Luodaan sivua Hugh Hefner

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. tammikuuta 2007 kello 18.17 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Hugh Hefner (sisälsi: ”oli vanha runkkari joka löysi roskiksesta hienon pupun jonka päätti liittää löytämäänsä sanomalehteen.” (ainoa muokkaaja oli 88.112.63.43))
  • 29. lokakuuta 2006 kello 23.55 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Hugh Hefner (sisälsi: ”'''Hugh Hefner'''(s. 9. huhtikuuta 1926 Chicago, Yhdysvallat) on Playboy -lehden perustaja. Huhutaan myös että hän on perustanut myös lehdet [...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)