Eläinlääkäri

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Eläinlääkäri (Iatros animalis) on useita vuosia eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa opiskellut eläimiä vihaava nörtti, jonka perimmäisenä tarkoituksena on viekkaudella ja vääryydellä anastaa eläimen omistajan rahat ja törsätä ne hienoon maastoautoon. Eläinlääkäri saa myös sairasta mielihyvää monimutkaisilla ja epäloogisilla hoito-ohjeilla aiheuttamastaan päänvaivasta, joka usein syöksee eläimenomistajan epätoivoon ja masennukseen, sekä pahimmassa tapauksessa aiheuttaa vakavan työkyvyttömyyden ja sen myötä myös henkilökohtaisen konkurssin.

Moni eläinlääkäri nauttii erityisesti viattomien luontokappaleiden tökkimisestä neuloilla. Tämän nautinnon saadakseen eläinlääkäri usein lavastaa esimerkiksi mukaniintärkeän verikokeen. Tosiasiassa eläinlääkäri vie täysin terveestä eläimestä valutetun veren takahuoneeseen, ja juo sen kahvitauolla piristääkseen itseään, sillä kuten jo muinaiset intiaanit söivät eläinten sukuelimiä tullakseen vahvoiksi ja hedelmällisiksi, eläinlääkärit uskovat veren juomisen antavan heille voimaa ja terveyttä. Eläinlääkärit söisivät toki mielellään esimerkiksi koiran aivoja, mutta tämä on kovin hankala toteuttaa omistajan huomaamatta. Verta sen sijaan voi ottaa paljonkin omistajan siitä suuttumatta, koska omistajalle ei ikinä selviä verikokeen tarpeettomuus. Verikokeen tulokset eläinlääkäri keksii omasta päästään ja vakuuttaa seurantaverikokeiden olevan välttämättömiä. Näin viekkaat eläinläääkärit saavat jatkossakin tökkiä eläimiä neuloilla, juoda terveiden eläinten verta ja veloittavat siinä sivussa törkeän suuren summan rahaa kontrollikäyntimaksuina.

Kaiken kaikkiaan eläinlääkärit osoittavat ihailtavaa sinnikkyyttä ja pitkäjänteisyyttä kestettyään rankat opiskeluvuodet vain päästäkseen kiusaamaan eläimiä ja tehdäkseen eläintenomistajat varattomiksi.


Enema.jpg Tämä lääketieteestä kertova artikkeli kärsii kroonisesta lyhytkasvuisuudesta.
Jaa tohtorin maagisesta nappipurkista nannaa kasvuhormonitasojen normalisoimiseksi.