Bryssel

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Brysselin kuuluisin nähtävyys.

Bryssel (holl. Brussel / ransk. Bruxelles/perussuom. Pyrsseli; pimeyden ydin) on Suomen, Euroopan sekä koko universumin pääkaupunki. Bryssel sijaitsee vesijättömaalla Amsterdamin ja Pariisin välissä.

Idiotismi[muokkaa]

Brysselissä on koko Euroopan pää ja siellä päätetään kansalaisten jokaisen askeleen ajankohta. Hiuskaan ei taitu päästä eikä pikkulintu kuole ilman, että se olisi osa suurempaa suunnitelmaa. Kaupungin väitetään olevan Illuminatien hallinnassa. Todisteena mainitaan usein kaupungissa todistettavasti asuvat siinä määrin, että siellä asuu porvareita, europarlamentaarikkoja ja muita humanoideja.

Nähtyvyydet ja kaupunki[muokkaa]

Bryssel on kuuluisa kauneudestaan; aistikkaasti harmaantuneita taloja koristavat värikkäät katutaiteilijoiden signeeraukset. Kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat pikkiriikkinen kuseksiva suihkulähde sekä joukko tulenkestäviä, täysasbestista rakennettuja europarlamenttirakennuksia.

Kieli[muokkaa]

Bryssel on kaksikielinen kaupunki, mikä tarkoittaa, että puolet sen asukkaista kieltäytyy puhumasta ranskaa toisen puolen kieltäytyessä puhumasta flaamia.

800px-Taajama 571.svg.png Tämä paikka ja sitä käsittelevä artikkeli ovat tynkiä.
Estä väkivaltaiset alueliitokset laajentamalla artikkelia
.