Petteri Järvinen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Meidän ei tule tuomita Muhammed-pilkkavideota siksi, että sen aiheuttamissa mellakoissa kuolee ihmisiä vaan siksi, että tahallinen loukkaaminen ilman muuta tarkoitusta on väärin. Yhtä väärin on tietenkin mellakointi ja ihmisten tappaminen, mutta sen me kaikki tuomitsemme jo nyt.”

~DI Petteri Järvinen moraalifilosofina: historiallisen henkilön pilkkaaminen on tasan yhtä väärin kuin ihmisten tappaminen.[1]

DI Jukka Petteri Järvinen (s. 9. helmikuuta 1962 Tampere) on suomalainen nörtti, tietokirjailija (erikoistunut tietotekniikkaan) ja GURU Lähde?. Hän oli myös Kansallisen Sekoomuksen ehdokkaana vuoden 2011 eduskuntavaaleissa, mutta ei saanut 2430 äänellään kovin isoa jytkyä.

Petteri Järvinen (dipl. ins.) on saavuttanut mainetta haukkumalla surkeaksi kaikki Applen ja Microsoftin käyttöjärjestelmät, kaikki UNIX-tyyppiset käyttöjärjestelmät (sisältäen myös Linuxin ja Androidin[2]).

Myös Wikipedia ja Suomen Digi-TV projekti ovat saaneet omat omat haukkunsa[3].

Tietokirjailijana[muokkaa]

Järvinen esittelee näkemyksiään tietotekniikasta kirjoissaan, jotka sisältävät aina vähintään 500 sivua. Näitä kirjoja syntyy useita satoja vuodessa, mikäli mukaan lasketaan myös kirjojen päivitetyt laitokset. Kokonaisuudessaan Järvisen kirjallinen tuotanto täyttää keskikokoisen maakuntakirjaston koko hyllytilan. Edellyttäen, että vanhemmat painokset viedään ullakolle varastoon. Koska tämä ei ole kirjastojen henkilökunnan mukaan oikeudenmukaista, niin useimmista kirjastoista löytyy vain pieni osa Järvisen tuotannosta.

Politiikassa[muokkaa]

Järvisen oli myös Kansallisen Sekoomuksen ehdokkaana vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Uudellamaalla, mutta ei saanut 2430 äänellään jytkyä. Vaalitappiota voidaan selittää sillä, että hänen kanssaan nörttien äänistä kilpaili myös Jyrki Kasvi[4].

Harrastukset[muokkaa]

Nukkuvien ihmisten kuvaaminen ilman lupaa (erityisesti liikennevälineissä) ja näiden kuvien julkaisu pilkkaamistarkoituksessa.[5]

Viitteet[muokkaa]

  1. Petteri Järvinen: Muhammed-pilkka ei ole sananvapautta. Uusi Suomi 23.9.2012. Arkistoitu
  2. Android-käyttöjärjestelmää käytetään halvemmissa iPad-kopioissa (toim. huom.)
  3. Ainakaan vielä Petteri Järvinen ei ole tuominnut Hikipediaa huonoksi Lähde?
  4. Jyrki J.J. Kasvi sai 3507:n nörtin äänet (toim. huom.)
  5. Marko-Oskari Lehtonen: Näkökulma: Petteri Järvisen pitkä lento tietokirjailijasta ylipainoisten naisten pilkkaajaksi. Iltalehti 7.7.2017. Arkistoitu
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
Windows logo mini.png Computer your cleared. Disk formatted. Tämä Microsoftiin liittyvä artikkeli on kaatuileva tynkä.
Auta Billiä ansaitsemaan lisää rahaa  murskaamalla bugit tästä artikkelista.