Douglas Adams

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta 42)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Douglas Adamsia ei koskaan abduktoitu vieraalle planeetalle. Ja ne sitten vielä väittävät että foliohattu ei toimi!

”Useimmat kirjat tuhoavat Maapallon vain kerran. Pistän trilogiassani paremmaksi ja tuhoan sen kaksi kertaa.”

~Douglas suuren oivalluksen hetkellä

Douglas Noel Adams (19522001) oli vain kevyesti kiinnostava apinansukuinen eläin, joka asusti enimmäkseen harmittomalla pienellä Maa-planeetalla. Hänen ainoa saavutuksensa on se, että hän onnistui myymään puolisatunnaista ja kaoottista huumoria tällä merkityksettömällä massakeskittymällä sen omilla mittapuilla isoja määriä.

Jos hän ei olisi kirjoittanut Linnunradan käsikirjaa liftareille, hän ei kiinnostaisi ketään.

Hän kirjoitti paljon kriketistä mutta ei itse pelannut sitä. Hän kirjoitti paljon vieraista planeetoista ja avaruusmatkoista vaikka ei ikinä poistunut kotiplaneetaltaan. Hän kirjoitti paljon tieteestä vaikka oli vain puolihullu kirjailija. Kaikki se, mikä Douglas Adamsin kirjoissa ehkä on kiinnostavaa, on kiinnostavaa, koska se on jotain, joka ei ole Douglas Adamsia.

Tämä johtuu vain siitä yhtälöstä, että kaikki mikä tapahtuu, tapahtuu, kaikki mikä saa tapahtuessaan aikaan muita tapahtumia, saa aikaan muita tapahtumia ja kaikki, mikä tapahtuessaan saa aikaan sen, että se tapahtuu uudestaan, tapahtuu uudestaan. Sukujuhlissa tämä ei kuitenkaan välttämättä tapahdu kronologisessa järjestyksessä.


Open book 01.svg Tämä kirjallisuuteen liittyvä artikkeli on pelkkä luonnos. Hahmottele hieman enemmän niin kirja saattaa päästä poistomyyntiin.