Suojeluskuntamies

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Mä en millään tavalla pidä siitä että tänne tuodaan neekereitä jotka normaalisti mun käsittääkseni kuuluu olla afrikassa... Enhän minäkään lähde sinne syömään heidän banaanejaan.”

~Suojeluskuntamies ja liikutuksen kyyneleet
En minäkään mene sinne syömään heidän banaanejaan.

Jarmo Saarinen, kavereiden kesken Suojeluskuntamies, on suomalainen nationalisti ja poliittinen aktivisti. Ei ole varmaa, onko Suojeluskuntamiehellä mitään tekemistä alkuperäisen suojeluskuntajärjestön kanssa vaikkapa aikamatkailun seurauksena, vai onko kyseessä samantyyppinen uudelleenlämmittely kuin esimerkiksi Väinön Isänmaallisen Kansanliikkeen tapauksessa.

Suojeluskuntamies lienee suurelle yleisölle tutuin sivuosastaan legendaarisessa Sieg Heil Suomi -dokumentissa, jossa hän ottaa kantaa muun muassa maahanmuuttoon sekä banaanien syömättä jättämiseen. Ohjelmassa Suojeluskuntamies luokittelee itsensä Pekka Siitoimen Kansallista Liittoneuvostoa miedomman ja vähemmän Hitler-keskeisen liikkeen edustajaksi.

Myöhemmin Suojeluskuntamies on toiminut turkulaisen kannatuskortinväärentäjän ja veronkiertäjän Olavi Mäenpään SKS:ssä. Nykyään Suojeluskuntamies vaikuttaa N´Ubuntu- ja soinivastaisen Vapauspuolueen Hämeen piirissä.[1]

Aiheesta muualla[muokkaa]


Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.