Ero sivun ”Hautakivi” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
3 003 merkkiä lisätty ,  8. marraskuuta 2018 kello 17.11
p
Käyttäjän ”Wänderlüst” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Työ versioon.
p (Käyttäjän ”Wänderlüst” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Työ versioon.)
Merkkaus: Palautettu takaisin
[[kuva:CAGrave.jpg|thumb|Näyttääpä vakavalta. Muista: jos törmäät kalmistossa tällaiseen näkyyn, voit kohottaa mielialaa tanssahtelemalla muutaman kiven päällä.]]'''Hautakivi''' on kivestä tehty esine, jossa lukee henkilön henkilötietoja tietoja julkisella paikalla. Hautakivi on siis melkein sama kuin päivittämätön [[Windows]]. Tosin maa Windowsin alla kestää huomattavasti huonommin kaivelua kuin hautakiven tapauksessa. Kiviä voi nähdä kaupungin puistossa, jonka nimi on yleensä muotoa ”genetiivimuotoinen erisnimi + ''[[hautausmaa]]''”. Hautakivet viihtyvät laumoissa, ja jos löydät yhden, löydät todennäköisesti myös toisen. Hautakiven ja Windowsin alla on yleensä luita ja multaa. Hautakivet on hautaustoimistolle hyvää bisnestä varsinkin terrori-iskun, [[lintuinfluenssa]]n, tulvien ja Windowsin tietoturva-aukkoepidemioiden aikaan.
Terapeutti ja hänen miehensä eivät onnistu elvyttämään vuosien avioliiton kuihduttamaa seksielämäänsä, jolloin he alkavat tapailla muita. Yst. terv. Wanderlust-vandaali.
 
Haudat merkitään kivellä, jotta ne sitten ovat löydettävissä umpihangesta sen ainoan kerran vuodessa, kun niiden luo on jotain asiaa. Ihmisillä on tapana kunnioittaa menehtyneitä läheisiään viemällä heidän haudoilleen [[joulu]]isin kynttilöitä ja tanssimalla sitten polkkaa niiden päällä (siis hautojen, ei kynttilöiden). Jotkut tosin suosivat riskaabelia ”Kusen hautasi päälle” -rituaalia, mutta sitä suositellaan suoritettavaksi ainoastaan Windowsin asennuslevyjä kohtaan.
Vituttaa ja paskattaa ja kusettaa ja vituttaa ja persettää :D
 
== Hautakivien kaato ==
Tykkään täyttää sivuja tällä turhalla moskallani :D
 
Windowsin kaatamisen ohella myös hautakivien kaato on suosittu [[Helsinki|Helsingin]] lähiöissä kehittynyt urheilulaji. Voittaja on Windowsin kaadon tapaan se, kuka saa eniten kiviä kumoon. Lisäpisteitä molemmissa lajeissa saa se, joka ehtii ensin [[elvis]]telemään saavutuksillaan [[Internet]]iin. Ennen kuin kaikki kivet on kaadettu, tulee yleensä [[poliisi]], minkä seurauksena peli jää kesken. [[Poliisi]]n tulon jälkeen tulee toinen urheilusuoritus, nimittäin kahden kilometrin juoksu. Peli kestää yleensä 30–40 minuuttia jonka aikana tulee hiki.
Kun ei ole muutakaan tekemistä :D
 
== Kuinka päästä hautakiven alle?==
Tungin kerran saippuan perseeseeni ja masturboin samalla ja kun laukesin niin saippua lensi samalla perseestäni ulos! :D
 
{{pääartikkeli|Hikikirjasto:Keinoja tehdä moderni itsemurha}}
* Iske munuaisesi rautapalkilla ulos.
* Kritisoi julkisesti [[Vladimir Putin]]ia ja mene hissiin tai [[japani]]laiseen ravintolaan.
* Ota [[banaani]] ja syö se. Toista tämä toiminto 700 kertaa äläkä paskanna, oksenna tai valuta banaanimössöä korvan kautta kertaakaan.
* Mene [[New York]]iin ja kolhi [[Mafia|amerikanitalialaisen]] liikemiehen limusiinia.
 
== Hautarauha ==
Hautarauhaa ei pidä rikkoa.<ref>Paitsi jos vainaja on kuollut yli tuhat vuotta sitten, jolloin hautarauhan rikkominen muuttuu [[arkeologia]]n eettisen normiston mukaan hyväksyttäväksi. Riittävän iäkäs [[egypti]]läinen vainaja voidaan esimerkiksi asettaa lasivitriiniin paksujen turistien ihmeteltäväksi ja hänen hautansa esineistö <s>varas</s> kerätä museoiden kokoelmiin.</ref> Se tarkoittaa käytännössä sitä, että hautakiveä ei saa kaataa, kuten jotkut [[kristinusko|saatananpalvojat]] ja nykynuoret tekevät. Vain seurakuntayhtymä saa tärvellä hautakiven, ellei leskellä ole varaa maksaa sen kunnossapidosta. Vaikka hauta tuntuisikin loogiselta paikalta harrastaa [[nekrofilia]]a, sitä ei tule haudassa tehdä. Faaraoiden haudoissa, eli [[pyramidi|pyramideissa]] onkin kaikenlaisia suojakeinoja nekrofilistejä vastaan. Tarkempaa tietoa löytyy [[muumio]]-artikkelista.
 
== Viitteet ==
<references/>
 
[[Luokka:Esineet]]
[[Luokka:Leikit]]
 
[[it:Tomba]]
[[pl:Grób]]

Navigointivalikko