiselta vaimoltaan, joka paljastuikin auringon noustessa kuolleeksi simpanssiksi.

  Joo okei, jutut ehkä hieman kärjistettyjä, eikä tarkoituksena olen loukata ketään, mutta ei varmaa hirveen kaukaakaan hae.”
Janne Ahokas[25]

Kuka on turha julkkis, tai: Jussi tietää, mitä nappeja minussa painella <3

Suomalaisia servauksia.png
Suomalaisia servauksia kommentti.png
 • ”En nyt halua mollata ketään mutta miksi ihmeessä laitetaan kirjailioita [sic] keskustelemaan filosofiantohtorien kanssa filosofisista aiheista ?

  Ei liene kovin yllättävää kumpi voittaa :D”
Michael Michelsson (kyseessä oli kielitieteilijä Jussi Halla-ahon ja Sofi Oksasen väittely ulkomaalaisten työllistymisestä)[26]
 • ”Sinnemmäen kannattaisi muistaa kuka on vastassa ennenkuin lähtee haastamaan väittelyyn koulutettua filosofian tohtoria :D”
Mikki Reinhold[27]


Muhammettilaisen massahomonmurhaajan problematiikkaa

Rk.jpg

Argumentum ad big bold beautiful baculum

 • ”You left really want a civil war with half of the country which just so happens to be the most heavily armed, makes up most of the police AND military and if it is true then Putin would send the full might of Russia's army too. You do know you democrats will learn the meaning of genocide, that your safe spaces, dildos, trannies, feeling of self entitlement and crying won't save you from what will come.”
Alex Ray presidentti Trumpin mahdollisesta viraltapanosta[28]

Erkki Tuomioja - erään isättömyyden tragedia[3]

 • ”Helsingin Sanomat kirjoitti 26.11. ulkoministeri Erkki Tuomiojasta otsikolla "Vasemmistoradikaalin pitkä juoksu". Kokosivun mittaisen artikkelin ydin-antia oli, että Tuomiojan poliittiset näkemykset eivät ole muuttuneet miksikään siitä, kun hän teininä kirjoitteli ensimmäisiä yritelmiään koululehtiin.

  Erkki Tuomiojan isä, Sakari Tuomioja kuoli nuorena, vuonna 1964, aivoverenvuotoon toimiessaan Kyproksen kriisin välittäjänä.

  Erkki (s. 1946) jäi näinollen herkimmässä kehitysvaiheessaan vain äitinsä, kommunisti Vappu Tuomiojan (1911-1998) kasvatettavaksi. Vappu Tuomioja, o.s. Wuolijoki puolestaan oli äärivasemmistolaisen emigrantin, NKVD:n vakoojan Hella Wuolijoen (ent. Vuolijoki, o.s. Murrik) ja ylioppilassosialisti Sulo Vuolijoen tytär.

  Isättömäksi jääneen Erkki-pojan kehitys pysähtyi ja hänen poliittinen ja intellektuaallinen ajatusmaailmansa kivettyi vuoden 1964 tasolle. Hän kykeni ottamaan vaikutteita vain tuon ajan romanttis-sosialistisista harhoista. Niitä hän on toistellut lähes viisikymmentä vuotta.

  Jos liberaali porvari Sakari Tuomioja olisi elänyt kauemmin, hän epäilemättä olisi kyennyt laajentamaan ja kehittämään poikansa ajatusmaailmaa sekä todellisuudentajua ja opettamaan tälle, miten ihmisten joukossa tulee käyttäytyä.

  Nuoressa Erkki Tuomiojassa oli epäilemättä älykkyyttä ja energiaa. Hänen tragediansa on, että se meni hukkaan.”
nimim. ”sologdin”[29]

Tiedettä!

 • ”Tiedetoimittajana on vaikea olla eri mieltä. Jos rotujen välisiä keskimääräisiä älykkyyseroja on olemassa – eikä ole juurikaan näyttöä siitä ettei niitä olisi olemassa – huipulla ovat todellakin ashkenazi-juutalaiset sekä itäaasialaiset, eivät eurooppalaiset.”
Marko Hamilo[30]
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

Aiheesta muualla

Viitteet

 1. Murosaatio Begins.jpg
  Murosaatio.jpg
  Murosaaatio II- Monomaanien hyökkäys.jpg
  Häpy Endkö? Eli kuinka Murosaatio sai niin kauniin ja naaraan vaimon.jpgMurosaatio puolisotilaallisen joukon leivissä.jpg
 2. 1. Valkoihoista tarkoittava Caucasian kirjoitetaan yhtälailla isolla, 2. Kaukasus-lähtöisestä sanotaan erotukseksi yleensä ”from the Caucasus region” tms., 3. Eric Cartman on siis Homman kriittistä ajattelijaa sivistyneempi.
 3. Alkuperäinen otsikko
 4. Lisätietoja