Pekka-Eric Auvinen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Naziflag.gif
Pentti Linkola rakastaisi tätä artikkelia, mikäli aihe olisi saanut enemmän tuhoa aikaan.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Pekka-Eric Auvinen.

”Miksi Pekka-Erik Auvinen myöhästy koulusta?”

~Tuli mutka matkaan
Auvinen inspiroi Doom-modaajia.

Pekka-Eric Auvinen (s. 4. kesäkuuta 1989 – k. 7. marraskuuta 2007) oli suomenarjalainen supernero. Hänen yli-inhimillisyytensä ilmeni siinä, että hän juoksi ympäri lukiota ase kädessä, ampui nuorisolaisia ja vielä samana tempauksena lähintä yli-ihmistä päähän. Auvinen harrasti mm. Youtubea, jonne hän tykkäsi laittaa videoita, jotka vihjaisivat tulevista bileistä lukiossaan.

Kukaan ei kykene ymmärtämään Auvisen Operation Mainstriken taustoja, mutta todennäköisesti Auvisella vaan välähti tämä nerokas suunnitelma. Jokelan koulua kävi suuri joukko ali-ihmisiä, mutta Auvisen mukaan hän itse oli mitä suurin yli-ihminen.

Auvinen on kertonut omaavansa kehittyneen ja mahtavan ajattelukyvyn. Hän ei bileidenpitopäivänään julkaisemassaan tekstinpätkässä voinut valottaa asiasta enempää, koska normaali ihminen ei olisi sitä kyennyt ymmärtämään. Hän antoikin vain toistensa kanssa ristiriidassa olevia vihjeitä filosofiastaan.

Hikipedian artikkeli aiheesta

Hikipediassa, vangitussa luulosanakirjassa, on artikkeli Pekka-Eric Auvisesta. Auvisen omaiset kokevat tämän oletettavastikin hyvin loukkaavana. Hikipedia on maininnut pahoittelevansa sitä, että Pekka-Eric Auvisen lähiomaisten lähiomaisesta Pekka-Eric Auvisesta on tullut poliittinen ilmiö, jota on mahdollista parodioida tai satirisoida[1]. Toisaalta Auvisen herkkänahkaisimpia tätejä saattaa enemmän suututtaa Wikipedian kylmä ja neutraali artikkeli, joka ei ota osaa suruun[1]Link external.PNG.

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Katso myös

Viitteet

  1. Lähteenä seuraava teksti: Hikipedia pahoittelee.
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.