Rauni-Leena Luukanen-Kilde

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Rauni-Leena Luukanen-Kilde.
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...Rauni-Leena Luukanen-Kildeä on useita kertoja epäilty skitsofreenikoksi. Ihmekös tuo, naisellahan on jopa nimet eri persoonallisuuksilleen ja vielä nimi Valve toistaiseksi tuntemattomammaksi jääneelle henkilölle persoonallisuuksiensa valikoimassa.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde (1939 - 2015) oli ufologi, Lapin entinen lääninlääkäri, erikoislääkäri, humanoidiasiantuntija ja miespuolisten, autojen anatomiaa tutkivien insinöörien kuten Linus Torvaldsin mielestä pimahtanut julkisuustyrkky.

Ura ja elämä[muokkaa]

Yksi Rauni-Leena Luukasen kolmesta aviomiehestä.

Uran alku[muokkaa]

Rauni-Leena Luukanen aloitti uransa lääkärillä ja pätevöityi myöhemmin erikoislääkäriksi, mutta joutui Pohjois-Suomen kunnanlääkärinä ompelemaan koiriakin umpeen.

Rauni-Leena tunnettiin mukavana lääkärinä etelässä, mutta lentävänä lääninlääkärinä Lapissa.

Autokolari[muokkaa]

1987 Rauni-Leena Luukanen joutui vakavaan autokolariin. Nähtävästi hänen päähänsä sattui aika pahasti, sillä tämän jälkeen hän alkoi julkaista kirjoja esim. lentävistä lautasista ja muista mystisistä asioista. (Toim. huom: Julkisuudelta salassa Rauni oli julkaissut kirjan selittämättömistä aerodynaamisista ilmiöistä jo vuonna 1982, mutta salaiseksi luokitellun tiedon takia kirja myi vain 1200 kappaletta ensimmäisen myyntitunnin aikana.)

Autokolarin jälkeen[muokkaa]

Kolarin ja ensimmäisen kirjansa jälkeen Luukanen erotettiin erikoislääkärin virastaan hänen istutettuaan potilaisiinsa mikrosiruja, joita hänen mukaansa myös Yhdysvaltain hallinto ujutti paitsi vankeihin myös sotilaisiinsa ja joilla hänen mukaansa kyettiin paitsi hallitsemaan ihmisiä, myymään myös paranormaaleja T-paitoja.

Raunin väitteitä[muokkaa]

  • Rauni-Leena - tavallinen lääninlääkäri, joka juoruilee salaisiksi luokitelluista asioista - vierailee päivittäin tai vähintään viikottain Yhdysvaltain ja NATO:n tärkeimpien kenraalien luona keskustelemassa ufoista ja muista paranormaaleista ilmiöistä.
  • Vierailujen jälkeen Rauni-Leena kertoo häpeilemättä kaiken kuulemansa kaikelle kansalle.
  • Kenraalit ovat niin salaisia, ettei Rauni-Leena ikinä mainitse heidän nimiään. Edes Albert Stubblebinen, John Alexanderin, Scott Jonesin ja kenraali Pavel Popovitšin nimiä ei ole mainittu kertaakaan.
  • Rauni-Leena kertoo kerran vaipuneensa lähelle kuolemaa hengittämällä rentoutuneesti, tämän jälkeen huomanneensa leijuvansa ruumiinsa yläpuolella. Sitten hän oli tehnyt itselleen kokeita, vaikka todellisuudessa makasikin liikkumatta sängyllään. Pulssi oli puolta hitaampi ja sydämen syke samoin. Seuraavaksi Rauni lensi Helsinkiin, jossa näki äitinsä ompelevan hänelle mekkoa. Palatessaan takaisin ruumiiseensa ja soittaessaan isälleen, tämä kielsi Raunia kertomasta että tiesi jo millaista lahjaa äiti oli hänelle tekemässä.
  • Kilde-sukunimi tulee avioliitosta norjalaisen diplomaattina työskennelleen humanoidin kanssa.
  • Rauni-Leenan mukaan aiemmin salaiset sotilasasiakirjat ovat nykyään julkisia.
  • ...Ja nykyään julkiset aikaisemmin salaisia.
  • Rauni-Leena uskoi, että valtio estää kontaktihenkilöitä kertomasta totuuksia ufoista kansalle. Pahan suunsa ja miehekkään röyhkeytensä takia häntä itseään ei estetä, mitä nyt häiritään naapurien ja CIA:n tekniikan ylioppilaitten toimesta. Milloin on postilaatikkoon tungettu lunta, milloin on huonekalut tai matot siirretty, milloin on lempipaita viety ja milloin on asuntoon tyhjästä ilmestynyt oudot Volkswagenin avaimet, milloin on englantilaisen filmiryhmän video sabotoitu Lontoossa, milloin Wikipediassa boikotoidaan Kilden lääketieteellistä uraa koskevaa tietoa.

Kohtalokkaat bileet[muokkaa]

Rauni-Leena kertoi 1992 olleensa eräänä iltana bileissä Genevessä. Poistuttuaan juhlista Luukasen auton päälle oli laskeutunut ufo, joka vei heidät kaupungin laidalle asti, ja tarjosi myös kaakaon. Hänen ystävänsä oli myös mukana. Raunin mukaan ele oli hyvän matkan toivotus muukalaisilta.

Ohessa toinen hyvin samanlainen tarina eräältä Wikipedian käyttäjältä:

Olin kerran eräissä bileissä. En muista niistä paljoakaan, mutta muistan nähneeni kaverini kanssa kirkkaita valoja autoni yläpuolella kun ajoimme pois juhlimispaikalta. Uskon, että ne olivat ufoja. Aamulla heräsin pelkät kalsarit jalassa kotini olohuoneen lattialta, jossa makasin yrjölammikossa. Uskon nesteiden tulleen ufoista.

Aiheesta muualla[muokkaa]