Fruittari

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.


Stop hand.png Fruittari on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.


”Älä itke ruma fruittari, mennään ostamaan Lacostet!”

~Sanonta

”Nyt vittu turpa kiinni tai mä vien sun peilin!”

~Todistetusti hyvä tapa päästä eroon fruittareista

”Hei fruide missä sun geelis?!”

~Goottihopparirapparit

”Hei fruittari alax olee?”

~Pissikset
Fruittarin ikä on helppo todeta ihon vihreydestä. Tämä ei tietenkään päde tupakoitsijoihin eikä mandariineihin.

Fruittari eli hedelmä (homo quasimetrosexualis) on oikeastaan miespuolinen (11–19-vuotias) vastine pissikselle, mutta ei ihan. Suurin osa fruittareista löytyy lukioista, mutta muutamia laumasta eksyneitä löytyy myös esimerkiksi ammattikouluista.

Fruittari pukeutuu "muodikkaasti/tyylikkäästi". Esimerkiksi Lacosten ja Burberryn vaatteet ovat suosittuja fruittareiden keskuudessa. Useimmat fruittarit ostavat vaatteensa H&M-kaupasta, paitsi rikkaimmat fruittarit, jotka eivät tyydy halpamerkkeihin ja käyttävät kaikki rahat vaatteisiin. Esimerkiksi yhdestä vyöstä 100 euroa on hyvin edullinen hinta. Fruittarien pukeutumistyyliin kuuluvat myös ns. hinttilaukut, joista suosituin on täyslateksinen malli, jonka on H&M:lle suunnitellut Teuvo Loman. Pääasiassa laukkuja ja kalliita vaatteita käytetään siksi, että ne makean näköiset tyypit O.C.:ssäkin käyttävät. Nuoret fruittaripojat ovatkin erittäin suosittuja irstaiden keski-ikäisten pederastien keskuudessa.

Fruittarit käyttävät kalliita 90€ maksaneita ja 5€ arvoisia hajuvesiä, joita he laittavat kasapäin vain siksi, että huutoetäisyyden ulkopuolellakin olevat ihmiset havahtuisivat fruittarin olemassaoloon. Fruittarit ovat tunnistettavissa myös siitä, että usein heillä on savuke huulessa tai bissepullo kädessä. Toim. huom. Tämä kohta tosin kattaa yli 50 % suomalaisista Jos siis tapaat fruittarin, älä ilmoita hänelle tupakanpoltosta tai alkoholinkäytöstä alaikäisenä, koska mitä luultavimminkin fruittarin panos dialogiinne on: ”Haista vittu.” tai ”Imase.” (Myös pissismiin sekaantuneiden tekstissä esim. "Mee imac äitiis!" tai "Älä tuu ulic!"). Kampin uusi kauppakeskus on heille sydäntä lähellä. Fruittarit viettävät yleensä aikaansa Kampin ostoskeskuksen ylimmässä kerrokksessa eli ´´Kampin femmassa´´. Sieltä löydät Suomen suurimmat pissis- ja fruittarikeskittymät. Sijainti on oivallinen, sillä onhan kerros tai pari alempana kaikki mahdolliset muotivaateliikkeet. Fruittarit ovat Etelä-Suomesta levittäytymässä pikku hiljaa yhä pohjoisempaan päin ja esimerkiksi Joensuun Isoon Myyhyn on kasvanut yksi Suomen suurimista populaatioista.

Sosiaalinen elämä[muokkaa]

Les Fruittis on suosittu yhtye nuorten fruittareiden keskuudessa

”Niinqu siis mikä niiqku?”

~Fruittari

Fruittarit käyvät bileissä, 'D44..' joille tehdään myöhemmin yhteisöjä IRC-Galleriaan, ja yleensä nämä juhlat pidetään Gloriassa. Fruittarien keskinäinen kanssakäyminen rakentuu toistensa valkeiden Lacoste-kenkien ihailun varaan. Fruittarit ovat oikeastaan homoja, jotka tykkäävät tytöistä, 'ihQ niiQ' mutta älä kerro sitä heille. Ei kannata myöskään ottaa esille fruittariseurassa sitä, että kaikki muut nauravat heille.

Fruittarilta löytyy aina sängyn alta Strap-on, jotta joku ihQ tytsi voisi halutessaan pukea fruittarin mekkoon ja kiksauttaa häntä huolella. Toisen pojan kanssa fruittari ei harrasta seksuaalista kanssakäymistä kuin korkeintaan kolmesti elämänsä aikana.

Fruittareiden perinteisiin kuuluu sanoa jokaista tyttöä IRC-Galleriassa rakkaaksi kultasöpöhaniksi, vaikka oikeasti rakastaa sen kultasöpöhanin veljeä. Fruittarit kutsuvat parhaita kavereitaan "Veljiksi". Syytä ei olla vielä keksitty, mutta asia johtuu luultavasti siitä, että he tuntevat seksuaalista vetoa heihin. Toisinaan fruittikset pitää puntteja sukissa, etteivät heidän farkkujensa lahkeet menisi likaisiksi. Fruittarit edistävät tasa-arvon toteutumista käyttämällä joskus kajalia, puuteria tai meikkivoidetta, jotta he näyttäisivät uskottavammilta toisten fruittareiden silmissä ja saisivat ihQilta tyttöpuolisilta kavereiltaan huomiota - "Vitsi Mikael sä oot nii ihQsöpöraksup3ipe!1"

Fruittareita on maailmassa vähiten Ruotsissa, sillä Ruotsin väestöstä 99% on homoseksuaaleja, jolloin fruttareille ei "valitettavasti" jää tilaa. Kuitenkin varoitus Turun sekä muiden outojen alueiden läheisyydessä liikkuville; molemmissa on todettu esiintyvän enemmän fruittareita kuin muilla aluella. Tästä syystä kyseisiä alueita kannattaa välttää entistäkin enemmän.

Fruittareitten tyyliin kuuluu kaikki raidasta ruutuun, mutta eniten puunausta tarvitseva osa on hiukset. Hiuksissa on aina pakko olla vahaa (ja lakkaa ja geeliä ja liimaa) jolla he muotoilevat hiuksiaan niin että ne ovat niin sanotusti "hyvin". Usein peilin edessä saattaa kulua enemmän kuin 2 tuntia. Hiukset ovat muutenkin fruittareille tärkein osa koko tyylissä, joten ei kannata koskea fruiden hiuksiin tai saatat saada kokonaisen fruittilauman jahtaamaan sinua. Fruittareiden ei tarvitse käydä parturissa, koska "söpö" ylikasvanut skeittifleda lyhenee latvoista jatkuvan vetyperoksidi-tappo-blondauksen johdosta. Keinorusketus on kova juttu ja "solkussa" käydään äidin kannustamana (mamma betalar). Myös isukin kannustus on yleistä (pappa Betalar).

Fruittareitten perusominaisuuksiin kuuluu myös dissaaminen eli toisen haukkuminen. Yleensä fruittarit suuttuvat dissauksesta ja niin heidän on pakko mennä ostamaan lisää Lacosten kenkiä.

Katso myös[muokkaa]