Tyttö

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 31. maaliskuuta 2022 kello 23.01 käyttäjän Täi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poikienvärinen tyttö.

”Hi, btch! CU Lter @ 935, ok?”

~tyttöjen salaista kieltä, koodia ei ole murrettu ikinä

Tyttö on kotieläin, joka on oudompi mutaatio pojasta ja nuorempi versio miehen vastakkaisesta sukupuolesta. Lemmikkeinä tytöt ovat poikia vaativampia ja tarvitsevat paljon huolenpitoa. Pojan voi hylätä hiekkalaatikolle, mutta tyttöjen tapauksessa tällainen saattaisi täyttää heitteillepanon minimivaatimukset.

Kun tyttöihin sekoittaa vettä, ne kastuvat. Tämä on monien (arveluttavien) miesten mielestä paras olotila tyttöjen säilyttämiseen. Mikäli huomaat tällaista menettelyä lähipiirissäsi, ota yhteys poliisiin.

Tärkeää!

Sinä et saa koskaan itsellesi tyttöä. Ystäväsi saavat ja saavat kastella ne. Sinäkin haluaisit, jotteivät kaikki pitäisi sinua nörttinä, mutta et onnistu. Jos nyt jotenkin silti onnistut saamaan tytön, älä anna sen suudella sinua. Tyttöjen suudelma on salainen hyökkäys, joka imee sielusi ja saa sinut katselemaan Prinsessapäiväkirjat-elokuvia ilman kummoisempia vastaväitteitä. Suudelman jälkeen tyttö saattaa käyttää kakkosiskua ja napata kädestäsi kiinni. Silloin joudut kulkemaan ikuisuuden H&M:ssä ja Seppälässä. Sinua on varoitettu.

Tyttötyyppejä

Katso myös