Hikiaineisto:Huippuja typeryyksiä Hikipedian auteureilta/2

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä on Hikiaineiston huippujen typeryyksien arkistosivu. Muokkaa kokoelman aloitussivua, älä tätä. Älä muokkaa mielellään sitäkään, jos et tiedä, mitä olet tekemässä.

”omnomnom hyvää ihmistä - sanoi herra homo hai.”

~85.217.6.108
"Siilit ovat hyvin viisaita eläimiä. Etenkin kun ne paskovat autonrenkaisiin ja raiskaavat naiset talon seiniin. Siielet ovat saaneet nimensä selässään olevasta kaljusta."
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...

...miten teille käy jos uskotte joulupukkiin. Kerrotte siitä kaikille että joulupukki on olemassa Vai etsitte korvatunturin ja jos joulupukki ON...!!!!! olemassa niin menette kotiin seuraavana päivänä HUUDATTE että joulupukki ON! olemassa.

totuus VAIKO tehtävä. Kenelle näistä sanoi sanoisit että joulupukki vakoilee vaikka joulupukki ei vakoile.

mommo pikku sisko mummi pikku veli äiti isoäiti isä isoisä serkku Vai etkö kenellekkään näistä. Ellet kerro kenekkään näistä niin likkaa nikkiä ja serkun serkku pääset PELAAMAAN vautiä Letgou matkaan. P.s. Muista lukea tarkasti ohjeet peli veli

sisko on jännittävä niin ole valppaana. ~91.153.98.104
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...

...Hän Tykkää Juoda Es Ja Juoruta Selän Takana. Muuten Mulla Ei Olis Ystäviä.

Kiitos. Olen Vuoren Vuori :DDD


PÄIVITÄN Myöhemmin Lisää. ~Tuomas

PIKKUKALLE

PIKKU-KALLE ELI KAKKAPILLU ON OPETTAJIEN LEMPI OPPILAITA. HE ANTAVAT KAKKAPILLULLE SEN TAKIA KYMPIN KA. ,KOSKA HÄN PANEE OPETTAjia etenkin mies opettajia perseeseen ja saa paskasta työstä kympin.. miten saat itse kympin.
 

sääntö 1. ainakun on mahdollisuus läpsi rumia vanhoja opeja perseeseen niin että he kiljasevat.

2. puristele hyvän näkösten opejen pyramidi tissejä. toisaalta ilman jälkkää.

3. jos koulussasi on mies rehtori niin kaada hänen mukiin vodkaa , jos hän alkaa siitä rettelöimään soita 112.

4.nussi hyvännäköset pussiin ja heitä he bussiin.

5. aina voi olla bi ja nää voi myös tehä työpaikalla niin saat potkut ihan varma

Mikko mursu

mikko mursu on mursu joka on keksitty mikosta

Jättiläinen

Jättiläiset on kauhian rumia, tappavan tehokkaita, ja ennen kaikkea Lapin alkuperäisasukkaat.

Jättiläinen uusiksi

Jättiläistä käytetään yhdynnässä ja se on 35 metristä
150 metriin. Yleensä se peittää kokonaisen kaupungin siemennesteeseen, ja
Saattaa kaikki raskaiksi. No nykyään niiden kanta on pienentynyt, koska jättiläisille
On tehty ympärileikkauksia puudutusaineen kanssa. No sen johdosta värkkki ei
enää seiso!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 katso myös härveli!!

Antilooppi

Antilooppi,tunnetaan myös nimellä perseenäyttäjä.Voit havaista antiloopin näyttämässä persettään sinulle metsässä.Ennen antiloopin nimiä käytettin perseenäyttäjä nimimerkkia(mainistin jo,tiedän sen)Kommentteja antiloopista,eli perseenäyttäjästä:

Usainnen Blot:Hyi vittu

Tomppa Cruise: I want it,I want it!

Tarjah Halonennenkin:Suomen opposition nykyään määrätyn oikeuksen ja huuhaaa juttujen määräyksin perusteella,olemme erottaneet antiloopin Suomesta




Ravinto:sammakot,penikset,lehdet,ruoho,sammal,huumeet,alkoholi



Liisäntyminen:Ei voi lisääntyä,monistuu muutation avulla.

Hiusten polttaminen

Hiusten polttaminen on sitä että hiukset poltetaan ihmisen päästä eivätkä hiukset kasva enää koskaan takaisin koska päähän jäävät palovammat estävät hiusten kasvamisen! Yleensä polton jälkeen muualle kehoon alkaa kasvaa karvoja esimerkiksi kuukauden päästä kädet ovat kokonaan 500 000 mustan 10 senttisen karvan peitossa! Joskus karvat saattavat olla valkoisia!

Joten jos haluat olla kalju niin polta hiuksesi edullisesti vantaan panohuoneella!!!!!

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...syliseksi on sitä kun mies istuu vaikka tuolilla ja nainen mene miehen syliin niin etä miehen penis uppoaa syvälle naisen pimppiä. Nainen saa äänehtelyja mutta se ei ole vaarallista sen tekemisestä nauttii molemmat suku puolet mutta on siinä yksi mutta jos mies on ala ikäinen ja nainen sitä vanhempi mies saattaa saada astman tai pidemmän elin ajan. muista tuotaa kannattaa harrastaa niin että olette saman ikäisijä tai mies vanhempi. ~ 89.27.103.109

Bloody mary

HEI KAIKKI KARVAISET HIKILUKIJAT! Bloody mary on ruotsalainen vanha kuningatar joka kuoli itsetyydytettyään itseään tamponin asettimella. On uskomus, että jos masturboit ja sanot samalla kolme kertaa bloody mary, niin hän seisoo edessäsi ja saattaa hyvällä säkällä lutkuttaa sinua jos sinun puskassasi on tarpeeksi ylimääräisiä aromeita.

Mopojonne

Lihavoitu teksti mopojonne on iliselvä paska kasa joka hyppii kesällä autosta pihamaalle.

Pässi

ihme pässi on koiran näköinen petoeläin joka syö kettuja päivlliseksi ja kylväälihapullia ympäri pihamaata elikkä ihan ihme pässi!

Päivi Räsänen

Roope Puustjärven miuku on hänen lemmikkinsä ja demeriläinen sekä karhuherra badnington. sipulikeitto!

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...mikä o ikä kriisi ?? ~195.255.102.2

Särkän niemi

Särkänniemi on vankila jossa on kuolleita ihmisiä. Sinne ei kannata mennä ellei halua tuonpuoleiseen.

Zizi

Kävelevät Pillut rakastavat tätä artikkelia--185.25.200.151 29. syyskuuta 2014 kello 11.28 (UTC)

Kuolema vai Zizi

 Negru

Kuolema

 Mauno Menninkäinen

Mutta Ensin Zizi

  Negru

Raiskaus Tarkoittaa toisen pahaksi käyttöä, kaikki siis rakastavat Raiskauksest LOL XD IME REIKÄÄ XDDDD

Ebola

Ebola (eebola) on lihas vuoto joka on lähtöisin Jonnen pöntostä. (Turku) tarkemmin kaarinalainen Ebola on lähtöisim turun aura purosta jossa Eli aluksi vain kusi pakteereita mutta kun tpsän pelaajat Hukutetiin aura puroon niin syntyi ebola turussa ja kurjen mutkan Kusiliivit ja pökäle maan paska pallot. Ebola siirtyy afrikaan Ebola (eebola) bakteerit tajusivat turkulaisten olevan liian yökötäviä Sillä turku on suomen perseen reikä asiaan 0,0008 afrikalaista on kuolut

[[Tiedosto:turku

"Aivos ovat ihmisen toiseksi tärkein elin heti suun jälkeen.Tämä johtuu siitä että suulla syödään ja aivot eivät toimisi.Tai toimisi.Ei sitä koskaan tiedä.Aivot voivat olla myös linnunaivot,jos henkilö on pölijä. Muista aina ruokkia aivoja rusinoilla. Tai ole ruokkimatta.Älä kuitenkaan ajattele liikaa sillä aivot rasittuvat ja surkkastuvat."

Milffi

milffi on kutsuma nimi aikuisesta naisesta joka on teinipoikien kuumin unelma tai naapurin kuuma koti-äiti.

(milf)american englanissa on oma milffi slangi jota käyttää jengi nimeltä national lampoo,heidät tunetaa hullusta milffi löylystä mikä saa voimakkaita reagtioita feministi kohderyhmässä.on myös olemassa salaliittoteoria milffityksestä että (milffaus) eli milffitys olisi sublimaalista löylytystä femiineihin ja jos näin on niin kampania toimii.

(el milf) el_milf on mexicon yleisin uskonnossa käytetty pirun ruumillistuma,eli el diablo. -_perussa el milf oli kansan kiihottaja ja etsitty rikollinen.

Myöhemmin päivitetty milfffi blogi eli milfdating on ilmoittanut joukko sähköpostiin kaikille deittailioille joukkokirjeen että milf olisi kuuluisa interpolin etsityin hahmo ala-maailmassa ja hänestä on luvattu huomattava palkkio.kohde asuu päijät-hämeessä ja luultavasti sysmässä..

-liitteet

(du es en grande uno milf)_milfkustantamo,otava http:\milf.wno,ster.ccomi.html

Sipulihamster

Sipulihamsteri on hamsteri joka syö sipulia. Joten jos VITUN HOMOT luokkakaverit (jos ees kaverii) SANOVAT SINULLE VATTUMAISELLAAN INISEVÄLLÄ ÄÄNELLÄÄN : "sä oot sipulihamsteri" niin kannattaa tässäkin tapauksessa nostaa keskisormea häntä päin ja sanoa "vitun himo homo".

Hessburger

Tunnetaan nimellä peppu burger ja sinne on aikuisilta pääsy kielletty! Lapset pääset sinne ilmaiseksi ja he saavat sieltä ihan mitä tahansa ilmaiseksi mukaan kuten esim. Iphone6 sekä samsung galaxy s20. Peppu burgerissa järjestetään joka vuosi pepun pieksämisen mm kilpailut.

Jos peppu burgerissa havaitaan aikuisia niin kaivetaan kaivos ja heitetään ne sinne.

Puuilo

Puuilo strippikeskus. [lausutaan `puu ilo`]

Puuilo on vihreä kauppa, josta ihmiset ostavat panoapuvälineitä. Puuilo on kiinalaisten mieleen. Työntekijät Puuilossa ovat todellisia runkkareita. Ihmiset käyvät Puuilossa, koska siellä on homoja joita saa panna ilmaiseksi. Huorista ei ole tietoakaan. Puuilossa on myös iso homo strippiklubi. Kaikki stripparit ovat kaikki ilman palkkaa. Stripparit ovat kaljamahaisia ja 200-kiloisia pedofiilejä.Puuilon ryösti kerran eräs mies Jorma puukässäope. Jorma sai panna Merjaa ensimmäisen kerran vuonna 1578. Mutta sitten taas Puuilon mielenterveysosastolle. Jos käytte puuilossa olette täysiä paskapäitä. Puuilo on paska paikka siellä haisee stripparin kakka. Kunniotamme Jormaa ja hänen tekemäänsä tuskaa meille kirjoittajille.

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...Röngen keksi suuri keksiä Adolf Hitler? ~137.163.16.18
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...[Jenni Dahlman-Räikkönen] jätti hänet koska kimin keppi ei enää heilunut nuotilleen mitä aijemmin oli heilunut? ~85.76.186.132

Pupuraiskaus

pupuraiskaus on semmone erittäin miehinen juttu jossa raiskataan kaveri jalasta ja seurauksena kaveri heittää sinua omenalla munille tai perseenreikään t.cp mauri pupuraiskaus syntyy yleensä kun vittuilet kaverille :DDD.

Rapu

rapu on saksi ravut yla käyttelevä hintti jolla ei ole kiveksiä ut yleensä sekaantuvat toisiinsa :DD

Tikka eli takki

Palokärki on maamme paras lintu. Sillä on hieno hairstyle ja naisia paljon. Tikat yrittävät saada kaikkien maailmain naisten huomiota mutta ei onnistu sillä he onat niin tyhmiä että niiden aivot ovat pienempiä kun muurahaisen aivot jos muurahaisilla on aivot. Tikat eli takit ovat helposti puettavia vaatteita jotka suojaavat kylmältä tai tuulelta. Tikat ovat myynnissä esimerkiksi Dressmannissa jossa 1 tikka eli takki maksaa noin 119e ALENNUKSEN KANSSA! Takit ovat arvokkaita. Äiti ei tykkää että takit menevä pilalle silloin äiti suuttuu eli älä pilaa tikkasi. Palokärki on myös Hyvä palomies. Lukekaa siitä lisää osoitteesta palomies palokärki.fi.

IDIOOTTI Tekijät: Jaffer al-ghuraibawi 2014

Maitopsykologia

Maitopsykologia

maito on psykologiaa

Biisikärpänen

Biisikärpänen on kidutusohjelma, jossa kilpailija pahoinpidellään. Punaisesta valosta kilpailija lyödään puukolla kaulaan ja vihreästä valosta kilpailija pakotetaan juoksemaan talon ympäri. Ohjelman juontaja on Jaakko Saariluoma.

Haisuli

Haisuli on ruskea kakka kikkare jolla menee illalla lujaa

haisuli kompastelee jurrissa muumipapan ansa kuoppiin

haisuli käy aina yöllä muumitalossa nussimassa

haisulilla on niinpaljon rahaa että hän on osta nut munan pidennyksen

Kooma

kooma tarkoittaa erään laista nukkumis tilaa. tai niin ainakin luulaan. oikeasti neekerit keksivät sen, jotta he saisivat antaa suikkelia ihmisille eri puolilla maailmaa. ole varuillasi niggojen varalta.

Piparkakkutalo

Piparkakkutalo on erittäin turha kapine, jota käytetään yleensä naaraiden tavoitteluun, vaikka se ei edes toimi. piparkakkutalot ovat must...ruskeita eli hyvin kaamean näköisiä ne paisttuvat 99 minuutissa.piparkakkutalot ovat pahan makoisia.

Takapaisti

TAKAPAISTI takapaisti tarkoittaa että perse on ihan homeessa ja liimautunut nahkaiseen sohvaan kiini ja sitä että on kussut housuun ja samalla paskonut housuun välillä paska ja kusi voi lentää samaa aikaa jos olet 78 vuotias saatat kuolla takapaistiin jos se kestää yli 3 min jos se kestää alle 3 min selviät varmasti mutta jos perse on hikinen niin takapaistin vaara on 30% enemmän mutta se ei iske kaikille esim bruneteille joten jos sinulla on takapaisti niin saatat istua vesassa läpi yöt ja päivät takapaistin voi estää älä koske omaan perseeseen tai eläimen perseeseen