Hikiaineisto:Bushin suvun pimeä menneisyys

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.

Monet länsimaita pyörittävien eliittisukujen kirjoituttamien historianselostusten mukaisen historianopetuksen saaneet ihmiset eivät ole perillä siitä, että Yhdysvaltojen rikkaimmat ja vaikutusvaltaisimmat suvut jotka vieläkin sanelevat suuren määrän valtion asioista kannattivat eugeniikkaa ja rotuoppia täysin rinnoin kunnes H-miehen tempauksen reperkussiot saattoivat sen huonoon valoon. Tässä on siis moneenkin kolkkaan internettiä tungettu propaganda-raapustus.
George Bush Junior sai kummatkin nimensä George Bush Seniorilta. Seniorin isä oli sodanjälkeinen senaattori Prescott Bush, ja isänisä sijoittaja, raskaansarjan mestarinyrkkeilijä George Herbert Walker, jolta presidentit perivät etunimensä (GW ja GHW Bush). Tutkija, joka liittää Bushin suvun suoraan Natsi-Saksaan, on entinen Yhdysvaltain liittovaltion Natsien sotarikossyyttäjä John Loftus. Loftus jätti eläkevirkansa, mutta on senkin jälkeen jatkanut yksityisihmisten asianajajana “Natsi-metsästäjänä” Top Secret –tiedostoja koluten. Loftusin lupa vuotaa (“License to leak”) on johtanut Antifa-tyyppisten järjestöjen avoimiin kirjeisiin istuvalle presidentille. Nämä huolestuneiden kansalaisten kirjeet ovat osa Amerikan Situation Comic -politiikkaa. Loftus ja Aarons osoittavat, että Prescott Bushin yritystä tutkittiin vihollisen auttamisesta sotatilan aikaan. Syytökset viittaavat I.G. Farbeniin, Saksan kemikaali- öljy- yms. konserniin. Orjatyövoimaa käyttänyt yhtiö on tunnettu vammaisten eutanasia-projektin murhavälineistön skaalaamisesta suurempaan mittakaavan myöhemmissä saippuatehtaissa (hakusanoina tuotekehitysprojektissa mm. "hyönteismyrkky", "sinihappo" jne.) Nihilistiset yhtiöt antoivat kokonaan uuden merkityksen käsitteelle kierrättäminen, oli sitten kyse kalkista, hamppuköydestä, saippuasta tai hammaspaikoista. “The Consolidated Silesian Steel Corporation” ja “Upper Silesian Coal and Steel Company” sijaitsivat pahamaineisimmalla kivihiilen ja polttoaineen louhintaalueella, - Auts! -vitsissä.

Prescott Bushin syytetään nousseen “United Service Organizationin” puheenjohtajaksi ja rahoittajaksi 1942, joka osti $33 miljoonan taalan viihdytyspaketilla Liittoutuneiden rintamajoukkojen suosion ja synninpäästön. Samana vuonna 18-vuotias George Bush hylkäsi suunnitelmansa Yalessa ja ryhtyi vapaaehtoisena hävittäjälentäjäksi Japania vastaan. Samaan aikaan kuin poika pelasti isänsä mainetta Amerikan maan nuorimpana taistelulentäjänä ilmeisen itsetuhoisuuden tunnelmissa, syytti maan hallitus hänen Prescott-isäänsä natsi-järjestöjen maanalaisen toiminnan pyörittämisestä Amerikassa. Senaattorina Prescottin pilkka oli profetaalista pojanpojan kohtalolle sittemmin. Media kiinnitti huomiota mm. Prescottin äidin dokumentoimaan poikansa kirjeeseen WWI:n Euroopan rintamalta: Prescott kertoo kirjeessä äidilleen, miten oli pelastanut mm. Englannin pääministerin ja Ranskan presidentin hengen poterossa, lyömällä poteroon heitetyn kranaatin takaisin kivääriänsä baseball-mailana käyttäen.

Mitä taas Prescottin appeen George Herbert Walkeriin tulee, hänen syytetään olleen Hitlerin voimakkaimpia rahoittajia USA:ssa, alkaen “kapakka-vallankumous”-farssista 1924. Walker-apu saapui tehokkaimmalla hetkellä rahan historiassa. Tuolloin kotimaan valuuttaa tarvittiin Saksassa aamulla kassillinen, iltapäivällä kottikärryllinen maitopullon ostoon. V. 1923 inflaatiossa ulkomainen valuutta oli ratkaisevaa, sillä 1.11. yksi USA:n dollari maksoi 130 miljardia Saksan markkaa, mikä kulutti kaikki keskiluokan säästöt. SA:ssa oli 350 000 miestä – ja heille piti maksaa toisin kuin partiopojille. Saksan teollisuuspohatta Fritz Thyssen voitti liike-elämän johtajien myötätunnon Hitlerille kommunistien pelossa. Thyssen loikkasi sodan aikana Sveitsin kautta Ranskaan ja hänen nimissään painettiin 1941 Englannissa kirjaa “Minä maksoin Hitlerin” – jossa kuitenkin tunnustetaan vain mitätön 1 miljoonan Saksan markan summa. Presidenttien isät olivat syytösten mukaan Thyssenin keskeisiä liikekumppaneita ja rahanpesijöitä. Siis jo ajalla ennen pakkosterilisaatio-lakien iskeytymistä liki kaikkien länsimaiden eettis-ihanteellis-pragmaattiseen lainsäädäntöön eugeniikan biolegislaation kulta-aikana (Suomessa 1935 ja voimassa 1973 saakka). Internettonttu tietää kuitenkin jo Prescottin isän Samuel Bushin toimineen Ensimmäisen Maailmansodan aikaan Remingtonin asetehtaan Euroopan edustajana, sen lisäksi että hän piti aikansa tavan ja Aku Ankka -sarjojen mukaisia näyttelyjä alempien ihmisrotujen edustajista häkeissä. Samuel Bushin Freak show oli teksasin suosituin tivoli. Keskiajan inkvisition rovioissakin valoisin puoli on yleensä unohdettu: Kansa nautti kovasti julkisista teloituksista ja huuteli kekseliäitä kommentteja kuolevien sielujen edesottamuksille. Huvipuiston edelläkävijä oli rahvaan rovio.

Juuri Loftus ja Aarons edustavat tutkijoita, jotka toivat Sveitsin pankkien verirahan pesun päivänvaloon. Myöskään Ruotsin rooli Natsi-Saksan pitkän jänteen aseistajana ei ole salaisuus muualla kuin Pohjoismaissa. (Raoul Wallenbergistä, suvun valkoisesta lampaasta, on esitetty Ruotsin mediassa arviolta 3000 dokumenttia.) Esse non videri: kirjassaan Peittelyn taito Aalders ja Wiebes syyttävät Ruotsin suurinta liikepankkia Bushia ja Walkeriakin tiiviimmästä rahanpesusta IG Farbenille. Stalin-lempinimi tarkoitti terästä – mutta Hitlerin teräs ja kuulalaakerit perustuivat ruåtsalaiseen laatuun. On dramaattista että Simon Wiesenthal on elänyt sadan vuoden ikään 44 kg kokemuksen jälkeen. Hän lopetti jahtinsa ja kaikki Wallenbergiä ja Natsi-Saksan ydinaseen raskasta vettä koskevat tiedot on pitänyt saada Ruotsin ulkopuolelta. Vastaavalla tavalla myös Suomessa SSS:n (Suomalais-Saksalainen Seura) ja SVL:n (Suomen Valtakunnan Liitto) dokumentit on hävitetty. Luottamusta herättää kuitenkin se, että Suomen Valtakunnan Liiton perustuskirjan allekirjoittaneista oli puolet professoreita ja dosentteja. Käytännössä järjestössä oli mukana yli puolet Suomen akateemisista viranhaltijoista.

Vuonna 1910 USA oli johtava eugeniikkaa kehittänyt ja kampanjoinut, valistunut maa. Eugeniikka oli jalo oppi, itse sanankin oli keksinyt Charles Darwinin serkku, sormenjälkitestin kehittänyt Sir Francis Galton kirjassaan Inheritary Genious ("Sukumme nerot"). Monin paikoin amerikkalaisissa puistonpenkeissä luki Whites only, vaikka sisällissota oltiinkin käyty puoli vuosisataa aiemmin orjuuden lopettamiseksi. Heikot suvut oli tarkoitus steriloida ja näiden sukujen sukunimet luetteloitiin kansakoulun koulukirjoissa taulukoihin osavaltioittain. Tutkimusta rahoitti myös hyvin tunnetut suvut kuten Harriman, Garnegie tai Rockefeller. Vuoteen 1924 mennessä Eugenics Record Office:en oli talletettu 750 000 datakorttia perinnöllisyystutkimusta varten. Mein Kampf kirjassa siteerataankin USA:laista eugeniikkaa, sillä tutkimusta teki mm. huippuylipistot Stanford, Yale, Harvard ja Princeton. Rockefeller-säätiö rahoitti myös 20-30 luvuilla Keisari Wilhelm -instituutin antropologian, perinnöllisyystieteen ja eugeniikan laitosta. Rockefeller-säätiön Saksassa ollutta toimintaa koordinoi psykiatri Ernst Rüdin, Eugen Fisher ja Otmar von Verschuer, joiden mielestä ilmeisesti Adolf Hitler ymmärsi parhaiten heidän koulukuntaansa. Armomurhaaja Rüdin valittiinkin 1932 Eugeniikan-liiton johtajaksi. Kun Hitleristä tehtiin valtakunnankansleri, sanoi Goebbels, ettei heitä viedä pois valtioneuvosto talosta kuin jalat edellä. Näissä merkeissä, demokratian saavutettua lakipisteensä ja Hitlerin tultua arvottua voittajaksi demokraattisissa vaaleissa, tuli ko. Rüdinista rotupolitiikan pääarkkitehti. Tekopyhyys on pyhyyden lajeista tutkitusti jaloin ja tästä esimerkkinä voisi mainita suomalaisen syntymäkuulovammaisten naimisiinmenon kiellon, joskin ilman sterilointia vuoteen 1973 saakka.