Hikipedia:Hikihenkilöt

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Elisa Peelo)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
kaikki turha paska
HikipediaWikiNotext.png
Hikipediasta

Sisältö
Hikipedian käytännöt
Hikipedian esseet
Hikipedian keskusaivo
Hikipediaa luetaan maailmalla!
Vastauksia kritiikkiin

Twitter

Historia
Sodat
Selkkaukset

Sisarprojektit ja äpärälapset

Ihmiset
Hikihenkilöt
Byrokraatit
Ylläpitäjät
Käyttäjät
PeeloSankaritarIdan
Vandaalit
Podax-vandaaliYUP-vandaali

Vandalismi
Tyhmäily

Muuta

Toisin kuin halpakopionsa Wikipedia, on Hikipedia palkannut riveihinsä töihin runsaan kirjon eri alojen asiantuntijoita, kommentoijia ja ammattimaisia, oikeassa elämässä ja työssä epäonnistuneita toimittajia, jotka sitten tekevät sitä, mitä heidänlaisensa henkilöt ikinä tekevätkin. Ovathan satunnaisten säätäjien omat mielipiteet ja agendat epäluotettavampia ja muutenkin huonompia kuin asiantuntijoiden mielipiteet ja agendat, vai mitä? Tässä esittelemme asiantuntijakaartimme, jonka sanaan voit sitten turvautua kovankin paikan tullen.

Hikihenkilöt[muokkaa]

Asiantuntijat[muokkaa]

Pääasiassa joukko ihmisiä, jotka esittävät tietävänsä jostain enemmän kuin toiset ihmiset.

Dosentti Urmas Ali-Peelola[muokkaa]

Päivystävä dosentti Ali-Peelola tuo ajankohtaisiin poliittisiin aiheisiin alipalkattua akateemista näkökulmaa. Hän on tutkinut laajasti Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan kestikievarien merkitystä poliittisen keskustelun foorumeina. Asiantuntijaryhmän jäsenenä hänen tärkeimpiin tehtäviinsä kuuluu (surullisen)kuuluisat vaaliraportit, joilla Hikipedian yleisesti perin nuorelle käyttäjäkannalle tuodaan esiin erilaisia poliittisia mielipiteitä. Dosentti Ali-Peelola on yksinäinen ja katkera mies, joka on toiminut Akateemisen kaappijuoppopuolueen pääkaupunkiseudun varainhoitajana 1989–1992 (varat katosivat). Ali-Peelolan tavoittaa varmimmin kantapubistaan. Toimitus korostaa, että kyse on kuitenkin vasta ennusteesta.

Tästä voi urkkia Ali-Peelolan esiintymisiä.

Tohtori Stefan Lindström[muokkaa]

Hikipeedikon työssä tapahtuu yllättävän usein työtapaturmia, useimmiten oman uskontonsa tai kiinnostuksensa kohteen mollaamisesta tuohtuneen juntin toiminnan seurauksena. Tätä varten Hikipedian riveihin palkattiin tohtori Stefan Lindström, joka niin paikkaa ruhjeet kun suorittaa intiimimmänkin kirurgian. Herra Lindström kouluttautui lääketieteellisessä gynekologiksi, mutta menetti epäoikeudenmukaisesti lääkärinlupansa ehdotettuaan potilaalle lähempiä tutkimuksia. Sittemin uuden lupakirjan netistä tilanneena hän on toiminut satunnaisten terveysuutisten asiantuntijana ja Hikipedian virallisen lääkärinpalstan, jossa kuka vain voi luottamuksellisesti avautua vaivoistaan, ylläpitäjänä.

Tohtori Reinhold P. Nyyppäsuo[muokkaa]

Reinhold P. Nyyppäsuo on väitellyt vuonna 1987 aiheesta Idänkauppa ikuisesti – neuvostosuhteiden vaalimisen aiheellisuus tulevilla vuosikymmenillä historiallisten todisteiden valossa, minkä jälkeen hän toimi muutaman vuoden tutkijatohtorina. Yhdeksänkymmentäluvun alussa Nyyppäsuo perehtyi tuolloiseen eroottiseen baarikulttuuriin laajamittaisissa kenttätutkimuksissa, mutta tuli samassa syssyssä käyttäneeksi kaikki rahansa pelikoneisiin sekä mallastuotteisiin. Vuonna 1993 Nyyppäsuo erotettiin tutkijatohtorin toimestaan, sillä historian oppiaineessa ei ollut ilmennyt havaittavaa näyttöä Nyyppäsuon tekemästä tutkimuksesta, mutta "edesvastuuttomasta lorvinnasta työajalla" senkin edestä. Sen jälkeen Nyyppäsuo on tehnyt satunnaisia vierailuluentoja sekä historiantutkimuksellisia julkaisuja erilaisille tahoille, kunhan palkkio on ymmärretty asettaa rautaisen asiantuntijan edellyttämälle tasolle. Hikiopisto myönsi historiantutkija Nyyppäsuolle maltillisen 180 euron aloitusstipendin Hikipedian vaiheiden historisointia varten. Historiateosta syntyikin melko tasaiseen tahtiin siihen asti, kun Nyyppäsuo katosi stipendeineen mystisesti eikä ole enää sen jälkeen vastannut Hikiopiston toistuviin "Missä ne meidän rahat on" -yhteydenottoihin.


Hikinewsin porukka[muokkaa]

Riippumatta siitä hylkäsikö heidät Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat vai Seiska, tänne ovat tervetulleita kaikki epäonnistuneet uutisalan ammattilaiset.

Ajankohtaisreportteri Marko "Make" Kuusisto[muokkaa]

Markon näkee siellä missä tapahtuu. Ei olekaan epätavallista nähdä vanhanaikaista puolieedeniä Presskortteineen kaikkineen poistumassa kovaa vauhtia väkivaltarikosten tapahtumapaikoilta. Salaperäisen menneisyyden omaava Kuusisto on malliesimerkkejä niistä onnistujista, jotka ovat onnistuneet yhdistämään työn ja vapaa-ajan. Aktiivisen elämäntapansa vuoksi Make joutuu lähes päivittäin hankalien tilanteiden eteen, joissa pressikortista saattaakin yllättäen olla hyötyä. Ilmiömäisen kuudennen aistinsa avulla Make löytää rikospaikalle paljon ennen muiden toimitusten paparazzeja ja vielä useammin ennen virkavaltaa. Kiitos tämän saa Hikipedian toimitus ja sitä kautta harras lukija aina tuoretta tietoa yön vilkkaista tapahtumista.

Internet-alan erityistoimittaja Elisa Peelo[muokkaa]

Elisa Peelo on eräs Hikipediassa pisimpään työskennelleistä toimittajista. Vuosien internetin käytön ja epäluotettavien tietosanakirjojen vastaisen kansalaisaktivismin jälkeen hänellä on myös tarpeellinen kokemus Hikipedian virallisena internet-asiantuntijana. Neiti E. Peelon alaan kuuluvat niin internetmaailman uusimmat tuulet, tietotekniikan edistysaskeleet ja suuriin vandaalieihin ja härömieliin liittyvä uutisointi. Tällä hetkellä hänen suosituin tekstinsä on virallinen Wikipedia-tutkielma, Wikipedian artikkelit, jossa hän asiantuntevasti ja lähestulkoon puolueettoman subjektiivisesti arvioi satunnaisesti valitsemansa artikkelit rakentavasti kommentein ja kouluarvosanoin.

Kulttuuritoimittaja Örjan Noobström[muokkaa]

Kaupunkitoimittaja Urpo Tumpio[muokkaa]


Hikiopiston professorit[muokkaa]

Hikipedistisen kansanrunoudentutkimuksen professori Arvo Raamikas[muokkaa]

Arvo Raamikas sai Hikiopistosta tohtorin paperit väitöskirjallaan Varhaistuhruinen rahvaanrunous Sen Toisen Hikipedian aikana sekä kuvaelmia varhaishikiyhteisön elämästä. Jo seuraavana aamuna hänet nimitettiin samaisen opiston professoriksi. Hän on tehnyt ansioitunutta pioneerintyötä hikipedistisen kansanperinteen vaalijana, ja hänen kotonaan on valtava arkisto Hikipedian spinoff-wikeihin tehdyiltä tutkimusretkiltä kerättyä materiaalia. Hän on perustanut Hikipedistisen Kirjallisuuden Seuran (HKS), joka kokoontuu hämärissä olosuhteissa hänen asuntonsa ullakolla. Raamikas on esiintynyt milloin missäkin HKS:n johtotehtävissä. HKS on satunnaisesti julkaissut Raamikkaan tutkimustyön hedelmiä. Tähän asti maineikkain näistä julkaisuista lienee Viiriäisen satupuu, johon on koottu beepedialaisia kansansatuja.

Arvo Raamikas tiettävästi äänittää kaikki käymänsä keskustelut C-kaseteille. Vapaa-ajallaan hän viljelee retiisejä ja mylvii koirilleen.


Hikicenterin porukka[muokkaa]

Yleensä elämässään epäonnistuneita hylkiöitä, joilla ei ole parempaa tekemistä kuin hillua Hikicenterissä tekemässä hanttityötä olemattomalla palkalla.

Hikicenterin ovimies Mr. Hasselhoff[muokkaa]

Televisiouran jäätyä taakse ja rahojen tultua juoduksi herra Hasselhoffilla ei ollut enää päämäärää elämässään. Me noukimme hänet kadulta, ja annoimme tehtäväksi päivystää Hikicenterin salaisella sisäänkäynnillä siltä varalta, että joku eksyisi sinne. Työvarustus: Tiukat mustat speedot.

Hikipedian tietoturvavastaava CsKimmo[muokkaa]

Ahkera Kimmo työn touhussa: "Katsokaa, mitkä työsuhde-edut."

Internetistä hän on saapunut, ja sinne hän on myös palaava, mutta siinä välissä hän auttaa meitä puolustautumaan Hikipediaan kohdistuvia jatkuvia palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Suurin hyökkäyksistä tulee ruotsalaisten hakkerien ja Venäjän valtion toimesta, mutta tuleepa kotimaastakin muutamia varsin vakuuttavia yrityksiä. Propsit teille, mutta kannattaisi suunnata mielenkiinto kohti Wikipediaa.

1337-pojat[muokkaa]

1337-pojat tansseineen huolehtivat siitä, että Hikipedian virallisissa tapahtumissa, pikkujouluissa sekä kesäjuhlissa riittää toimintaa. Palkkaa he eivät tietenkään huoli, sillä ovathan te todellisia artisteja; Ketään, joka repii luomuksistaan rahaa, ei voi kutsua oikeaksi taiteilijaksi. Poikien oma musiikkituotanto on kuitenkin vasta suunnitteilla, ja nyt he tyytyvät luomaan koreografioita jo olemassaoleviin kappaleisiin. Hikipedin ylläpidon ja Hikicenterin johdon mielenkiinnon he kiinnittävät vakuuttavalla näytevideollaan, jonka voi nähdä täällä.

Harjoittelija Nikke Nordström[muokkaa]

Uusi poika, viihtyy nurkkapöydässään numeroiden ja mielipidemittausten parissa. Tuottaa tilastoja ja muuta lukuihin liittyvää Hikipedian käyttöön samalla, kun hakee rahoitusta tilastotiedettä koskevalle väitöskirjalleen.


Lakimiehet[muokkaa]

Jostain syystä Hikipedia kokee jatkuvasti laillista väkivaltaa ja saa haasteita oikeuteen. Tosin suurin osa näistäkin tulee niiden samaisten toopejen osalta, jotka tuohtuvat uskomustensa esittelystä. Viimeisimmän varojenkeruukampanjan tuotot kuitenkin sijoitettiin viisaasti, ja nyt meillä on monipäinen ja ennenkaikkea nimekäs lakimiesryhmä hoitamassa asioitamme. Oikeastaan jutusta tuli itseään ruokkiva, kun huomasimme voivamme haastaa oikeuteen niitä ihmisiä, jotka käyttävät materiaaliamme ilman lupaa. Lakimiehiimme kuuluvat mm.:

Lestadiolaiset ja skientologit varokoon. Tällä kertaa oikeuskulut kaatuvat teidän niskaanne.