Ensihoitaja

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Raamatun luomiskertomuksen kadonneiden sivujen mukaan, ennen Jumalan kosmista syntymää syntyi kansakunta joka sikisi pyhästä kaikkitietävyydestä, syntyi pyhän kyytijumalan neitseellisestä toimituksesta, kärsi palvelutasomuutoksen aikana, äxäsi, ja vastinetta kirjoittamaan laitettiin.

Tämä maailman seksikkäin ja tyylikkäin ammattinimike on luotu niille ääliöille, jotka huijataan opiskelemaan sairaanhoitajiksi siten, että he opiskelujen aikana istuvat oppiluokassa sijaitsevassa, pellehermannin lavasteita muistuvassa pahvisessa ambulanssissa tunkien muovipuktia seksikaupasta ostettuihin Barbara-nukkeihin (joskus jopa toisiinsa).

Tämän lisäksi heille annetaan hoitajan mekon sijaan kivasti kiiltävät, räikeän punaiset työukkohousut, joita he saavat pitää naama hymyssä oikein luvan kanssa. Kun ensihoitaja kohtaa Velipekan, jolla on kakkelit housuissa ja lämpöä 37.8, ottaa hän agenttikaupasta ostetusta asevyöstään pippurisumuttimen, käsiraudat, sekä Mäggaiveri-veitsen sekä ensihoitojumalan Raamatun esille ja kutsuu paikalle poliisin, armeijan, sukellusveneen sekä ensiaupulääkärin, joiden kanssa sitten yhdessä radiopuhelimella todetaan, että kyllä tämä Väinö pitää viedä sairaalaan. Jos lämpömittari näyttää alle 37.8 niin potilas haukutaan ensihoidon väärinkäytöksestä ja hänet jätetään omiin eritteisiinsä makaamaan perähikiään mummomökin lattialle siihen asti kunnes kotihoitaja tulee soittamaan uudelleen ambulanssin.

Moni ensihoitaja häipyy alalta siinä vaiheessa kun huomaa, ettei saa tunkea muoviputkia ihmisten kurkkuihin, neuloja kylkiluiden väliin. He jotka alalle jäävät huomaavat pian, että sen Velipekan olisi voinut viedä sinne sairaalaan vaikka lämpömittarin numero näyttikin alle 37.8.

Katso myös[muokkaa]


Enema.jpg Tämä lääketieteestä kertova artikkeli kärsii kroonisesta lyhytkasvuisuudesta.
Jaa tohtorin maagisesta nappipurkista nannaa kasvuhormonitasojen normalisoimiseksi.