George W. Bush

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png George W. Bush on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.
Stop hand.png Tämä artikkeli häpäisee piruja ja on törkeää saatananpilkkaa!
Artikkelin keskustelusivulla voi keskustella vainajien ja kirottujen kohtaamisesta, mutta tuhoisampaa on lähteä ulos remuamaan, kiroamaan Jumalaa ja paahtamaan vaahtokarkkeja.
Dunce.png George W. Bush on valittu tammikuun 2010 kuukauden nutipääksi.

”Fool me once, shame on... shame on you. Fool me... you can't get fooled again.”

~Bush osoitti verbaalisen lahjakkuutensa
George Wanker Bush
Bush.jpg
Yhdysvaltain presidentti
vallassa 20012009
edeltäjä Perheensä pettäjä! Ja valehtelikin siitä!
seuraaja Tyyppi kenen nimessä on Hussein ja O[x]ama!
syntyi 1946
Texasissa
kuoli
Helvetissä
puolue Rebublikaaninen puolue
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma sitaatteja tältä nerolta.

George Wanker Bush (Yrjö Pensas tyhmempi) (1946–) on jenkkiläinen alkoholisti ja narkomaani sekä presidentiksi naamioitunut terroristi, joka tunnetaan älykkyydestään. Hän oli Texasin kuvernööri vuosina 19982001 ja Yhdysvaltain presidentti 20012009. Bush harrasti paljon oluen juontia hyvän ystävänsä Saddam Husseinin kanssa silloin kun Saddam oli vielä elossa. Hän sijoittuu hullujen murhaajien listalla jaetulle sijalle 4 heti Maon, Hitlerin ja Stalinin jälkeen arviolta kahdella miljoonalla uhrillaan. Samoihin lukuihin yltävät myös Pol Pot ja saksalaiset komediaelokuvat.

Nuoruus[muokkaa]

George syntyi isoon texasilaisperheeseen nimeltä Bush sen nuorimpana jäsenenä synkkänä yönä 29. helmikuuta 1946. Kun hän astui maan päälle, kuului karmea nauru, joka täytti koko maailman; se oli Saatana, joka kuuli ruotsalaisvitsin. Salamat räiskivät taivaalla, kun synnytys oli tapahtunut. Bushin äiti oli Barbara Bush, joka oli USA:n presidentin George H. W. Bushin (virassa vuosina 19891993) vaimo. Pojan isäksi arvellaan perheen sekarotuista saksanpaimenkoiraa, jolla oli erityisen lämpimät suhteet Barbaraan ja himo aasialaisiin skottiviskeihin.

Jo pikkupoikana hiekkalaatikolla George uhkaili muita antamaan lelut hänelle tai hän ilmiantaisi heidät biologisista aseista. Bush kävi kotikoulua, jonka lopetti jo ensimmäisenä päivänä saatuaan pikkusormeensa krampin nenänkaivuun johdosta. Bush kirjoitti ylioppilaaksi väärennetyillä todistuksilla, minkä jälkeen monet kadehtivat häntä.

Vietnamin sota[muokkaa]

Bush joutui armeijaan vuonna 1966. Hän ei menestynyt siellä käytännössä ollenkaan, vaan hänet alennettiin sotamiehestä alisotamieheksi (miinanpolkijaksi), mikä oli ensimmäinen kerta USA:n historiassa. Vietnamiin Bush lähetettiin heti sen sytyttyä vuonna 1969. Bush kuitenkin vangittiin vuonna 1970 ja hänestä tuli vihollisen sissi. Bush kuitenkin eksyi viidakkoon keskellä kirkasta päivää ja joutui antautumaan jenkeille vuonna 1972, jolloin hänestä tuli taas tehoton jenkkisotilas. Kun sota loppui jenkkien osalta (vietnamilaisten osalta se jatkuu yhä), oli hän yksi paristasadasta eloonjääneestä voittajasotilaasta.

Poliittinen ura[muokkaa]

George W. Bush välittää tervehdyksensä kaikille maailman kansoille.

Bush nousi politiikkaan kongressivaalien kautta vuonna 1980. Hänestä tuli republikaanien vakoilija, jonka tarkoitus oli selvittää demokraattien ehdokkaan Jimmy Carterin heikot kohdat vaaleissa muutaman muun agentin kanssa. Republikaanien ehdokas Ronald Reagan voitti vaalit, jolloin hän nousi perustuslain mukaan maan diktaattoriksi, minkä seurauksena hän nimitti Bushin puoluesihteeriksi. Reagan valittiin virkaan uudestaan 1984, taas Bushin ansiosta. Bushin isä valittiin presidentiksi 1988, ja voittoon auttoi tietenkin hänen poikansa. Persianlahden sota sai Bushin osakkeet nousemaan, ja hänestä tuli kuuluisa koomikko. 1992 oli kuitenkin kohtalokas vuosi, kun Bill Clinton valittiin Bushin isän seuraajaksi Yhdysvaltain presidenttinä. Bushista ja Clintonista tuli näin arkkivihollisia. Clinton oli presidenttinä vuoteen 2001 asti, jolloin hän joutui luopumaan vallasta. Vuonna 2000 Bushista tuli republikaanien presidenttiehdokas. Hän voitti vaalit veljensä Jeb Bushin, joka sattui sopivasti olemaan vaalien aikaan kuvernöörinä ääntenlaskennan kannalta ratkaisevassa osavaltiossa, suosiollisella myötävaikutuksella.

Presidenttiaika[muokkaa]

Bushin ensimmäisen presidenttikauden ensimmäinen vuosi oli melko harmitonta aikaa. Bush oli kaikesta ulkona oleva tomppeli, jolle ranskalaiset nauroivat mutta jota kukaan ei varsinaisesti pelännyt. Vuoden 2001 syyskuu muutti kaiken. Tuolloin Bush tutustui My Pet Goatse -nimiseen lastenkirjaan, joka avasi hänen eteensä kokonaisia uusia, kivoja ja värikkäitä maailmoja. Bush ryhtyi määrätietoisesti toimimaan Yhdysvaltojen mahdin edistämiseksi kaikkialla maailmassa. New Yorkissa samaan aikaan tapahtuneet kaksi suhteellisen harmitonta lentokoneonnettomuutta tarjosivat Bushille mahdollisuuden suunnitelmansa toteuttamiseen lentoturvallisuuden edistämiseen vedoten. Bush laati salaisen muistion otsikolla Maat, joista en pidä (so called ”countries” which I do not like). Nämä Yhdysvaltojen tulisi saada haltuunsa mahdollisimman pian Bushin suunnitelmien mukaan. Näihin maihin kuuluvat mm.

 • Afganistan – Hoideltu
 • Irak – Hallussa (minimaalista vastarintaa)
 • Iran – Kohta... kunhan ne ensin isottelee liikaa ydinpommeillaan
 • Syyria - Onko siellä öljyä? Jos on, sinne vuoden päästä.
 • Pohjois-Korea – Köyhä kuin kirkonrotta, kovistellaan mutta listalla vihoviimeisenä. Tarkkailua lisätty, kun maan keisari osti itselleen uuden pölynimurin ja pari ydinkärkeä.
 • Etelä-Korea - Ennen Pohjois-Koreaa jotta molempien maiden valtaaminen olisi helpompaa.
 • Saksa - Pelastettiin sentään Eurooppa saksalaisilta jo 1940-luvulla!
 • Georgia - (Saattaa olla öljyä) Venäjä ehti ensin.
 • Venäjä - Yksikin ilmatilanloukkaus Alaskassa niin sota alkaa.
 • Celine Dion - Siellä en oo käynytkään, hyökkäystä suunnitellaan.
 • Nigeria - Ihan ajan kuluksi...
Bushin arkipäivää.

Parhaiden kaveriensa Dick Cheneyn ja Donald Rumsfeldin kanssa Bush ryhtyi määrätietoisesti luomaan Yhdysvalloista republikaanis-hihhulistista teokratiaa. Bush oli myös kapitalisti, mutta koska hän oli ismisti, hän saattoi kuulua surutta molempiin. Suunnitellussa Patriot Act -lain laajennuksessa mm. demokraattien tulisi julkisilla paikoilla käyttää rintapielessään keltaista aasin kuvaa ja hirnua honottavasti kävellessään, jotta heidät voidaan kaikkialla tunnistaa. Bush on hyvin filosofinen persoona, joka miettii asioita syvällisesti. Hän on nimennyt suosikkifilosofeikseen Arnold Schwarzeneggerin, Rambon ja Frankensteinin hirviön. Valloitettuaan Irakin vuonna 2003 ja tultuaan valituksi uudelle kaudelle vuonna 2004 mikään ei näyttänyt voivan pysäyttää Bushia. Ensi töikseen uudella kaudellaan hän antoi kenkää ulkoministeri Colin Powellille ja nimitti tämän tilalle Condoleezza Ricen, joka oli aiemmin toiminut Valkoisen talon siivoojana.

Bushin vaalimainos eräällä raitiovaunupysäkillä.

Harrastukset[muokkaa]

 • Arabimaiden keräily
 • Sodat
 • Öljyn metsästys
 • Pokémon-kortit
 • "Arvaa missä maassa on ydinase" -leikin leikkiminen
 • Paavo Pesusienen innokas fanitus
 • Eläinaiheiset palapelit, alle 100 palaa[1]
 • Litteät vaahtokarkit.
 • Geddan!
 • Terroristi-iskujen suunnittelu Saatanan kanssa. Näitä on esimerkiksi 9/11, joka aiheutti Afganistanin tuhoamisen valtauksen.
 • Muotokuvien maalaaminen hänen itse aloittamissaan Afganistanin ja Irakin sodissa taistelleista veteraaneista

Ennätykset[muokkaa]

 • USA:n historian huonoin presidentti (Ennen Donald J. Trumpia)
 • USA:n eniten sotinut presidentti
 • USA:n vihatuin presidentti
 • USA:n eniten toheloinnut presidentti (eDJT)
 • USA:n tyhmin presidentti (eDJT)

Bushin saavuttamat ennätykset on sittemmin jo lyöty, mutta tämä ei tee hänestä yhtään sen parempaa presidenttiä. Asialla oli nimittäin Donald Trump, joka onnistui rikkomaan ne (sotimista lukuunottamatta) jo ensimmäisenä virkaanastumispäivänään, kun taas Bushilla meni kaikkien näiden asioiden saavuttamiseen kokonaiset kahdeksan vuotta. Mutta koska älyllisesti heikkolahjaisten ihmisten vertaaminen Donald Trumpiin on vakava loukkaus heitä kohtaan, on parasta pidättäytyä vertailemisesta presidenttejä sen enempää keskenään.

Katso myös[muokkaa]

Lähteet / viitteet[muokkaa]

 1. Jan Guillou : Madame Terror

Aiheesta muualla[muokkaa]

Hikiaineisto2.png Hikiaineistossa on lähdeteksti Bushin suvun pimeästä menneisyydestä.
American-crusader.gif edeltäjä:
Bill Clinton
Yhdysvaltain presidentti
2001–2009
seuraaja:
Barack Obama