Paratiisi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Paratiisi on myyttinen paikka eli kylpylä Nokialla ja valheellinen olotila, johon ainakin muslimit uskovat. Paratiisia pidetään täydellisenä. Koraanin mukaan paratiisi on suuri puutarha, jossa kauniit tummasilmäiset naiset tarjoilevat sinulle makeita hedelmiä ja jossa joet virtaavat maitoa, viiniä ja hunajaa. Ihan kiva, mutta onko se täydellisyyttä? Entä jos sattuu olemaan homoseksuaali? Silloinhan paratiisissa pitäisi olla komeita hyvinmuodostuneita miehiä tarjoilemassa niitä hedelmiä. Tai jos sattuu olemaan vannoutunut lihansyöjä; sillloinhan niiden kyseenalaisten tyttöjen pitäisi tarjoilla makkaraa. Tästä voimme päätellä, että paratiisikaan ei ole paratiisi kaikille.

Myös erinäisiä paikkoja, jotka todistettavasti ovat olemassa, on väitetty paratiiseiksi mitä erilaisimmilla perusteluilla. Esimerkiksi paratiisisaari-tittelin saajaksi on lukuisia ehdokkaita, joilla kuitenkin on aina huonoja puolia. Vastaavasti muutama valtio on onnistunut julistautumaan ns. veroparatiiseiksi, jotka ovat niin rikkaita ja niin pieniä, että veroja ei tarvitse kerätä juuri ollenkaan. Näillä valtioilla on kuitenkin huonot puolensa: Koska veroja ei ole ja tilaa on vähän, kaiken - siis aivan kaiken - hinta on hilattu kattoon niiden Formula 1-kuljettajien iloksi, jotka näissä maissa asuvat.

Paratiisissa kokoontuu myös erään entisen suomalaisen rautatieläisen Osmo Hillon ja hänen kaverinsa Osmo Vemmeljoen kullikerho. Tässä kerhossa kokoontuu 20 miestä jotka haluavat kuten eläessään, paratiisissakin olla käveleviä kulleja. Kulleja on kaikkiaan 20, joista herra nro 21. on indonesialainen mieshenkilö allekirjoittaneen ElKondiksen toiveesta. Perustajan kaveri Osmo Hillo oli erityisen rivo. Erään mustasukkaisen miehen susikoira raatelikin hänet hengiltä Tukholmassa vuonna 85. Osmo Vemmeljoki oli eläessään VR:n tavaratoimiston työntekijä, viinatrokari ja suurhuijari. Hänen kaverinsa Pano-Pertti muuten nai yli 50 liputta matkustanutta naista päivässä VR:n taukotilan tupakkasalongissa. Kävelevien kullien käytössä on myös Pietarin perustama tupakkasalonki hänen yksityistiloissaan.

Paratiisissa on myös vankiloita joissa säilytetään mm. pahoja aikuisia jotka ovat olleet oikein ilkeitä eräälle amerikkaliselle pikkutytölle Marylle sekä joukkoa pikkukakaroita jotka ovat erehtyneet kutsumaan tätä oikealla nimellään Minnie Raeksi. Linkkiä tähän tytyyn en laita. Katsokaa Googlesta saatana. Vankiloita johtavat mm. Osmo Vemmeljoki, sekä ELKondiksen edesmenneet ystävät Rauta-Eila, entinen Catbert-mallinen ilkeä henkilöstöpäällikkö sekä Pata-Antti, ulvilalainen maanviljelijä joka kaitsee kakaroita rautaisella kädellään vitsa kädessä. Nuorna Vitsa Väännettävä. Mukanaan hänellä on myös Äitiliini Anni ja Pelle Hermanni ja veli Heikki ja sisko Toini sekä Von Döbeln. Vitsa siis heilukohon. Yksi pikkupoikajoukko erotettiin jo tästä laumasta ja suomalaiset sotasankarit kuten Lauri Törni, Isoo-Antti, jääkäri Antti Isotalo ja marsalkka Mannerheim sekä Tampereen taistelujen mestarillinen puolustaja Hugo Salmela antoivat heille selkään ja turpiin. Tämä tehtiin suomen juopoimpien laulajien Elvin, Elvis Presleyn, Antti Isotalon kaverin Antti Rannanjärven, Hannes Uksilan, Elisenvaaran liikenneministerin sekä Juicen ja Irwin Goodmanin säestäessä tätä riemujuhlaa musiikillaan. Myös Amityvillen Defeoiden kauhutytär Allison sekä Anne Frank, Meganin laki ja "Janne" (salanimi, kerrotaan ylläpidolle myöhemmin) vetävät heitä tänään tulpiin. Amen. Siellä on myös huora nimeltä Hunajasuu (kohta evp).

Ai niin, ja Paratiisi on myös Rauli "Badding" Somerjoen musiikkikappale.

Paikkoja, joita on väitetty paratiisiksi