Anaaliseksi

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Sodomia)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, tulet oppimaan jotain uutta!
Koiran pesettäminenkin voi muuttua anaaliseksi, mikäli olet huolimaton.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli anaaliseksi.

Sana anaaliseksi on translatiivimuoto sanasta anaalinen, joka tarkoittaa takapuolellista. Anaaliseksi muuttuminen on yleisnimitys asioiden tekemiselle "vähän sinne päin". Anaalisiksi voidaan esimerkiksi määritellä keltaista liikennevaloa päin ajaminen sekä vain toisen kengän riisuminen kotiin tultaessa. Anaaliseksissä ei siis päästä aivan sinne, minne olisi tarkoitus. Usein tämä johtuu yksilön laiskuudesta. Nykyisin asioiden anaaliseksi tekeminen on melko yleistä ja taatusti yleisempää kuin luulet. Se on käypä menettelytapa esimerkiksi tilanteessa, jossa mellakkapoliisi on repimässä maassa makaavaa toveriasi. Sen sijaan anaaliseksi ei kannata muuttaa tilannetta esimerkiksi työhaastatteluissa, joissa on oleellista, että haastattelija(tar) näkee sinun pärkivän määrätietoisesti kohti tavoitetta. Ei siis kannata jättää tilannetta anaaliseksi puolitiehen.

Anaaliseksin määritelmän keksi filosofi Karl Marxin sisäkkö, kun hän etsi sopivaa nimitystä tapahtumalle, jossa isäntä törmää puolihuolimattomasti pölyjä pyyhkivään palvelusväkeen.

Kuvaus

Mikäli et ole ikinä anaaliseksi muuttumista kokenut, kannattaa lukea seuraava esimerkki huolella, ettet itse toteuttaisi anaaliseksiä. Asian tekeminen vähän sinne päin – siis anaaliseksi – on helpointa kuvata esimerkillä, jossa raskas tavarajuna lähtee asemalta ja jatkaa heti aseman jälkeen tunneliin. Kuitenkin juna joutuu sahaamaan jatkuvasti edestakaisin tunnelin ja aseman välillä, sillä aina asemalle unohtuu tavaraa, joka on otettava kyytiin. Höylätessä jatkuvasti tunneliin ja takaisin junan jarrut lämpenevät ja alkavat haista palaneelta. Usein anaaliseksiinkin liittyy tällaisia epämukavia aistimuksia, kun varsinaiseen tavoitteeseen ei olekaan päästy. Anaaliseksi muuttuneet asiat ovat suurin piirtein tällaisia.

Katso myös