Trollaus

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Katso myös trollaus taiteenlajina
Täss on niinQ tämmöne logo trollin logo. xD Trolli on niinku todel asialline mut silti niin provosoiva niinQ et saa pelkkii fleimei vastauksiks. Ja trolkit puhuu sits silleen aikuismaisesit.

TROLLAUS on taiteenlaji sekä sitä, että tuo freudenthalilainen "loistava filosofianne"[1] puskee koko maailmankaikkeuden läpi ja että lopultakin pakkoruotsi voittaa ja vain minä voin sen estää! Ette voi estää kielisoturi Asterix*ia millään. No niin, onnittelut, olet nyt viholliseni. MINÄ EN ALOITTANUT TÄTÄ SOTAA! Kuka teitä nyt perverssiksi väitti, te vain noin vain iskitte kimppuuni. Miksi olette noin julmia ;(

Kuten kaikki tiedämme, naistutkimus on sekä turha, että täysin hyödytön ja tarpeeton tiede. Ehdotan sen lopettamista, kaikkien kastroimista ja MAAILMANLOPPU TULEE

Lisää esimerkkejä niille hupaisan ääliöille lukijoille, joille ei jo käynyt selväksi mistä on kyse, artikkelissa trollaus taiteenlajina.

Enkä provoa, en xD[muokkaa]

 • ”Sie oot perverssi... xD”

 • ”HEI KAIKKI MINÄKIN OSAAN KÄYTTÄYTYÄ”

 • ”Kaks mummoa meni mustikkaan, toinen ei mahtunu! XD”

 • ”Tervetuloa foorumille, uusi keskustelija. Otan sinut äidillisesti vastaan. Kulta, älä välitä noista itseriittoisista paskiaisista, ne voi jättää omaan arvoonsa.”

 • ;D :D ;D
 • ”SANOTAAN ETTEI NIMI SAA SAONA NETISSÄ”

 • ”no niin teoriahan menee näin. Kuu on juustoa ja senhän todisti jo albert ainstainikin, joten en ja teidän on turha aloittaa taas sitä naurettavaa puolustus reaktiotanne ,kukas tässä nyt onkaan perverssi. ja minun on helppo sitten kahden kymmenen vuoden kuluttua nauraa teille kun olen maailman kuulu. ei sitä edisoniakaan heti aluksi arvostettu ,niin että aivan turha valiitaa. lisäksi sellaiset sivustot kuin www.sieni.us ja www.ratemypoo.com voivat sitten ihan todellakin turmella teidän aivot että mitäs ette ite pidättäytyneet tuollaisista vaarallisista hommista ja että turha syyttää nyt minua ollenkaan .alan pikkuhiljaa tajuta kuka tässä on epäkypsä,mutta en ole pitkävihainen hyvää jatkoa ja kaikkeahyvää vaanteillekin :) annetaan kaikkien elää vaan-teidän kunnioittavasti lovexboy83(p.s.83 ei ole ikäni)”

 • ;D :D ;D
tÄssä semoinen toiNen Qva, mun lärvist.Heheh L0L
 • ”;D Tuolle kyllä repesin

D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin
D Tuolle kyllä repesin”
 • ”Käyttäjä:MattiMeikäläinen on kyllä taas sellainen tylsimys että get a life... ;D What a bunch of...”

 • ;D :D ;D
 • ”Tytöt tytöt eipä tapella... xD xD xD”

 • ”Sä olet just sellainen fasisti... 'Minua on turha syyttää mistään! Minä olen aina ollut hyvien puolella!' lol.”


Yhteenveto, senkin paskiaiset[muokkaa]

Vaihtoehtoisesti nämä trollit voivat käyttää tahallisen typerää kieltä, esittää lapsellista ja pukeutua räikeästi ärsyttääkseen muita. Niin kuin sinua. Jos minulta kysyttäisiin, siinä olisi syytäkin...

lOL N00B AÄKSDEET. I'M STILL DA BEST YA KNO!!!!!!!!!!1!!!!1!!!!1111 i'M THE BEST AND YA KNO THAT!

Mutta enhän minä noin oikeasti kirjoittaisi, en ole NOOB. OLEN VAAN PIKKU TROLLI!!! FEED THE TROLLS FEED THE TROLLS FEED THE TROLLS FEED THE TROLLS FEED THE TROLLS FEED THE TROLLS FEED THE TROLLS FEED THE TROLLS FEED THE TROLLS oH NO, NO, no!!!!

Älä muokkaa!
Tämä sivu kuuluu provosoivuudestaan huolimatta netikettiä noudattavien ihmisten varoittaviin esimerkkeihin!
Tai jos kuitenkin muokkaat, hanki ensin parempi itsekritiikki, katso trollaus taiteenlajina, moukka, ja tule vasta sitten säätelemään meidän artikkelejamme, huora! Höh!