Hikinews:Paavo Lipposen kolumni: So fucking what?

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 24. syyskuuta 2016 kello 08.54 käyttäjän Röhmöfantti (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

9. helmikuuta 2011

Hikinewsin arvovaltainen kolumnisarja jatkuu.
Paavomooses.jpg

"So fucking what?"

Paavo Lipponen

Jumalauta vittu kaunakepulaiset. Jäätteenmäki-noita-akka Milla Magia vitun vittu. SAATANA PERKELE VITTU VITTU VITTU VITTU IDAN! Helvetti jumaliste, giljotiinihipit! Saatana suomettumista ikinä ollut, perkeleen visvaperse.

Kaunaiset korpikomukat perhanan persvärkit helvetin VITTU! Heidi Hautala, Satu Hassi, saatanat tyhmät ääliöämmät, aina Putinia haukkumassa jumankavita. Saatanan Juhani Suomi perrrkele mikä harhainen henkinen tila ammattitaidottomalla roskahistorioitsijalla.

Historiantutkijat perkele! Yhtään kunnollista saatana ole. Kukaan vittupää ei mitään mistään tajua, kädestä pitäen perkele kaikki selitettävä. Ja mitä sinä mulkku siinä möllötät? Perkele, tuhlausta kirjoittaa näille saatanan vajakkiääliöille mitään.

Halonen jumalauta, helvetti. Ja kepulaiset saatana. Karhu vastaan, kun tulisikin jumaliste!!! VITTUUUUUH!!!! Saatana Päivin blogia, helvetin helvetti, pakottaa mut sitä lukemaan voi VITTUJEN KESKITALVEN KUSIKARSTAT!

Saatanan hippipaskaääliöt, jotka oksentaa miniaivoistaan ryönää mun hienon kaasuputkihankkeen tielle. Saatana pitäis ampua ne kaikki jumalauta! HALUAN TAPPAA KAIKKI VITUN VITUN KUSIPÄÄT!!!!! SAAAATTAASBNAAAAHhhjsfhhds!!!!!! Kallo murskaksi jumalauta111!!

Perhanan korpikommarit, saatanan kepulaiset impivaaralaisrunkkarit, vitun hippivihreät Putinin duunia vaikeuttavien rähmäryssien kaverit, perkele. Vitun Tiitisen listan julkistajat saatana. Helvetin epä-älyllinen lehdistö voi JEESUKSEN KYRPÄ!

Kyllä minä nyt vittu osaan. SO WHAT?! SO FUCKING WHAT??!!!? Ammu ittes, jos se sua häiritsee. Säästyy multa sekin vaiva.

Kun kukaan ei koskaan tässä helvetin paskamaassa ikinä tajua mitään muut kuin minä, niin joskus tulee sellainen, että ei perkele, nyt tapan itseni. Mutta silloin te kaikki peräsuolet voittaisitte. Saatana, joko minä tai te. Minä olen puoleni valinnut, ja voin kertoa, että teitä rupupaskoja ei sääliksi käy.

Vittuperkele, menen rikkomaan ikkunoita.


Kirjoittaja on vittuuntunut kaasujuoksupoika, joka toimi Suomen pääministerinä 1995–2003. Hänellä on Suomen hirvittävin persoonallisuus (sd).