Foorumi:Onko Hikipedia vihapuhealusta?

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > Onko Hikipedia vihapuhealusta? [ vastaakyttää ]
Foorumien ohjeNäin ajattelee ainakin filosofian tohtori Jukka Sakari Hankamäki: [1]

Mitä mieltä olette tästä kirjoituksesta? --91.155.138.124 13. tammikuuta 2018 kello 19.36 (UTC)

Joo --Napoleon (keskustelu) 24. tammikuuta 2018 kello 17.20 (UTC)
Hankamäen systeemistä puuttuu substanssi ja esimerkit. Puhuu yksilöimättä hyvin epämääräisiä syytöksiä. Miten mitään noin epämääräistä vastaan edes voi puolustautua. Vai on rikottu lakia yksityishenkilöitä kohtaan tavalla joka rikkoo lakia? Näyttäkööt esimerkin ja haastakoot oikeuteen. Häviämisen ja sakkojen maksamisen jälkeen voisi sanoa että meillä on tässä uusi sananvapauden sankari Hankamäki. (Ironinen tämä sananvapaus hänellä. Ilmeisesti vaikka "Dialoginen filosofiansa" pitää anarkismia ja sananvapautta synonyymeinä valittaa että hikipediassa on hänestä anarkisteja. Minusta aika vähän on. Ilmeisesti anarkisti saa olla kunhan on kansallismielinen oikeistolainen anarkisti? Ja tämän ulkopuolella on vain sananvapautta rikkovaa anarkismia jonka verevä ilmaisu on sananvapauden puolustamiseksi sensuroitava netistä.) Lisäksi on kiinnostavaa miten hän moittii ad hominem -lähestymisestä samalla kun hän esittelee pilkkaa (esimerkiksi kuvaa "passiivis-aggressiiviseksi persoonallisuushäiriöksi" jne. Tyyli on hyvin loukkaavaa joskaan ei alatyylistä.) Tosin Hankamäki onkin tunnettu vinkuja. ; On kuluttanut uraansa - joka btw. tapahtuu pääasiassa ja käytännössä pelkästään akatemian ulkopuolella kenties sen vuoksi että hikipedian "työttömäksi ajamisen" sijaan hän on päättänyt valita lähtökohdaksi filosofisen fenomenologisen humanismin jossa homoseksuaalisuus nähdään filosofian tekemisen ydinasiaksi. Ja tullut tunnetuksi mm. tupakansavusta uhriutumisesta. Kommenttinsa julkaisu MV -lehdessä jossa selitti että sananvapaus ei tarkoita minkä tahansa sanomista oli hyvin "rikasta". Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 13. tammikuuta 2018 kello 20.20 (UTC)
Lisäksi näen Hankamäen kunniattomana. Itse olen nähnyt että jos joku on ongelmallinen ja toimii asiattomasti ja sanoo pahoja asioita, niin olen ilmaissut asian heille itselleen. Nähdäkseni se paljon puhuttu Suomen lakikin kannustaa siihen että ensin tuodaan ongelma-asia fooruminpitäjien tietoisuuteen ja vasta jos ei tule poistoja tai muuta reagointeja ryhdytään ottamaan poliisiin yhteyttä tai lietsomaan MV -lehdestä ketä tahansa haastamaan oikeuteen. Hankamäki, siis mies joka on korostanut dialogia vaikka "Dialogisessa filosofiassaan" harrastaa siis niin paljon dialogia kanssaan erimielisten kanssa että saamme jostain puskistahuutelusta epäsuoraan tietää mitä mieltä meistä on. Kunniallinen ihminen olisi nostabut asian ja argumentin täällä keskusteluun ensin. Ei tuonut = ei menee eettisesti tai muutenkaan vahvasti kyseisellä miehellä. Tuollaista pitäisi kunnioittaa viisaana? Hänellä ei taidakaan olla mitään muuta takeita viisautensa, dialogisuutensa jne. taakse kuin auktoriteettiin vetoava tohtorintutkintonsa esilletuonti. Ylevää! Mahtavaa! Vakuuttavaa! Samoin kuin kaksoisstandardissa elävä tekopyhyys jossa ensin itkee että "yksityishenkilöistä" ei saa sanoa pahoja asioita samalla kun on kuitenkin sitten haastamassa oikeuteen teksteissä joissa mainitaan arvioita itse kunkin "mentaalihygieniasta". Tässä ei kyllä psykoanalyyttinen tiede taida pelastaa kun jopa ammattilaiset joutuisivat vähintään tapaamaan kritiikkinsä kohteen.Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 13. tammikuuta 2018 kello 20.29 (UTC)
PS: Hankamäen kohdalla ongelmana on se että hän käsittelee hikipediaa dogmaattisena yhtenä klimppinä. Unohtaa esimerkiksi sen että täällä on konservatiivisia tyyppejä kirjoittamassa kuten "Humppakuutio aka takkirauta". Toisaalta jos ihmettelette miksi täällä on melko häijyjä kommentteja äärioikeistolaisuuteen vivahtavista tyypeistä, niin johtunee osittain siitä että heillä on sisäisiä skismoja jotka ovat ilmenneet siten että kilpailijaklipin tyypeistä on kirjoitettu pahaa. Näin kuulin yhdeltä "kansallissosialistiselta" tyypiltä jonka kanssa olen joka päivä tekemisissä dialogissa. Tälläinen kuplassa elävä suvakkiapina kun ilmeisesti olen... Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 13. tammikuuta 2018 kello 20.29 (UTC)
Parodia on aina hyvästä. Hankamäki ottaa näemmä asiat liian tosissaan. Ja mitä näihin yleisiin syytöksiin Hikipedian "vihervasemmistolaisuudesta" ja "sosialistisuudesta" tulee, meemi.info väitti juutalaisten sijaan stalinistien omistavan Hikipedian. -- Paskoo huastelj
Jukka Sakari Hankamäen kannattaisi tutustua ajatuksen kanssa asioihin, joihin ottaa kantaa. Ensinnäkin "ei-vasemmistolaisina pidetyistä henkilöistä" (oletan sen tässä tarkoittavan uusoikeistoa, ts. rasismiin ja LGBT-fobiaan ynnä muuhun typeryyteen sanomansa keskittäviä idiootteja) kertovat artikkelit (tai "pseudoartikkelit", mikä on hienolta kuulostava sana, lisää uskottavuutta nääs) ovat järjestään kaikkein faktapitoisimpia ja parhaiten lähteistettyjä, usein referoiden kohteidensa omia kannanottoja, toki huvittuneessa sävyssä. Poliittinen värittyneisyys taas ainakin omalta osaltani pitänee paikkansa, onhan itse naurettavina pitämistään asioista helpompaa löytää huumoria. Kuitenkin asiaa voidaan selittää myös toisella tapaa: poliittisen kentän tietyssä päässä vain on kaikkein eniten typeriä näkemyksiä esittäviä typeriä ihmisiä, mistä johtuen sieltä on löydettävissä eniten jutun juurta. Mutta ei kai siinä, ymmärrän kyllä, että jos henkilö on niin narsistinen, että googlailee itseään (ja niin mitätön, että löytää sillä tavoin itseensä liittyvää aineistoa loiston päivänsä nähneestä huumoriwikistä, kukaanhan ei tunnetusti mene kakkossivulle asti), kai tällainen suututtaa. --Vihapuheterveisin Ukonvaaja (keskustelu) 14. tammikuuta 2018 kello 15.06 (UTC)

Onkohan Hikipedian merkittävässä käyttäjäkunnassa edes yhtään vasemmistolaista identiteettiä itsessään tunnistavaa? ellei sitten puhuta homma asteikko sosialisti ja stalinisti on maltillinen liberaali kokoomuslainenkin. röhmö ja vielä äärilaitaa ei sisällöntuot sitäpaitsi ainakin minun napoleonin aatoksen kartellin kanssa (joiden Hankamäki ilmeisesti luulee muodostavan Hikipedian koko sisällön, vaikkeivät ne muodostane enemmistöä edes minun tuotannossani) ole edes äänestänyt, kun , tuholaistorjuntatarkoituksissa Haavistoa, katusoittajasääntö joku on filosofiassa ja poliitikassa niin paskaa ----Kuri 2. helmikuuta 2018 kello 11.33 (UTC)

Ainakin itse olen poliittisessa nelikentässä hyvin keskellä. Aavistuksen enemmän konservatiivi kuin liberaali. Aavistuksen verran oikeistolaisempi kuin vasemmistolainen (josta tulee sellaisia mielipiteitä jota näyttävät liberaaleilta mutta ovat oikeasti vaan sitä että "hallitus vainoaa meitä libertaareja". Eli asennevammapaskaa mutta by definition oikeistolaista asennevammapaskaa.) Rabulisti toki olen. Puhun silti vähemmän paskaa kuin Hankamäki. (Joka puhuu paskaa erilaisin sivistyssanoin ja kuvittelee että sanomisen asenne ei paista läpi tai ei paina yhtään mitään.) Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 13. helmikuuta 2018 kello 18.12 (UTC)
Mieleni minun tekisi olla sosialidemokraatti, mutta eetillis-homopersepanooletettu-seksuaalisyistä ynnä siitä vakavammasta syystä, että demarien talouspoliittiseen ääneen on kyllä onneksi viimein tullut joku linja, mutta tämä linja on liikaa ay-liikkeen ja eläkepappojen linja, mikä hurskasta sieluani kalvavat erinäköiset ei-ay-työttömät vähälle huomiolle. Onneksi minusta on vuosien saatossa tullut niin hirvittävä militaristi, että ensi vaaleissa äänestän Der Jussi Niinistöä, koska puolustusvoimissa on sielun hyvä syödä rokkaa.
Vois itsekin ryhtyä filosofian tohtoriksi ja sitten tohtorina todeta Hikipedia kauhistavaksi äärivasenoikeaitäruplalänsitaalapropagandasivustoksi, jotta saisimme lisää näkyvyyttä. --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 12. kesäkuuta 2018 kello 21.38 (UTC)

Kyllähän tämä on vihapuhealusta esimerkiksi Gaddaffi on julistettu idiootiksi vaikka oli viisas kansanmies jonka länsi-imperialistisiat teurastivat. Kommentin jätti Kaaoskontrolli (keskustelu – muokkaukset).

Hikipedia ei ole vihapuhealusta vaan mustan huumorin ja poliittisesti epäkorrektin keskustelun tunkio josta versoo osa uutta paljon mielenkiintoisempaa totuutta jota valtamedia ei pysty sensuroimaan. Kommentin jätti Kaaoskontrolli (keskustelu – muokkaukset).

Vertaisin Hikipediaa MV-lehteen huumoriin verhotun vihapuheen (70%) ja oikean asian (30%) suhteen perusteella. --2001:14BB:80:2746:2C87:EEA:2EDC:6998 13. kesäkuuta 2018 kello 12.19 (UTC)

Ainesosat: huumoriin verhottu vihapuhe (70%), oikea asia (30%). Gluteeniton. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää. --Ukonvaaja (keskustelu) 13. kesäkuuta 2018 kello 13.29 (UTC)
Tuotettu linjalla, jolla on käsitelty munaa. --Napoleon (keskustelu) 13. kesäkuuta 2018 kello 13.31 (UTC)
Säilyy parhaiten huoneenlämmössä erossa tietokirjallisuudesta. Tukehtumisvaara: ei lasten ulottuville. Sisäänhengitettynä karsinogeeninen terveisin Kalifornian osavaltio. --Jumalan selän takaa (keskustelu) 13. kesäkuuta 2018 kello 15.46 (UTC)

Kyllä Hikipedia ehdottomasti on vihapuhealusta. Täällä näkee välillä suorastaan järkyittäviä ja perusteettomia sairaita juttuja. --Terveisin Hikipedian Suuri Mieli™, jonka ajatuksia ja (muita) suuria taidonnäytteitä ihmetellään & ihastellaan yhä laajalti... Pidän muuten kuolasta <3. 12. marraskuuta 2018 kello 18.07 (UTC)

Minä ainakin olen huomannut, että Hikipediassa on paljon vihapuhetta, joten se on vihapuhealusta. Hikipedia ei kuitenkaan ole oikeistolainen, vasemmistolainen eikä keskustalainenkaan vihapuhealusta. Täällä on vihapuhetta minun kaltaisistani käyttäjistä, ja se vihapuhe on aivan käsittämättömän sairasta sellaista. Sietäisitte katua. --Pjoona11 (estä) 20. marraskuuta 2018 kello 14.21 (UTC)