UFO

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kysymys kuuluu: Mitä he yrittävät kertoa meille?
Spaceship.jpg VAROITUS!

UFOt tarkkailevat tätäkin sivua
Siksi tällä sivulla voi joutua siepatuksi

UFO eli Unreasonable Free Object on salaliitto, jonka tarkoituksena on herättää hämmennystä ihmiskunnassa. Yleisesti UFO:n väitetään olevan ulkoavaruudesta tulleiden vihreiden pikku-ukkojen kuljetukseen tarkoitettuja kalustoja. Tässä yhteydessä vihreys viittaa juurikin ukkeleiden poliittiseen kantaan, johon liittyy rauhan, rakkauden, harmonian ja ympäristön kunnioittamisen kaltaisia arvoja. Fyysiseltä ulkoasultaan miehet ovat nimittäin harmaita.

Alustukseksi[muokkaa]

On itse asiassa paradoksaalista väittää nähneensä UFO (tunnistamaton lentävä kohde) ja samalla kuvailla jotain muuta ominaisuutta kuin lentokykyä. Mikä tahansa muu määre väistämättä epää oikeuden käyttää kohteesta nimitystä UFO. Tästä eteenpäin siis esim. lentävä lautanen ei voi olla UFO, koska se on tunnistettu lautaseksi. Toisaalta lautasta ei välttämättä ole tunnistettu suokaasuksi tai säähavaintopalloksi, joten se on edelleenkin tunnistamaton. Edelleen säähavaintopalloksi tunnistettu lienee tunnistamaton esimerkiksi mikkeliläis- tai nuorgamilaisvalmisteiseksi säähavaintopalloksi. Lisäksi on olemassa huijauksen ja hulluuden mahdollisuus!

Huomion arvoisia tapauksia[muokkaa]

Roswellin tapaus[muokkaa]

On vuosi 1947 Roswellissa (vai onko?). Paikallisessa hampurilaisravintolassa kaikessa rauhassa lounastaan nauttivat ihmiset näkivät lautasen putoavan. Jauheliha, sämpylänpuolikkaat ja majoneesi olivat paiskautuneet ulos lautasesta ja lojuivat sikin sokin lautasen ympärillä. Tämä vaikutti aluksi aivan tavalliselta onnettomuudelta, mutta pian läheisestä tukikohdasta lähetettiin paikalle sotilaita jotka eristivät alueen.

Tukikohdasta lähetettiin lehdistötiedote, jonka mukaan lautasessa oli ollut maan ulkopuolisia olentoja. Myöhemmin paikalle kutsutut siivoojat väittivät, että heitä oli uhkailtu, jotta he eivät kertoisi näkemästään. Maan ulkopuolisten olentojen erikoisasiantuntija Erich von Däniken on kertonut tapauksesta teoksessaan Avaruusvierailun käytösopas, jossa hän hän toteaa että lautasia on pudonnut jo tuhansien vuosien ajan.

Kenneth Arnoldin tapaus[muokkaa]

Ollessaan rutiinipartiointimatkalla apulaisseriffi Kenneth Arnold päätti vähän huvitella. Hän pysäytti autonsa läheisen järven rantaan ja paiskasi anoppinsa lahjoittamat teevadit pitkin veden pintaa. Saman järven rannalla kalastelevat miehet mustissa, Will Smith ja Tommy Lee Jones, huomasivat nämä teevadit ja tietenkin pidättivät heti Arnoldin.

Natsi-Saksan salainen ase[muokkaa]

Germanufo.jpg

Tämä sensaatiomainen kuva löydettiin erään huoltoaseman roskiksesta. Kuvassa Erich von Däniken ja natsiupseeriksi naamioitunut Indiana Jones vuonna 1943 Pääsiäissaarella, koealueella nimeltään Bereich Einundfünfzig. Englanniksi alue on nimeltään Area 51. Pelkkää yhteensattumaako? Lautaseen on lastattu liitonarkki.

Vaihtoehtoisia selitysmalleja UFOille[muokkaa]

Suokaasu[muokkaa]

Suokaasut kertyvät ja syttyvät itsestään muodostaen pallon, lautasen tai sikarin muotoisia lentäviä kohteita, jotka pitävät palaessaan ääntä. Esimerkiksi "Viekää meidät johtajanne luo" on yleinen palamisääni. Näin UFOt on selitetty ilman ulkoavaruuden miehiä.

Sääpallo[muokkaa]

Miten niin ei luotettava!

Sääpallot lentävät ja näyttävät palloilta, joskus ilmakehän väreily aikaansaa sen että pallot näyttävät sikarilta tai lautaselta. Äänet syntyvät kangastuksina, kun valo heijastuu erilaisista lämpökerroksista.

Venus[muokkaa]

Venus on pistemäinen planeetta, jonka näkee joka päivä taivaalla. Se on melko kirkas, joten joskus ihminen erehdyksessä luulee että se on valtavan kokoinen sikari, pallo tai lautanen. Äänet syntyvät psykologisesti Venuksen katsojan päässä. Ja toisaalta me kaikki tiedämme että pienet vihreät miehet ovat Marsista ja pienet vihreät naiset ovat Venuksesta.

Liskomiehet[muokkaa]

Vapahtajamme David Icke on esittänyt, että lentävät lautaset olisivat liskomiehiä, joiden joukkoon kuuluvat muun muassa Richard Nixon, Jimmy Carter, Ronald Reagan, George H. W. Bush, George W. Bush ja Barack Obama.

Katso myös[muokkaa]