AIDS

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Poliisin mukaan on olemassa todennäköisiä syitä epäillä, että Hakkarainen olisi harrastanut suojaamatonta seksiä myös heidän kanssaan.”

~MTV3[1]
Voih, valomerkki! Nyt äkkiä lyöttäytymään sellaisen seuraan, joka tietää, kenen luona on AIDS!

AIDS (Anaalisten Irstailujen Dramaattiset Seuraukset) on yksi nykynuorison harmittomista lyhenteistä muun muassa IRC:n, LOL:n, INRIn ohella. AIDSiksi kutsutaan 1960-luvun seksuaalisen vallankumouksen valomerkin jälkeen järjestettyjä hillittömän siistejä jatkoja, joista kaikille juhlijoille jäi positiivinen mieli. Jatkoja siirryttiin juhlimaan aluksi pienellä piirillä San Franciscon homoasuntolaan, mutta kun hyvä fiilis levisi ja ihmisiä tuli lisää, oli pakko siirtyä takapihalle Afrikkaan. Jatkojen hyvästä meiningistä vastasi kokeellinen poikabändi CIA, ja tapahtuman musiikista on julkaistu suosittu sinkkulevy HIV. Levy on yltänyt ennätysmyyntiin varsinkin Saharan eteläpuoleisessa Afrikassa. Myynti ja rento meininki vauhdittuivat entisestään, kun katolinen kirkko tuli mukaan tukemaan pirteän rytmilevyn esteetöntä jakelua. Kirkko tarjoaa Hearing aids -kampanjassaan kuulolaitteita niin teollisuus- kuin kehitysmaiden nuorille, jotta nämä voisivat kokea HIV:n.

Ongelmat

AIDS on valtaisan suosittu köyhien kansanosien keskuudessa. Vuosittain noin pari miljoonaa HIViä kuunnellutta saa aimoannoksen rytmiä vereensä ja järjestää AIDSista oman version naapuruston riemuksi. AIDSin hyvä pössis tarttuu helpoiten eritteiden kautta; riittää, että jollain tutulla on tarpeeksi rytmiä veressä ja halu jakaa se muiden kanssa. Jopa nuoret äidit opettavat lapsensa tanssimaan jo pienestä pitäen. AIDS-perinne on muodostunut Afrikassa varsinaiseksi ongelmaksi, sillä ilomieliset negridit joraavat sen tahdissa kaiket päivät. YK:n alainen UNAIDS-musiikkivalistusjärjestö varoittaa, että jatkuva liian kova HIVin kuuntelu voi aiheuttaa päänsärkyä ja umpimielisyyttä.

UNAIDSin kampanjateltassa voi ottaa erän AIDS-Riskiä.

UNAIDS on huolissaan siitä, että pienet lapset joutuvat tanssimaan yksin jo huomattavan nuorena, kun vanhemmat ovat väsyneet AIDSiin koko yön juhlinnan jäljiltä. Lisäksi AIDS haittaa maataloustuotantoa, kun työntekijät eivät ilmesty krapula-aamuina pelloille. Useat Keski-Afrikan valtiot joutuvat maksamaan tilanomistajille immuunikadonkorvauksia menetetystä sadosta.

Mistä?

HIV:tä ei kannata ladata vertaisverkoista, koska sinkun kuuntelun hauskuus avautuu kunnolla vasta vapaamielisen porukan kanssa. Rentoon tunnelmaan ei aina tarvita kavereita; alkuun pääsee tonkimalla vaikkapa ravintoloiden vessojen roskiksia tai työntämällä käden ahtaaseen ja hämärään rakoon joukkoliikennevälineessä. Kun tuntee pienen piston sormessaan, voi olla varma, että pian AIDSin euforia leviää koko kehoon! On myös olemassa ystävällisiä kansalaisia, jotka jakavat HIV:tä iloisena yllätyksenä mukavan kanssakäymisen ohella – joskus vieläpä kertomatta etukäteen, mikä on jaloa ja pyyteetöntä. Paavin mukaan Jumala rakastaa erityisesti heitä. AIDSin metsästyksessä on tärkeää, ettei suhtaudu uusiin kokemuksiin negatiivisesti.

Hoito

AIDSin jäljet on onneksi helppo hoitaa rankan aamuyön jälkeen. Perusteellinen nollaus hoidetaan kahdessa osassa:

  1. Tarkoituksena on saada kaikki rytmi pois verestä. Helpoiten homma hoituu vaihtamalla aamulla itseensä uudet veret, sillä onhan tunnettu tosiasia, että ihmiskeho pystyy selviytymään noin kaksikymmentä minuuttia ilman verta. Tee ensin reikä pikkusormeesi ja sen jälkeen toinen pikkuvarpaaseesi. Poista rytmiä sykkivä veri puhaltamalla pikkusormeen. Heitä veri pois tai lähetä se CIA:lle, joka jakelee sen eteenpäin homojen ja nuorisorikollisten iloksi.
  2. Laita pikkuvarpaaseen laastari ja täytä elimistö käden kautta.

Verenvaihto ei tavallisesti ole mahdollista kehitysmaissa. Afrikkalaisen kansanviisauden mukaan AIDS-krapulan voi parantaa tarpeen vaatiessa esimerkiksi harrastamalla suojaamatonta seksiä nuorten neitsyiden kanssa (sekä tytöt että pojat kelpaavat). Toisaalta, sitähän kaikkien onnistuneiden bileiden jatkoilla tehdään muutenkin.

Viitteet