Luodaan sivua Suudelma

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 11. helmikuuta 2022 kello 14.05 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Suudelma (Tylsä lyhyt NPOV '07.‎ Otteita: ”Suudelma liitetään usein seksiin, televisiosarjoihin ja rakkauteen. EU -veljemme ranskalaiset tervehtivät suudelmalla. Juudas petti Jeesuksen suudelmalla. Suudelma onkin siksi monisäikeinen ja kulttuuriimme syvälle ohjattu huume, jonka vaarallisuus unohdetaan vain sen takia, että kaikki ovat siihen koukussa.” ”Seurauksena voi olla autonomisen hermoston aktivoituminen, jonka seurauksena on lisääntynyttä aktivaatiota sydämen sykkeese”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Suudelma