Nössö

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 11. maaliskuuta 2018 kello 18.03 käyttäjän Seitsenkasvoinen peelo (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Nössö on yksi uhanalainen ihmislaji, jota on metsästetty sukupuuton partaalle asti 1800-luvulta lähtien. Nykyään nössöjä käytetään työpaikan sylkykuppeina, ulosteen kerääjinä ja ravintona. Nössöt ovatkin monien muiden ihmislajien suurta herkkua, erityisesti narsistien ja psykopaattien. Nössöjä tapaa erityisesti suurissa yrityksissä, joissa heitä aika-ajoin kidutetaan ja laitetaan likaisiin hommiin. Nössöt ovat kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti 100% kierrätettäviä, jonka lisäksi niitä voidaan myydä orjiksi.

Tuntomerkit[muokkaa]

Nössön tunnistaa yleensä kumarasta asennosta ja huonosta ryhdistä. Heillä on yleensä rasvaiset, ohuet, usein maantienväriset hiukset. Nössöt ovat useimmiten sairaalloisen alipainoisia, joten tuulisella säällä heitä niitä ei juurikaan voida bongata. Nössön liikkumistapa ja kävelytyyli on hyvin verkkaista, kun yrittävät pysyä muiden tieltä poissa ja kulkea anteeksipyydellen pitkin seinän viertä.

Alalajit[muokkaa]

Nössöille lähimpiä sukulaisia ovat poliitikot ja perseennuolijat. Näille kaikille yhteistä on se, että he eivät osaa tai uskalla tehdä mitään ilman lupaa - edes hengittää, aivastaa tai ulostaa. Kun vessasta loppuu paperi, pyydetään yleensä nössöä mielistelijän tavoin nuolemaan ison pomon, kuten vaikkapa Donald Trumpin oranssia takamusta. Nössöt eroavat siinä mielessä mielistelijöistä ja poliitikoista, että nössö ei koskaan saa ylennystä tai palkankorotusta nuoleskelusta.