Katastrofi

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 6. syyskuuta 2019 kello 21.28 käyttäjän Napoleon (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Katastrofi tarkoittaa ikävähköä tapahtumaa joka on yleensä epätoivottu ja yhteydessä pahojen asioiden juonitteluun. Salaliittoteorioiden mukaan kaikki katastrofit Ruotsin itsenäistymisestä terrori-iskuihin ovat erilaisten järjestöjen suunnittelemia. Hikipedia yhtyy täysin näihin näkemyksiin, mutta korostaa samalla noudattavansa neutraalia näkökulmaa. Pahimpia viimeaikojen katastrofeja ovat olleet Youtuben µyynti pirulliselle suuryhtiö Googlelle ja Wikipedian perustaminen. Loput tästä tekstistä ilmestyvät joskus ehkä katastrofin jälkeen.

Katastrofi voidaan myös määritellä tapahtumaksi, jossa Suomen valtio ostaa halvimman mahdollisen tarjouksen tehneeltä ranskalaisfirmalta loppuuntingatun projektin, jossa puolalais-venäläinen urakkapalkattu työväki tekee ydinvoimalan.

Toisinaan katastrofilla tarkoitetaan myös SDP:n valtaa ja Tarja Halosen valintaa presidentiksi. Suuret lamat ovat alkaneet aina kommunistien vallankumousyrityksen vuoksi.


Nuclear explosion.jpg Tämä tynkäartikkeli on jäänyt suutariksi.
Lisäämällä plutoniumia mahdollistat fissioreaktion käynnistymisen
.