Kyösti Pöysti

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kyösti Pöysti
Pöysti.JPG
Kuvassa suurin osa Pöystin ruumiista
Pasilan poliisiaseman komisario
vallassa 20072013 (korvattiin vuonna 2014 feikillä)
edeltäjä Komisario Nikander
seuraaja Kaaos
syntyi 19. syyskuuta 1975
kuoli Edelleen hengissä
puolue Pöystin ailahtelevan mielen vuoksi hänelle on vaikea määrittää mitään erityistä puoluetta tai aatetta, jota hän kannattaisi.[1]

”En mä jaksa lukee tätä. Katon Wikipediasta mitä porukkaa se on.”

~Suurimmatkin ajattelijat hairahtavat toisinaan väärille teille...

”Ihan hanurista!”

~Kyösti Pöystin mielipide lähes jokaisesta asiasta

Kyösti Pöysti, rikospoliisista, on pieni, suuri filosofi, psykologi ja poliisi.

Elämä[muokkaa]

Elämä on perseestä.[2]

Tuntomerkit[muokkaa]

Katukuvassa Pöystin tunnistaa helposti. Hänellä on tutti suussa, Columbolta lainattu popliinitakki, masentunut ilme ja hänen pituutensa on n. 150 cm. Pöystin ääni on lähinnä puolihuutavaa kimitystä. Kävelytyyli vaihtelee: kävellessään töihin pitkän perjantain jälkeen maanantaina hän huutelee ihmisille, jotka muistuttavat Juhani Kontiovaaraa, mutta treffelle mennessään hän juoksee kuin kameli seuraavalle baarille keitaalle.

Psykologia[muokkaa]

Pöysti on psykologisesti taitava. Pöysti keksii erittäin paskoja nokkelia teorioita, ja piiritystilanteessa hän murtaa henkisesti rikollisen, mutta siinä olikin kaikki. Muuten Pöysti on elämäänsä turruttava ateisti kusipää, joka ei osaa nauttia elämästään.

Tutti[muokkaa]

Pöystin tutti on yksi maailmankaikkeuden suurimmista mysteereistä. Miksi ihmeessä aikuinen mies ei ole vielä luopunut tutista? Tätä jännää ilmiötä on pohdittu monella nettifoorumilla ja bussipysäkeillä kautta maailman. Pöystin omat vastaukset kysymyksiin ovat lähinnä kierrelleet aihetta, mutta melko varmaa on, että syynä ei ole ainakaan trauma, pakkomielle, lapsuusobsessio eikä muumion kirous. Myös irtotissi näyttää hänen mielestään suussa vielä tyhmemmältä. Päätelkää itse, mikä jäljellä olevista vaihtoehdoista se voi olla. Ja hänen hiuksensa ovat ruskeat.

Näistä Pöysti pitää:[muokkaa]

Näitä Pöysti vihaa:[muokkaa]

LOPUKSI[muokkaa]

MIETITÄÄNPÄ NYT ELÄMÄÄ PIKKASEN: TYYPPI LAUKKAA HIKIPEDIASSA JA LUKEE JOTAIN KYÖSTI PÖYSTISTÄ KERTOVAA ARTIKKELIA. ETKÖ SÄ YHTÄÄN HÄPEE? SITÄPAITSI TOI ON NIIN 80-LUKUA KASARIN LOPPUA YSÄRIN ALKUA KASARIN LOPPUA YSÄRIN ALKUA JOKA TAPAUKSESSA KUINKA NOLOA TOI OIKEIN ON. TÄÄ ON JUST TÄTÄ! SÄ OOT JUST TOTA TYYPPIÄ. SÄ OOT JUST TOTA PORUKKAA JOKA JUST TEKEE TOLLASTA JA SIT TE OOTTE ET "joo joo" VAIK TE OOTTE IHAN SELKEESTI, ET "hei"! AJATTELE SUN ÄITIÄSI, JA ISÄÄSI! PIKKUVELJEÄSI! Onko sulla pikkuveljeä edes? NO AIVAN SAMA! MIETI MITÄ NEKI AATTELEE? NYT VOIT JO ALKAA HÄVETÄ! AJATTELE SUN KOIRAASI! NYYHKÄISE PAIDANHELMAASI! SAA MURTUA! MIETI VASTALEIKATUN RUOHON TUOKSUA! MITÄ NAAPURIN ROUVAKIN AJATTELEE, KUN SAA TIETÄÄ? MIETI NUORUUTTASI JA EKOJA TISSEJÄ MITKÄ NÄIT! IHMETTELE, MITEN VOIT AJATELLA KAIKKEA TÄTÄ YHTÄ AIKAA! AJATTELE PUOLISOASI, KUN SE AJATTELEE SUN AJATUKSIA! AIKA SEKAVAA, EIKÖ? No niin. Nyt voit sulkea kiltisti tietokoneen ja tulla kädet ylhäällä ulos.

Katso myös:[muokkaa]

Questionmark.jpg ONKO SIVISTYKSESSÄSI AUKKO?
Tämän sivun vitsi perustuu siihen, että se on kirjoitettu käsittelemänsä henkilön tai aiheen tyylillä parodisin tavoittein. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se todennäköisesti siitä, että olet sivistymätön barbaari, joka ei tiedä mistään mitään. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea enemmän Wikipediaa.

Viitteet[muokkaa]

  1. Tosin jos jokin olisi pakko valita se olisi todennäköisesti Ihmisten puolue.
  2. No, kohtahan se päättyy.
Pöysti.JPG Tämä artikkeli on aiheensa tavoin tynkä. Voit auttaa aihetta antamalla sille masennuslääkkeet.