Maahanmuuttajat

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 16. huhtikuuta 2019 kello 17.32 käyttäjän Täi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee sanaa. Ilmiöstä kerrotaan laajemmin artikkelissa maahanmuuttaminen.
Maahanmuuttovirasto on vastassa kohtamassa maahanmuuttajan. Kuulee että tulee rauhassa ja vievät johtajan luo. Suokaasua. Tässä kuvassa ei ole mitään, paitsi Venus.

Kunnon ihminen on suvaitsevainen ja hänelle on vain ihmisiä, joita ei koskaan saa lokeroida ismin tai rodun tai asuinpaikan alle. Ja siksi maahanmuuttajista puhuvat vain kammottavat natsit.

Koko sanan ja käsite maahanmuuttaja pitäisi itse asiassa kieltää yltiörasistisena. Siinähän viitataan jonkun ulkopuolisen olevan maahanmuuttaja, joka tulee maapallon ulkopuolisena elämänmuotona muuttamaan keskuuteemme. Tämä tarkoittaa sitä, että maahanmuuttajat eivät ole enää ihmisiäkään. Maahanmuuttajista puhuttaessa mieleen tulee väkisin jonkinlainen valloitussota. Maahanmuuttajista puhuminen tuo myös mieleen sen, minkälaisia tauteja, avaruuspöpöjä, heissä saattaa olla. Ettei käy kuten maailmojen sodassa, tosin käänteisenä, että ufomiehen flunssa kaataa kaikki maailman 6 miljardia ihmistä.

Siksi onkin ehdotettu, että paniikin vähentämiseksi koko käsite kielletään laittomana. Tilalle otetaan vaikkapa vanha kunnon siirtolainen- termi, joka kuvaa paremmin asiaa. Jos termi ei miellytä, ehdotetaan tilalle valtioonmuuttaja-termiä. Koska kieli sävyttää todellisuutta, tämän terminvaihdoksen pitäisi kytkeä pois rasistinen pelko vierasmaalaisia kohtaan.

Katso myös[muokkaa]