Luodaan sivua Suu

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. toukokuuta 2020 kello 13.08 Teleskooppi keskustelu muokkaukset poisti sivun Suu (sisältö oli: ",", ja ainoa muokkaaja oli "137.163.16.31" (keskustelu))
  • 16. elokuuta 2017 kello 00.11 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Suu (Kauan seisonutta paskaa: "Suu on myös peli, jossa pitää laskea kuinka paljon pystyy syömään. Suusta on myös avoin tie keuhkoihin, nieluun, nenään ja aivoihin. Jotkut ihmiset ovat tunnetusti suurisuisempia kuin toiset.")
  • 15. heinäkuuta 2009 kello 17.29 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Suu (Roskaa: sisälsi: ”Suu on yksi ihmisen monista elimistä jolla voi tehdä vaikka mitä nainen ja mies käyttävät sitä tietenkin eri tarkoituksiin joista en kerro.Suulla voi kiroilla,suudella,jne.Ilman suuta kaikki ihm...” (ainoa muokkaaja oli 94.22)
  • 27. kesäkuuta 2009 kello 22.39 MegaBitti keskustelu muokkaukset poisti sivun Suu (sisälsi: ”Suu on outo paikka jossa on paljon valkoisia lisäkeitä. Suuhun voi myös tunkea "polttoainetta" joka myös hampurilaisena tunnetaan. Joskus ihminen voi tunkea suuhun likaa polttoainetta jolloin voi tapahtua turpoaminen. Jos sinulla on...”)
  • 23. kesäkuuta 2009 kello 17.34 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun Suu (sisälsi: ”{{roskaa}} Yleisesti suute käytetään maistamaan jotain, mitä ei ole tarkoitettu maistettavaksi. Suu on sellainen iso ja märkä sisältä. Yleensä voisi sanoa rasistisesti että neekereillä on isompi suu kuin vaaleammilla.”)
  • 3. kesäkuuta 2009 kello 09.57 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Suu (Roskaa: sisälsi: ”== Suu == ``'''Minä syön suulla'''`` Michael jackson ``'''Google omistaa suun'''`` Bill Gates ``'''I'll be back'''`` Arnold Schwarzenegger tokaisi suustaan. Tuo jännä juttu,jo...” (ainoa muokkaaja oli 91.153.)
  • 5. joulukuuta 2007 kello 18.30 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Suu (sisälsi: ”Suu on ärsyttävä paikka. Sieltä tulee haisevaa hengitystä ja keuhkoräkää ja oksennnusta ja sylkeä ja kaikkea muuta limaa.” (ainoa muokkaaja oli 88.195.168.81))
  • 15. joulukuuta 2006 kello 12.48 Cthulhu keskustelu muokkaukset poisti sivun Suu (sisälsi: ”Työkalu laitetaan suihinotossa naisen poskeen joka sijaitsee lähes poikkeuksetta nenän alla mutta leuan päällä. tietenkin tämä on täyttä pas...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Suu