Paskanpuhe

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kyllä se on maar paskanpuhuminen katoavaa suomalaista kansanperinnettä, niin. Minähän sen keksin vuonna -85 Suomen talviolymppialaisiin, joo. Oli vaan niin perkeleen suosittu laji, kaikki tykkäs ja römpsää tuli. Ei vaan osaa nää nykyajan pennut puhua paskaakaan kunnolla, kun on nämä televiisiot ja muut minun keksimät niillä vain. Niin. Liian helppoa on nykynuorilla, ei vaan minulla ollut, kun minä olin nuori, niin pitivät vanhemmat kuria, niin. Selkään sai jos vähänkään ajatteli. Se on nääs syntiä tuo ajattelu. Jumala ei hyväksy ajattelua, niin, siksi minä sen tapoin. Niin, ristille nostin jumalan. Kuolla sieti fasisti niin. Minä jumalan tapoin, ja toin ateismin kansalle. Ja sitten meinasin kaataa Pisan torninkin. Joo. Potkasin jalkapallolla. Mut eihän se siitä kaatunu, hyvää tekoa oli kun itse rakensin. Minähän se perustin muinaisen Roomankin.

Paskanpuhumisen taito[muokkaa]

Paskanpuhuminen on tärkeä taito jokaiselle joka aikoo edetä elämässä. Tärkeät viisi pointtia ovat:

  1. Ihmisten tulee pelätä haastaa sanomisiasi.
  2. Viittaa komeisiin meriitteihisi, oikeisiin tai keksittyihin. Mitä enemmän sitä parempi.
  3. Ole aina ylimielinen ja röyhkeä.
  4. Viittaa ylimaalliseen tai uuteen tietoon, jota vain sinulla on, ja jota ns. tavalliset ihmiset eivät voi ymmärtää eikä niinmuodoin kiistää. Menestyksesi salaisuus voi olla vaikka suhteellisuusteoria, kvanttifysiikka tai vanhanaikaisesti jokin Jumalan ilmoitus.
  5. Siirrä aina lupaamasi asian aikarajaa eteenpäin, oli se sitten maailmanloppu, Onecoinin markkinoilletulo tai mikä muu tahansa kuulijoille tärkeä asia.

[1]

Viitteet[muokkaa]

Pencil2.jpg Tätä artikkelia on työstänyt lössi kirjoittajia, mutta silti se on tynkä.
Tule, näe ja voita artikkeli laajemmaksi.