Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Pjoona11” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 67: Rivi 67:
   
 
::Kannattaa olettaa että kaikki mitä netissä puhutaan kertoo hikipediasta. Kuri on niin paha purkillinen oksennusta , että hänen kannattaisi koettaa tuota. Se voisi auttaa häneen pahuuteensa/sitä. Kuri on hevonen ja haisee.
 
::Kannattaa olettaa että kaikki mitä netissä puhutaan kertoo hikipediasta. Kuri on niin paha purkillinen oksennusta , että hänen kannattaisi koettaa tuota. Se voisi auttaa häneen pahuuteensa/sitä. Kuri on hevonen ja haisee.
  +
  +
Who's afraid of the Big Black Cock, Big Black Cock, Big Black Cock?♡♡¤₩¤£¤♡%♡₩

Versio 13. toukokuuta 2016 kello 22.45


Tälle voisi melkein antaa ikuisuusbännit, myös muissa wikeissä räikeätä usean käyttäjätunnuksen väärinkäyttöä ja ei näytä ottavan opikseen sitten mistään. --Teleskooppi (keskustelu) 23. syyskuuta 2015 kello 17.28 (UTC)

Ylläpitäjänä kerron pitäväni yllä olevaa ehdotusta hyvänä ja annan tiedoksi Pjoona11:lle, että ehdotuksen mukaan toimitaan, jos sukkanukkeilu tai muu sopimaton jatkuu enää yhtään. --Kuri (keskustelu) 23. syyskuuta 2015 kello 17.30 (UTC)
Juuri olin kirjoittelemassa tähän samansisältöistä viestiä. --Napoleon (keskustelu) 23. syyskuuta 2015 kello 17.33 (UTC)
Yksimielisyys! Yksimielisyys!--Kuri (keskustelu) 23. syyskuuta 2015 kello 17.49 (UTC)
Juu, jälkeenpäin tuntuu todella tyhmältä. Lopetan. --Pjoona11

pissaa

PierukakkaRipuli valuu läusiin kalsateihib ja diitä slahkeiden kautta ulos


Pissajokiomg hhahauahahahö juokaa pissaa ujaaahakjajajaa pissanjuontikisat tissimaito loppu joten juodaab pissaa pissaa nam tykkään syldä kakkaa ja juoda pissää

Varhaisin itse tekemäni biisi jonka muistan meni "mä oon juonu pissaa / mä oon syöny kakkaa"

Kommentin jätti 37.219.128.18 (keskustelu – muokkaukset).

Kerro toki lisää. --Pjoona11
Ps. Oletko minä 10-vuotiaana? --Pjoona11


VITTU KYRPÄ SAATANA PERSE Kommentin jätti 37.219.192.103 (keskustelu – muokkaukset).

Ymmärrän, ymmärrän. --Pjoona11

Pjoona (meinaako tuo Peejoona eli pissajoona vai Psykopaattijoona??) Olet vitun tyhmä homo. Kakka pippeli peppu jne. En keksinyt tähän nyt oikeen mitään enempää. Mut moikka nyt sitte!

Sovittaan nyt että se on peijoona, en enää muista tunnukseni nimen alkuperää. Ja kiitos samoin!--Pjoona11
Testaan vain uutta allekirjoitustani... --The truth is out there... - Pjoona11Hikipedian Virallinen Roskalava 7. toukokuuta 2016 kello 19.51 (UTC)

Olen saanut näyn...

...siitä millainen hirveä olio olen! Olin sillä hetkellä miedossa krapulassa, mutta kokemus sinänsä oli jotakin aivan muuta, mieto krapula tosin pahensi entisestään! Näkyihin kuului muun muassa paskaa valuva ikkuna joka oli sieluni ja ohut kultakuori joka on tietty paskiaisen karisma (jolla olen saanut super hottej muijjia huomattavasti enemmän kuin tämmöisiä kirjoittelevalta voisit olettaa). Vastakohta oli sielu täynnä kultaa ja pinnalla pieni pölykerros, joka pitäisi pyyhkiä pois (esitti hikipedistejä). Miten voisin käsitellä hirmuisen olioni essenssin ja ontologian minun ja kaikkien hyväksi! Tehdä kaikkea sinnikkäästi!

Olen joitakin aikoja tässä hokenut itselleni monomaanisesti millainen hirviö olen ja miten pitäisi olla olematta. Tämä kuitenkin oli se varsinainen valaistus. Hirviö siivotaan pois. Anteeksi.

Jatkossa aion kirjoittaa pelkästään niitä hyviä juttuja kuin tähänkin asti eikös niin??? Mut siis panin sun mutsiis!


No nyt se loppu

Kommentin jätti 37.219.148.234 (keskustelu – muokkaukset).

Jahas. Vaikuttaa erittäin epävakaalta. --Kuri 8. toukokuuta 2016 kello 10.35 (UTC)
Miten olet voinut panna mutsiani? Se kuoli viime vuonna. Ellet sitten ole nekrofiili. --The truth is out there... - Pjoona11Hikipedian Vi(r)allinen Roskalava 8. toukokuuta 2016 kello 14.04 (UTC)
Ja vaikuttaa kyllä erittäin epävakaalta. Jessus. --The truth is out there... - Pjoona11Hikipedian Vi(r)allinen Roskalava 8. toukokuuta 2016 kello 14.06 (UTC)
Kannattaa olettaa että kaikki mitä netissä puhutaan kertoo hikipediasta. Kuri on niin paha purkillinen oksennusta , että hänen kannattaisi koettaa tuota. Se voisi auttaa häneen pahuuteensa/sitä. Kuri on hevonen ja haisee.

Who's afraid of the Big Black Cock, Big Black Cock, Big Black Cock?♡♡¤₩¤£¤♡%♡₩