Eevil Stöö

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Eevil Stöö.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Eevil Stöö.


”stöö on hieno mestari bensakanisterissa tuoksuu bensa naapurin pekka leikkaa ruohoa conan o'brien pajari UG OG herkko mafia kriippaa KCMD neutraali stöö kikidi dikidi hikidi koksu koo on super tuottaja ja herkolla hius verkko UG äijjä mafia kridlokk memphis

OG UG herkko pajautti kaiken miksi stöö ei syö ikinä säilykkeitä liian monta syytä mafia UG mafia stöö mafia OG mafia mafia mafia mafia mafia mafia pieni herkko pelaaja malli tsiksi stöö ei tee mitään laillista ja herkolla on hius verkko UG mafia seppo hovi kikidi stigidi KCMD malli tsiksi ug og”

~Tyypillinen stöön biisi

Eevil Stöö, on tunnettu gangsta, Memphis-räppäri, helsinkiläinen ja kenties kummitus. Stöö piilottaa aina henkilöllisyytensä kommandopipon, mahdollisesti keinotekoisesti madalletun äänen ja keltaisen sadetakin avulla. On teoretisoitu, että Stöön hahmon takana olisi varhaisteinihelari, parrakas kääpiölesbo tulevaisuudesta tai keski-ikäinen häiriintynyt LoL-pelaaja. Kepe, KCMD Mafia, Tuuttimörkö ja Pikku-Herkko ovat kuitenkin kiistäneet väitteet jyrkästi.

Eevil Stöön kappaleet ovat usein paikallaan jumittavia ja sanoitukset hyvin epäjohdonmukaisia ja miltei aina jopa järjettömiä. Joidenkin väittämien mukaan Eevil Stöö ei edes kirjoita kappaleitaan itse. Sen sijaan on huhuttu, että ne olisivat tekstinmuokkausohjelman automaattisesti luomaa lorem ipsumia, eli täytetekstiä.

Muilla Eevil Stöön tuntemilla gangsta rap -asiantuntijoilla ja KC/MD-mafian jäsenillä, kuten supertuottaja Koksukoolla ja vähemmän super DJ Kridlokkilla, on tapana niinsanotusti ”feattailla” Eevil Stöön kappaleissa. Kyseessä on nykymusiikille tutusta ilmiöstä, jossa esiinnytään oman näkyvyyden vuoksi toisen itseään artistiksi kutsuvan pellen kappaleella.

Stöön sadetakin menehtyminen savenveisto-onnettomuudessa vuonna 2012[1] oli kova isku Stöön egolle, ja KCMD Mafia on alkanut suunnitella kostotoimenpiteitä välittääkseen sadetakin kokeman tuskan pesäpallomailalla syyllisten elintärkeille sisäelimille.

Diskografia[muokkaa]

Albumit[muokkaa]

  • Pinkkibikinihinkkichiksi - Pink Floyd wearing bikini (2002)
  • Pure Ana & Happyhappy Joyjoy Memphis Underground Mix Pt.1 - Gorea Memphiksen maanalaisessa (2006)
  • Proud to Be a Stöö - Ylpeä Sönkköydestään (2006)
  • Stöö of Destruction - Stöön tuho (2011)
  • Fuck Vivaldi - Hässi Jokaista Vuodenaikaa (2012)
  • stökis - Karstatape
  • stökis - Iso Vauva Jeesus

EP:t[muokkaa]

  • Eevil Stöön joulumanteli + rusinat - Kolmen sanan lyriikat ja itsetehty levyn kansi (2005)
  • Joulustöö - Ripoff edellisestä (2006)

Levy-yhtiöt[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]

Viittaukset[muokkaa]

  1. Kts. Kultabassokerhon haastattelu 4.8.2012.
Treble staff with notes 01.svg BOWWOWWOWWOWWOWWOWWOMMOOWWOOWW. Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä.
Ylituottamalla arikkelin saat avantgarde-elementit katoamaan negatiivisella tavalla sliipatun ja kaupallisen sävellyksen tieltä
.