Luodaan sivua Vinkuintia

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 1. toukokuuta 2011 kello 19.29 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun Vinkuintia (Roskaa: sisälsi: ”''en pahemmin tiedä mitä vinkuintiaanit ovat'' Mutta tiedän sen, että niitä on joka puolella ja ne etsivät tälläkin hetkellä quishee automaattia palvottavakseen...” (ainoa muokkaaja oli Mememies666))
  • 17. joulukuuta 2010 kello 22.01 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Vinkuintia (Roskaa: sisälsi: ”{{paskaa|maaliskuusta 2008}} '''Vinkuintia''' on kansa, joka on nimennyt itsensä onomatopoeettisen imaginaarivaltion mukaan. == Kansan synty ja tuho == Ensimmäinen vinkuintintialainen syntyi tiettävästi kukon munast)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Vinkuintia