Musta raamattu

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Musta raamattu sisältää Mooseksen kuudennen ja seitsemännen kirjan.

Mustan raamatun suomenkielisen laitoksen on pääasiallisesti laatinut Paavo "Mooses" Lipponen

Päästäkseen käsiksi näihin kirjoihin henkilön pitää olla poliittisesti korrekti ja valveutunut sekä retorisesti sivistynyt. Kirjaa ei näet myydä eikä kirjan omistava henkilö tahi epähenkilö saa luovuttaa Mustaa raamattua kenelle tahansa lukijalle. Väärin perustein luettavaksi luovutettu tai myyty Musta raamattu johtaa mm. Vapaamuurareiden taholta langetettavaan rangaistukseen, joka on oleva hirmuinen. Viime kädessä itse Paavo Lipponen ottaa kantaa tapahtuneeseen ja päättää rangaistuksen kovuudesta.

Ote maallikoille käsittämättömistä kaavioista, jotka ovat Kuudennen Lipposen kirjan sivuilla.

Mustan raamatun suomenkielisen painoksen osat ovat:

  • Kuudes Lipposen kirja – Mooseksen taika ja henkioppi
  • Seitsemäs Lipposen kirja
  • Ensimmäinen osa – Sosialidemokraattien taikavoima
  • Toinen osa – Mystillisen markkinataloussosialismin säännöt eli taikaoppi
  • III – Semiphoras ja schemhamphoras
  • Sepher Shimmush Tehillim eli sokean Reetan käyttö
  • Tähtimaailman vaikutus Esko Ahon ja Mauri Pekkarisen poliittiseen ja yleiseen ajattelutapaan.

Mustan raamatun lukuoikeuden omaavat kokoontuvat säännöllisesti erityisiin raamattupiireihin, joita pidetään ravintoloiden kabineteissa ja pankkikonttoreiden kerhohuoneissa. Myös käärmenäyttelyiden yhteydessä Mustan raamatun lukijat kokoontuvat seremoniallisiin menoihinsa, jotka kuitenkin aina järjestetään ulkopuolisten katseiden ulottumattomissa.

Mustan raamatun sanomaa ei julisteta missään yleisesti, eikä siitä ole lupa esittää henkilökohtaisia tulkintoja. Mustan raamatun voima piileekin siinä, että sen opettamin keinoin moni on päässyt valtaan ja kyennyt lujittamaan sen oman itsensä osalta lähes horjumattomaksi.

Yleinen virheellinen käsitys on, että saatananpalvojat ja hevirokkarit liittyisivät jotenkin Mustan raamatun lukijakuntaan, mutta tällä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Kirjailija Salman Rushdien väitetään saaneen voimakkaita vaikutteita Mustasta raamatusta, joita hän olisi sittemmin jalostanut omassa kirjallisessa tuotannossaan.

Black Secret.png
Tämä artikkeli sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!

Katso myös