Taiteilija

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 4. marraskuuta 2019 kello 22.12 käyttäjän Kettu (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

”Mul se kesti kolme vuotta se tosi voimakas runouskausi. Mä istuin puissa, humalassa, ja huusin ihmisille Rimbaudin runoja.”

~Miki Liukkonen[1]

Taiteilija on synonyymi sanalle pummi, aforismi mielenterveysongelmaiselle ja metonyymi ylimieliselle ylikouluttautuneelle. Taiteilijalla on neljä muotoa:

  • Ensimmäinen tyyppi on taiteilijataiteilija, eli taiteilija, joka maalaa seinille tai touhuaa jotain visuaalista. Taiteilijataiteilija on myös yleensä itseensäkäpertynyt draamadragkuningatar, joka käsittelee ihailtavasti tunne-elämänsä, solmuja roikkumalla prolapsistaan[2] kattohirressä kolme vuorokautta. Samalla tulee todettua briljantisti alkukantaisesti, että kapitalismi on ikävää antroposeenisesta näkökulmasta.
  • Toinen taiteilijatyyppi on ns. scribaaja eli taiteilija, joka kirjoittaa runoja. scribaajia voivat olla vain ja ainoastaan ne, jotka tietävät, kuinka synkkä ja paha paikka maailma on onnistuen kuitenkin itse olemaan sitäkin synkempiä ja vittumaisempia ihmisperseitä koko huoneessa, täten retroaktiivisesti määritten oman näkemyksensä.
  • Kolmas taiteilijatyyppi on taiteilia. Tämä yleisin taiteilija kaikista taiteilijatyypeistä. Taiteiliaa ei saa kirjoittaa j-kirjaimen kanssa, sillä muuten saattaa sattua sekaannus taiteilijataiteilijan kanssa, ja sitä paitsi taiteiliat saavat kirjoittaa nimikkeensä kuten itse haluavat, koska tämä on taiteilian vapaus.
  • Neljäs taiteilijatyyppi on ns: "tekotaiteilija". Tekotaiteilijoita ovat esimerkiksi laulajat, jotka ovat eläytyvinään esitettävään kappaleeseen. Mutta oikeasti he vain huitovat käsillään ja ilvehtivät silleen teennäisesti. Tekotaiteilijoihin lukeutuvat myös he, jotka eivät kirjoita runoja, maalaa, piirrää tai tee jotain muuta erakkomaista. Tällaisia voi tavata esimerkiksi Kallion ilvehtimisen ja naaman vääntelemisen lukiossa. Tekotaiteilijat kutsuvat itseään silleen snobisti "artisteiksi" ja lässyttävät jotain "omista keikoistaan". Tekotaiteilijat ovat usein myös liian sosiaalisia ollakseen oikeita taiteilioita, koska he haluavat jäädä ärsyttävän, ylitsepursuavan iloisella käytöksellään ihmisten mieliin, sekä tutustua mahdollisimman moniin ihmisiin. Oikea taiteilia piirtää animehahmoja ruutuvihkoihin, eikä puhu kenellekkään välitunneilla.

Taitelija perheenjäsenenä[muokkaa]

Taiteilijoita ei yleensä arvosteta elinaikanaan lainkaan, joten rahoissa saavat kieriskellä vasta lapsenlapset, sillä oletuksella, että nämä juoppolallit niitä tekevät. Kuuluisuudessa on siis jälkeläisten aikaansaannos: normaalitilanteessa isovanhemmat ovat mukavia, mutta jos sellaiseksi sattuu taiteilija, pyritään hänet hävittämään sukupuusta lahjoittamalla koko fyysien omaisuus lähiseutumuseolle tai jollekin vastaavalle pompuliapitävälle, kesämekkoa talvisin pitävälle taidealan hörhölle.

Taiteilija yhteiskunnan jäsenenä[muokkaa]

Taiteilijan mielestä pitää olla mahdollista elättää itsensä taiteilijana, koska muillakin ammateilla voi elättää itsensä, paitsi ettei tämä kuitenkaan ole mahdollista, koska se olisi uusliberalistiseen talousjärjestelmään sulautumista. Niinpä taiteilija vaatii, ettei hänen työtään saa mitata rahassa, vaan ainostaan apurahassa. Kun tämä tavoite on saavutettu, taiteilija hiljalleen alkoholisoituu, mikä sekin on todiste, että taiteilijan asema uusliberalistisessa yhteiskunnassa on todella huono.

Taiteilijat ovat arvostettuja kommentaattoreita uusliberalistisessa mediassa, koska kertovat näkemyksiään uusliberalismista, pätkätöistä, uusliberalismista, apurahajärjestelmän epäkohdista, uusliberalismista, luomisen tuskasta, uusliberalismista, mielenterveysongelmista, ja uusliberalismista.

Taitelija ruumiinjäsenenä[muokkaa]

Vincent Von Gogh leikkasi oman korvansa irti.

Viitteet[muokkaa]

  1. Kansallisaarteen etsintä: Jakso 14: Megalomania
  2. Englannin kielen sanasta prolapse eli peräsuolen ulostunkeutuminen sulkijan lihaksen pettäessä. Tunnettaan myös nimellä rosebudding
Napoleon-david.jpg Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.