Mustanaamion salattu todellisuus

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Arkinen mustanaamio.jpeg

Mustanaamio on klassinen naamiosankari. Kit Walker on ihminen, jolla on virallinen nimi. Hänellä on alter ego, Mustanaamio elikkä Fantom. Supersankarien alter egot ja naamioitumiset ovat pääasiassa keinoja piilottaa todellinen identiteetti. Mutta kun katsoo Mustanaamiosta kerättyä aineistoa, on selvää että hän pukeutuu mustanaamioasuun paitsi toiminnassa niin myös kotioloissa, mikä vihaa kyllä sekin kiinnostavaan yöelämään.

Vain erikoisolosuheissa asu lähtee pois. Kotona Dianan kanssa keskustellaan aivan täysin sankarivetimissä. On kuitenkin yksi tilanne, jolloin naamari lähtee pois Mustanaamion kasvoilta. Ja tämä tilanne toistuu usein. Se tapahtuu aina silloin, kun mustanaamio lähtee kaduille kuin sinä ja minä. Siellä hattu, pitkä takki ja naamarittomuus. Kit Walker riisuu mustanaamiomaskinsa kun hän tilaa baarista maitoa. Ja mikä merkittävintä, hän on usein nimenomaan virkatehtävissä näin tehdessään. Baarissa ollaan tietoja hankkimassa, eikä siksi, että baareissa olisi noin ylipäätään jotenkin erinomainen maitotuotteiden valikoima. Sankarihan viettää perhe-elämää kotonaan ja ulkona käydään vain työasioissa/virantoimituksessa.

Kenties Kit Walker ei pidä siitä, että hänen vaimonsa näkee ja tunnistaa hänet baarissa. Mitä muuta siellä tehnee? Mitä kaikkea muuta meille ei näytetä? Mitä siivotaan piiloon kuin WC-käynnit, sensuuriin? Minkälainen jännittävä ja salattu elämä Vaeltavalla aaveella onkaan? Jos näihin kysymyksiin haluaa vastauksia, voi vihjeitä hakea ainakin Kit Walkerin kaduilla kävelyyn tarkoitetusta asusta. Pitkä takki, hattu ja takissa vyö. Asuvalinta ainakin vihjaa ekshibitionistisiin taipumuksiin, se sopii erinomaisesti ns. itsensäpaljasteluun ja vilautteluun. Johon tuota asuvalintaa usein käytetäänkin.

Katso myös