Yhteistoiminta

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Se on potkut!

Yhteistoiminta, eli YT on lakisääteinen sirkuspelleily, jonka jokainen rehellinen yrittäjä joutuu käymään läpi ennen kuin voi potkia palkannautiskelijat ja muut lusmuilijat pois syömästä katetta. YT-neuvottelut käydään aina, kun ahne riistokapitalistisika siirtää työläisen leipää omaan pöytäänsä.

Kun 20-tuntista työpäivää, pyhätöntä viikkoa raatava yrittäjäpolo huomaa yrityksensä syöksyvän kohti konkurssia, on hänen tartuttava viipymättä toimeen yrityksen toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi. Yrityksen tilauskannan heikettyä on kustannusrakennetta muutettava ja toimintoja tehostettava.

Riistoporvari kehtaa väittää firman olevan tiukoilla, vaikka itse ajelee C-mallin Mersulla ja käy etelässä neljä kertaa vuodessa. Ahne paskiainen kutsuu kokoon YT-neuvottelut, joissa muka neuvotellaan mahdollisista säästötoimenpiteistä, vaikka alusta asti on selvää että duunarin persnahka on taas tulilinjalla. Omista palkoistaan ja edustustileistään eivät siat kyllä luovu.

Patalaiskat, ylipalkatut duunarit kehtaavat kiristää YT-lain varjolla konkurssin partaalla häälyvältä työnantajaltaan irtisanomiskorvauksia, lomarahoja ja irtisanomisaikoja. Vuosikaudet on hirmuista liksaa nostettu nenänkaivelusta ja kahvihuoneessa rötväämisestä. Jumalauta! Potkut koko revohkalle.

Vuosikausia on herrat sortaneet oikean työn tekijöitä, tyhjiä salkkujaan tärkeinä kannelleet ja hirmuisia osinkoja nostaneet. Nyt loppuu, jumalauta! Lakko päälle vaan.

Katso myös[muokkaa]

HikipediaWikiNotext.png Tämä artikkeli tai osio loppuu tähän.