Paneminen

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 18. syyskuuta 2021 kello 15.26 käyttäjän Täi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Spider.svg Tämä artikkeli on luokiteltu K7-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, sivu saattaa kiinnostaakin sinua!

Puolustusvoimat suorittaa kovapano-sammuntoja

~Kouvolan Sanomat

Paneminen on silmien edessä paisuneen penisluun työntämisen yrittämistä puristavaan loveen ja siemennesteiden laukaisemista reisille ensimmäisen edestakaisen liikkeen jälkeen. Paneminen koskettaa tyypillisesti kahta tai useampaa osapuolta. Ennen panemista verrytellään esileikillä, joka on parhaimmillaan aggressiivista riitelyä ja tappelua, jota edeltää miehen yksinäinen pornon juominen ja jaloviinan katsominen. Jälkileikissä kerrotaan partnerille, ettei olisikaan halunnut harrastaa seksiä. Paneminen kestää tyypillisesti siihen asti kunnes mies laukeaa ja nainen teeskentelee orgasmin.

Paneminen alkaa tulla ajankohtaiseksi siinä kymmenen ikävuoden täytyttyä. Joskus paneminen tapahtuu eri sukupuolta olevien henkilöiden välillä, mutta yhä useammin kaksi saman sukupuolen edustajaa saattavat panna toisiaan. Vain jälkimmäinen toiminta tuottaa ihmisille jälkikasvua. Homoseksiä paheksutaan sen takia, että kukaan ei jaksa kuunnella vikiseviä kakaroita vaan mieluummin grillataan keskiolutta ja juodaan makkaraa.

Paneminen on erittäin suosittu vapaa-ajan harrastus. Jopa 99,9 % kuolleista ihmisistä on joskus eläessään kyseiseen paheeseen sortunut. Kristinusko ei tuomitse eri sukupuolta edustavien henkilöiden välistä seksiä, mutta esimerkiksi poikarakkauteen sen katsotaan tyypillisesti suhtautuvan maltillisen vandalistisesti.

HUOM: Tämän artikkelin on tarkoitus olla seksuaalisesti kiihottava. Jos et kiihottunut, olet saavuttanut aseksuaalisen valaistumisen asteen, onneksi olkoon.

Napoleon-david.jpg Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.