Hikinews:Ylläpito julkaisi listan: Hikipedian etsityimmät henkilöt

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 24. heinäkuuta 2017 kello 17.03 käyttäjän Täi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

5. heinäkuuta 2017

Hikinews sai Hikipedian ylläpidolta postia. Ylläpito julkisti keskiviikkona listan tämän kesän etsityimmistä henkilöistä. Mukana on myös kansainvälisesti etsintäkuulutettuja.


1: Ching Chong Wing Wong[muokkaa]

Ching Chong Wing Wong

Dosentti Urmas Ali-Peelola on etsintäkuuluttanut viikonloppuna baarissa tapaamansa naisen joka on kertonut nimekseen Ching Chong Wing Wong. Urmas Ali-Peelola korostaa nähneensä paljon vaivaa seuratakseen vaikeasti tavoiteltavaa teeskennellyttä Wing Wongia. Hän lienee salaperäinen kansainvälinen vakooja, koska hänen nimeään ei ole löytynyt puhelinluetteloista, sosiaalisesta mediasta tai Ali-Peelolan omin avuin selaamasta poliisin rekistereistä.

Epäillään niin maan perusteellisesti Urmaan tulevaksi vaimoksi.

2: Hankovandaali[muokkaa]

Käyttäjä:NPOV on etsintäkuuluttanut Hankovandaalin. Hankovandaalia epäillään kaikkiaan 71 455 553 rikoksesta, mukaanlukien massapostitusvandalismi, tyhmäilyvandalismi ja venäläisten naisten laittomaan maahanmuuttoon liittyvä salakuljetus .jpeg-muodossa. Hankovandaalia odottaa kiinnijäätyään ikibanni Internetistä. Kansainvälinen etsintäkuulutus on jo tehty.

Hankovandaalin syyllisyys on todettu jo ennen oikeudenkäyntiä.

3: Joulu Pukki[muokkaa]

Joulu Pukki pahamaineisine rikollisilmeineen

Joulupukkia kaipailee koko Hikipedian väki. Häntä syytetään asuntoihin murtautumisesta, pehmeistä paketeista ja poliittisesti korrektista moralismista. Joulu Pukki on kenties Suomen tunnetuimpia tirkistelijöitä ja murtautujia. Lisäksi hän on unohtanut antaa Hikipedian ylläpidolle vuosittaiset lahjuksensa.


Lähteet[muokkaa]