Maanjäristys

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 29. marraskuuta 2019 kello 15.13 käyttäjän Ukonvaaja (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Maanjäristys on sitä, kun maa järisee. Maanjäristystä voidaan mitata Richterin asteikolla. Maanjäristyksen suuruus riippuu monista seikoista kuten esim. siitä, mitä on syönyt edellisenä päivänä aamupalaksi tai minkä väriset sukat on jalassa maanjäristyksen aikana.

Maanjäristys syntyy, kun jonkun mannerlaattojen väleihin piilotetun Iranin ydinohjuksen, Irakin kemiallisen biopommin tai Muhammadin hatun sytytyslangat koskettavat laavaan kaikkien osapuolten kannalta tuhoisin ja epämiellyttävin seurauksin. Nämä epämieluisat onnettomuudet naamioidaan nimellä maanjäristys (koska USA ei halua paljastaa kansallensa mitään) ja niitä kutsutaan luonnon aikaansaannoksiksi. Oikeastaan maanjäristykset syntyy kun USA ja Irak sun muut muslimiväestöt pelaavat Counter-strikea tai jotain muuta räiskintää ja jälkeenpäin käyttäydytään niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.


Atomic explosion - 1.jpg Tämä hirvittävää katastrofia käsittelevä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelin rähjähdyspanosta.