Mitä vittua??!!

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mitä vittua? Tämä artikkeli käsittelee lehteä.
Mitä vittua??!!-lehti on 100prosenttia kansalaisten asialla

”Te ootte yhtä vastenmielisen näköne ku se joka, joka raiskasi sen tytön siellä Ruotsissa, öö Suomessa. Teillä on samanlaiset silmät, samanlaisen inhottavat. Ja sitten aaaaaaaaaaaaaa!!!!!”

~mummo, sekoava, YouTube[1]
Tekikö tämäkin mamu rikoksen??!! Ilmoita poliisille. Tai eihän se tee mitään paitsi hyysää! Voit vaikka lynkkata tavattaessa!! Jumalauta on se törkeää että valtamedia ei julkaise kuulopuhevaralta neekeripedofiilien naamakuvia kuten pitäisi! No, me uskallamme! Monessa jutussa peräkkäin!
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli MV-media.

Mitä Vittua??!! -lehti eli MV-lehti edustaa erinomaista vaihtoehtoista jorinalismia, jossa hutkivan journalismin otteella kerrotaan uutisista, joista valtamedia ei kerro. Tai oikeastaan kerrotaan uutisia, jotka ovat nimenomaan peräisin valtamediasta muotoa myöten, mutta joiden sanotaan olevan valtamedian vaikenemia. Mukaan voidaan linkittää paljon muutakin materiaalia, joka on taatusti jonkun muun kuin lehden itsensä kirjoittamaa. Taustalla Ilja Janitskin hekotteli idiooteilla ansaitsemalleen helpolle rahalle.

MV-lehden linja on nykyään kosher-kansallismielinen; lehdessä kirjoittaa esim. sionistina tunnettu Tiina Wiik. Juutalaisvaikutuksen vähättelijä MV-lehti antaa näin tukensa juutalaisvaltiolle, juutalaisten maailmanherruudelle ja palestiinalaisten kansanmurhalle. MV-lehteä voidaan pitää kulttuurimarxismin viidentenä kolonnana.[2][3][4]

MV-lehden kokoomuslainen sisarjulkaisu on nimeltään PB-lehti.

HALUATKO LAHJOITTAA PARI ROPOA TYÖMME ETEEN??! :)[muokkaa]

MV-lehden journalistinen linja on tarkka. Sillä on laatukriteerit joita lehti noudattaa järkähtämättä. Tärkeää on koristella uutinen muutamalla kirosanalla ja huutomerkillä. Koska perhana sillä tavalla kiinnostavia uutisia tehdään. Jos ei kelpaa, tee itse suositumpi. Klikkaushuoraamisesta on vittu turha syyttää, kun ei teidän valtavirtamedia osaa kun vaieta. Suosio puhuu puolestaan! Jumalauta!

Lehteä kiinnostaa erityisesti uutisoida perussuomalaisesta näkökulmasta. Kunhan perussuomalaisuus tarkoittaa rasismia tai vastaavia tiukemman linjan ennakkoluuloisuuksia. Tämä on tarpeen sillä soodalla parantamisen lisäksi on tärkeää tiedottaa siitä että juuri maahanmuuttajat tekevät rikoksia. Siksi muiden rikoksista ei tarvitse niin paljoa välittää, eikä MV:n tarvitse uutisoida ainuttakaan ”30-v valkoihoinen mies löi kaveriaan kännissä-läpällä puukolla”. Sen lisäksi MV-lehti on linjautunut laittomien henkilörekisterien vastustajana[5], silloin kun sillä ei ole ollut kiirettä kerätä ja koota itse sellaisia.[6]

Toimituksen oman sisällön puute ei toki haittaa. Sisältö ei muutenkaan ole merkityksellistä, koska on tärkeää kertoa totuus ja levittää totuutta. Tai ei totuutta, asioita. Ja asia, ei piskuinen MV-lehti mahdollisine huteineen, ansaitsee kaiken huomiomme. Sillä on aina tärkeää kertoa merkittävistä uutisista. Kuten siitä, että jonkun mukaan poliisi etsii kouluissa mamupedofiilia, eikä suostu paljastamaan rikollisen tuntomerkkejä, joksi MV ilmoittaa olevan rusehtavan. Sillä tätä ei valtamedia tiedä kertoa. Monesta syystä.

Toimituksen sisällön ja faktantarkistuksen puute ei toki muutenkaan haittaa. Sillä "Mitä Vittua" alkoi elää elämäänsä alunperin jonain, joka oli kaikkea muuta kuin uutislehti tai asialehti. Se oli aluksi huumoripitoinen, se irvaili Seiskan kaltaisten lehtien kansille mm. Matti Nykäsestä ja Tuksusta. Idea oli selvästi kopitoitu "Vares"-elokuvasta, jossa laitapuolen kaksikko keskustelee uudesta lehdestä jonka nimi olisi "mitä vittua". Sitten päätoimittaja Ilja Janitskin haistoi paremman liikeidean.

Toisen teorian mukaan julkaisun nimi on älyköille suunnattu viittaus Pentti Saarikosken runokokoelmaan Mitä vittua tapahtuu todella? – Janitskin tiettävästi harkitsi nimeksi myös ”Runot ja Hipponaksin runot ja mitä vittua oikeesti kuka vittu on Hipponaks?

Mv kuteet.jpg

Tuhansittain Suomen kansalaisia vihapuheen kohteena Wikipediassa??!![muokkaa]

Tuhansittain Suomalaisia yksityishenkilöitä vihapuheen kohteena Hikipediassa??!![muokkaa]

"Solvauksissa ylitetään hyvän maun rajat, eikä asiaan liittyvää pahanilkisyyttä voida tunnistaa huumoriksi tai katsoa läpi sormien." ... "Hikipedian kirjoittajatahot ovat todennäköisesti joitakin psykopatologista tuhrimisvimmaa potevia ja passiivis-aggressiivisesta persoonallisuushäiriöstä kärsiviä henkilöitä. Mentaalihygienian ongelmat eivät kuitenkaan luo heidän rikoksilleen oikeutusta eivätkä tuota heille syyntakeettomuutta. Tyhmyys ei vapauta syyllisyydestä, niin kuin syyllisyyskään ei vapauta tyhmyydestä." ... "Sananvapaus ei kuitenkaan oikeuta väärän tiedon levittämistä eikä mielikuvaterroria. Kehotan kaikkia Hikipediassa nälvimisen, henkisen väkivallan tai terrorin kohteeksi joutuneita tekemään tutkintapyynnön tai rikosilmoituksen poliisille kunnianloukkauksesta tai, mikäli viranomainen ei asiaan puutu, ajamaan Hikipediaa vastaan kannetta oikeudessa. Kehotan esittämään vahingonkorvausvaatimuksen rangaistusvaatimuksen yhteydessä." ... "Kaikki Hikipediassa pahoinpidellyt ihmiset eivät ole sellaisia julkisuuden henkilöitä, jotka olisivat omasta aloitteestaan asettautuneet julkisen arvostelun kohteeksi, vaan yksityishenkilöitä, joten kirjoittelun lopettamista voi vaatia myös yksityisyydensuojan perusteella. Yksityisyydensuoja on toki myös julkisuuden henkilöillä, ja etenkin näin on, mikäli julkisuus on asiantuntijajulkisuutta, eikä siihen liity sellaista vallankäyttäjän roolia tai asemaa, joka voisi luoda velvollisuuden suostua ankaran arvostelun tai henkilökohtaisesti loukkaavan kirjoittelun kohteeksi."

~MV-Lehti, 03.01.2018

MV -lehti sananvapauden vihollisten hyökkäyksen kohteena!!![muokkaa]

Tekijänoikeuksien ja vihapuheoikeudenkäyntien edessä[7] Ilja (Juhana) Janitskin (Piironen) miettii loikatako Venäjälle vai Donetskiin suunnittelemaan vallankumousta ja valmistelemaan suvakkien tuhoamista. Huomiotaherättävää on myös se, että vain harvoin sitä näkee kuinka natsivertausta sovelletaan itseen. Samalla erikoista on se, että Janitskin on itse nyt sellainen paha turvapaikkaa hakeva partalapsi. Hänellä on myös älypuhelin.

Kritiikki[muokkaa]

”Ennemmin luen vaikka Magneettimediaa ja NWO-Havaintoja kuin MV-Lehteä, koska jopa näissä julkaisuissa on enemmän journalistisia meriittejä kuin MV-Lehdessä. MV-Lehteä parempia uutisia saa esimerkiksi selaamalla 10 vuotta vanhaa Myrkkyä silmät kiinni.”

~Jiri Keronen

”MV-lehden lukijat voisi kaikki jauhaa hainhoukuttimeksi paskoja turistiretkiä varten, ja sekä ihmis- että haikunta hyötyisivät siitä enemmän kuin hammaskiven täydellisestä eliminoimisesta.”

~Käyttäjä:Napoleon

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. mummo sekoaa :D. jytkypaukku, YouTube, 17.9.2013 (uudelleenjulkaisu)
  2. Tiina Wiik ryhtyi holokaustihistorioitsijaksi – sekoitti ”kaasukammiot” keskenään. Magneettimedia 11.8.2016
  3. sionisti.myyrä, Suomi24
  4. muut lähteet joista valtamedia ei kerro
  5. http://mvlehti.net/2016/01/05/ossi-mantylahti-kok-teki-valeprofiilin-ja-keraa-nimilistaa/
  6. http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/mv-lehden-perustaja-kerasi-2-miljoonan-suomalaisen-tiedot-rekisteriin-krp-selvittaa-6239975
  7. On jännittävää nähdä miten suhtautua lehteen jota hän tekee. Tai siis ei tee, jos tekijänoikeusongelmat ovat riittävän laajoja. Saako Ilja Janitskin kirjoittaa mitä haluaa jos hän ei ylipäätään kirjoita mitään. Kas tässä sananvapausongelma.
Luotettavia lähteitä
Fox News - Magneettimedia - MV-lehti - Suomi24 - Ultra-lehti - Vessan seinä - Ylilauta