Luodaan sivua Christina Aguilera

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 24. marraskuuta 2020 kello 23.49 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Christina Aguilera (Kirj. Miss Pakkopaita, 2008: ”{{quote3|Eräänä päivänä olen superhuora, joka kikkailee omii juttui, mut se ei kestä pitkään. Seuraavana päivänä mä oon sun superkissa, joka pelastaa maailman ja paranee taudeistaan. |Christina Aguileran kappaleesta "Keeps Getting Better"}} '''Christina Aguilera''' on ehkä 2000-luvun suuritissisin kissa, jolla on miesmäinen ääni ja nussittava perse, mutta ihminen joka onnistuu olemaan Britney Spearsiakin surkeampi, ansainnee tulla huoritelluksi...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)