Max Zorin

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Max Zorin
Zorin.jpg
Kyllä se oli aika hullu
Koko nimi: Maximillian Zorin
Syntymäaika: 31. maaliskuuta 1943
Syntymäpaikka: Auschwitz?
Uskontokunta: Hulluus
Kuolintapa: Putoaminen sillalta James Bondin vuoksi
Hiusten väri: Blondi
Saavutukset: Melkein hukutti San Franciscon
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
--
Pilkkanimet: Steroidien lopputulos, Sairas koe-eläin

Max Christopher Zorin (s. 31. maaliskuuta 194316. toukokuuta 1985) oli saksalaissyntyinen liikemies, psykopaatti, hevoshullu, ilmalaivailija ja suurudenhullu, joka omasi korkean älykkyysosamäärän. Zorin työllisti 1980-luvulla näyttelijä Christopher Walkenia heidän yhdennäköisyytensä takia. Zorin aikoi käyttää Walkenia klooninaan joskus poliittisten salamurhaajien uhan takia. Julkisuudessa Zorin esitti mielellään kommunismin vihollista, vaikka olikin entinen KGB-agentti. Zorin koki kohtalonsa pudotessaan sillalta tapellessaan James Bondin kanssa.

Elämä ja nuoruus[muokkaa]

Max Zorin syntyi Auschwitzin keskitysleirillä SS-vartijan tekemän raiskauksen sivutuotteena. Ennen Zorinin syntymää kaksi hullua natsitohtoria Josef Mengele ja Hans Glaub syöttivät ihmenappeja raskaana oleville naisille. Vaikka suuri osa kuoli näihin pillereihin Zorin silti syntyi elävänä, hullu ilme kasvoillaan. Näiden "nappilasten" ÄO oli korkea, mutta heistä tuli suurudenhulluja psykopaatteja, joilla oli pakkomielle valloittaa maailma tai aiheuttaa hiton suurta tuhoa.

Nuoruutensa Zorin hillui Tri. Glaubin jaloissa, kun tämä kehitteli lisää nappisteroidejaan. Koska nyt oltiin Neuvostoliitossa Zorin ylipuhuttiin KGB-agentiksi. Niinpä hän mielellään leuhkaili olemalla kapitalismin kannattaja, supersankari, ihmemies ja yleisnero. Zorin rikastui 1960-luvulla, kun hänen kasvatti-isänsä Hans Glaub myi huumeita ja steroideja läheisen ala-asteen pihalla. Zorin sai puolet omaisuudesta, jonka hän sijoitti hevosiin. Hän myös hommasi kunnon turvakaartin ja alkoi suunnitella hienoa tuhotyötä räjäyttämällä San Franciscon veden alle. Zorinin turvakaartin päällikkö oli May Day, jota Zorin aina pani lauantai-iltaisin karatematsin yhteydessä.

James Bond pilaa kaiken[muokkaa]

Vuonna 1985 brittiagentti James Bond tuli ärsyttämään Zorinia. Niinpä Zorin pisti salamurhaajia Bondin perään. Kukaan murhaajista ei onnistunut tehtävässään. Lopulta Bond sai selville, että Zorin syötti niitä Hans Glaubin (Joka esiintyi tuolloin nimellä Carl Mortner) vääntämiä tehonappeja. Lopulta James Bondin agenttius paljastui Zorinille ja Bond yritettiin hukuttaa, mutta neuvottomaksi Bond ei jäänyt vaan hengitti autonrenkaan kautta.

Pian salamurhayrityksen jälkeen Zorin haistatti monta kiloa paskaa Neuvostokenraali Gogolille ja erosi KGB:stä.

Lopulta Zorin ja Glaub kavereineen lähtivät hillumaan ilmalaivaansa ja päättivät tuhota San Franciscon, mutta James Bond hyppäsi mukaan ja ilmalaivan tarttuessa siltaan kirveellä innostuneena heilunut Zorin tippui jumalattoman ison hypyn kuolemaansa.