Luodaan sivua Soittopeli

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 22. maaliskuuta 2007 kello 20.33 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Soittopeli (Koska Ring-a-ling! oli täysi paska, on pitäny ohjelman sisältöä ja nimeä muuttaa jatkuvasti niiden muutaman kuulo- ja näkövammaisen katsojan säilyttämiseksi. Ohjelman nimi muutettiin Soittopeliksi, koska Pelimies oli ollut juuri kova hitti ja t�)
  • 3. syyskuuta 2006 kello 17.28 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Soittopeli (sisälsi: ”Vittu sitä isotissistä teinipissistä vois panna kurkkuun.” (ainoa muokkaaja oli Jormasteri))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Soittopeli