Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Barabbas” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Uusi sivu: Herranne vangittiin, ja minut vapautettiin)
 
p
Rivi 1: Rivi 1:
 
Herranne vangittiin, ja minut vapautettiin
 
Herranne vangittiin, ja minut vapautettiin
  +
  +
<hr>
  +
  +
{{tervetuloa|Kuri|ufo}}

Versio 22. joulukuuta 2020 kello 18.34

Herranne vangittiin, ja minut vapautettiinPeace alien noplanet.gif Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Barabbas, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Kuri

*Hikipedia EI (virallisesti) usko avaruusolentoihin, mutta käyttäjä joka toivotti sinut tervetulleeksi, on salaliitossa niiden kanssa.