Mika Niikko

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma Mika Niikko -sitaatteja.
Ilmeestä kuvastuu se huomattava hukassaolo, jonka Mika Niikkona oleminen vääjäämättä tuo mukanaan.

Mika Kilari Niikko (s. 20. tammikuuta 1967) on perussuomalaisten parvekelasittaja, entinen kansanedustaja ja tieteenfilosofi. Hänet valittiin läpällä eduskuntaan kevään 2011 vaaleissa Korson vaalipiiristä.

Niikko on Perussuomalaisen puolueen kokeneimpia kansanedustajia, mitä tulee tekemisiin lain kanssa. Hänellä on runsas ja monipuolinen elämänkokemus lain ja viranomaistyön alueella asiakaspohjalta. Ensimmäisen eduskuntansa rikostilaston kärjessä komeillut Niikko on harrastellut mm. käsilaukkujen varastamista, katteettoman pankkikortin käyttöä ja suojatiellä kävelevien naisten niittaamista varastetulla autolla.[1] Niikon asiantuntemusta hieman heikentää se, että kaikki nuo ovat Vanhan Niikon toimia; Pyhä Henki meni jossain 90-luvulla pulputtamaan Niikon hulluntailaiseen armahdukseen, ja nykyään hän on ihan eri mies, rehti mies kuin mikä. Kävi aikuisten raamattukouluakin, jonka joku walesiläinen opinahjo on mennyt suurpiirteisyydessään tunnustamaan. Niikko on käynyt helluntaiherättelemässä vainajiakin oikeuslääketieteen laitoksen ruumishuoneella. Vainajan nosto-operaatiota johti kuuluisa homopastori Markku Koivisto. Ei ole tiedossa, onko Niikolla ja Koivistolla ollut ns. hengellinen suhde.[2]

Maailmankatsomukselliselta suuntautumiseltaan Niikko on kretiini eli kreationismin kannattaja. Hän teki keväällä 2013 kirjallisen kysymyksen (yleinen pitkästyneiden kansanedustajien huvittelutapa) siitä, mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä, jotta "vaihtoehtoiset teoriat maailman synnystä" otettaisiin luonnontieteiden opetussuunnitelmassa huomioon.[3] Niikko perää vaihtoehtoja Charles Darwinin työhön pohjautuvalle evoluutioteorialle, jota ei tosin taida tuntea erityisen hyvin, koskapa ei tiedä, ettei se käsittele "maailman syntyä" lainkaan. Niikon korkein luonnontieteellisen alan tutkinto on sähköasentajan paperit. Perussuomalaiset ovat kuitenkin puolueena muutenkin kunnostautuneet tieteelliselle tutkimukselle kehitettyjen vaihtoehtojen edistäjänä. Vuonna 2013 puolueen puuhamiehet järjestivät Eduskuntatalossa ns. vaihtoehtohoitojen seminaarin.[4] Luvassa on vielä myös ainakin kristilliskansalliseen Wotan-voodoohon perustuvaa tarot-maahanmuuttotutkimusta, jota tulee tiettävästi esittelemään Niikon uskonveljen James Hirvisaaren puoliso.

Niikko katsoo, että kansanedustajana hänen valtuutuksensa tulee suoraan Jumalalta.[5]


Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Lisätietoja: [1] [2]
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.