Michel Lotito

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Michel Lotito on se ranskalainen heppu, josta on aina kuva vuoden Guinnessin ennätyskirjassa. Saman nimisestä olutpötikästä miestä tuskin bongaa, sillä harvemmin panimot painavat kuvia romumetallinsa hävittäjästä. Lotito vahvistanee säännön, jonka mukaan ranskalainen keittiö on maailman paras - olkoonkin, että sen ei-metallinen tarjoilu saa hänet oksentamaan.

Lotito on kansainvälisesti noteerattu maailman ennakkoluulottomimpana gastronomina, mistä tämä on saanut huomattavat määrät tunnustusta. Tässä tittelissä hänen varteenotettavin kilpailijansa lienee edesmennyt suomalainen pienviljelijä Hugo Turhapuro.

Lotiton edellytykset romumetallin ahmimiselle ovat hyvät, sillä hänellä on erityisvahvuiset hampaat ja hämmentävän happamat vatsahapot. Epäilläänkin, että hän olisi evoluution loppuhuipentuma, joka selviytyy vielä senkin jälkeen, kun ihmiskunnalta loppuu ruoka.

Ura jätemyllynä[muokkaa]

Lapsena Lotiton harrastuksiin kuului TV. Tai tarkemmin sellaisten syöminen. Hän aloitti tulevan ammattinsa, metallijäteastian, opettelemisen kuusitoistavuotiaana, joskin tällöin hän kokeili vielä kykyjään myös värittömän lasin kierrätyspisteenä. Sittemmin hän päätti siirtyä haastavammalle uralle, syödessään polkupyörän suoraan näyteikkunasta. Hänet passitettiin tästä hyvästä putkaan, joskin hän pakeni syömällä kalterit ja pätkän tiiliseinämää.

Sittemmin Lotito on lisännyt ruokavalioonsa mm. pienlentokoneen. Hän ymmärtää myös tietokoneiden päälle, joskaan yritykset eivät vuokraa hänen palveluksiaan perinteisen IT-työn merkeissä. Tällä hetkellä Lotiton työn alla on USA:n merivoimien käytöstä poistettu lentotukialus M/S Gulfenstein.

Heikkona hetkenään Lotito lunasti omaistensa kustantaman hauta-arkun, minkä vuoksi hänet tullaan todennäköisesti hautaamaan au naturell, joskin lukuisat ympäristöjärjestöt ovat laskeneet, että Lotiton maatumisessa kestäisi niin pitkään, ettei se olisi kannattavaa. Hänestä tulisikin tehdä puhelintolppaan eristeitä.

Kaikki Lotiton syömät asiat, joita ei kuuluisi syödä[muokkaa]

  • Epämääräinen määrä partaveitsiä, ruokailuvälineitä, ruuveja, muttereita, kattokruunuja ja erimallisia viinalaseja.
  • 15 polkupyörää (erityisesti ketjut) ja yhtä monta kompuutteria.
  • Lentokone.
  • Hauta-arkku sisältöineen.
  • Palan painikkeeksi joko ulostuslääkettä, artisokkaa tai vettä (mitään näistä ei ole tarkoitettu juotavaksi). [[[Luokka: ruoka]]