Kuritushuone

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kuritushuone on yhdistetty käsite, joka sisältää muita käsitteitä, kuten luokkahuone, keittiö, Ford Sierra sekä Michael Jacksonin entinen nenä. Näistä tunnetuimpia ovat Ford Sierrat, jotka toimivat käyttötarkoitukseensa nähden parhaiten kalliolta alas ajettuina tai mahdollisimman kovalla vauhdilla seinään törmättyinä. Usein niitä tapaa heimoveljiensä, Escorttien, läheisyydessä matalataajuisten ääniaaltojen täristäessä niistä konepellit irti. Michael Jacksonin entisestä nenästä harvat enää muistavat mitään, ja jos muistavat, eivät suostu siitä kertomaan, joten jätämme asian siltä osin Rauhaan. Rauhan, Moskovan ja Bolivian rajanaapurin, viranomaiset ovat puolestaan totuttautuneet kyseisen nenän käsittelyyn surullisen perinpohjaisesti, joten asian heille jättämiseen liittyvien säälipisteiden jakaminen lienee tässä vaiheessa epäolennaista.

Kuritushuoneet ovat tunnetusti sinihammasjänisten suosimia pesimisalueita ja siksi rauhoitettuja. Ainoa metsästyslupa kuritushuoneisiin on annettu koskien Ford Sierroja niiden liiallisen lisääntymisinnokkuudesta sekä harvinaisen korkeasta ja sekavasta melutasosta johtuen. Vierasperäinen sanonta "fire at sight" kehitettiin alunperin Sierrojen kansainvälisen eliminoinnin aikaansaamiseksi sekä ylläpitämiseksi ja sittemmin sitä on yritetty hyödyntää vuosien takaisen Lada-ilmiön hillitsemiseksi, mutta ilmiö onnistui hillitsemään itse itsensä Venäjän rajojen ulkopuolelle karanneiden Ladojen hajottua odotetusti koti-ikävän musertamina.

Kanadan metsänvartijoiden on tavattu usein kommentoivan eri kuritushuoneiden toimivuutta ja heitä pidetäänkin alan pioneereina. Punaiset puvut muistuttavat yhä meitä keski-ajan kurituksista, joita tätä nykyä kutsutaan nimellä turnajaiset. Jalkapalloturnaukset ovat näistä suoraan alemmassa sukupolvessa ja polvet ovatkin kovilla kyseisessä lajissa. Filmaukset ovat entisaikojen kuritusten demonstraatioita ja alaan enemmän perehtyneitä, selkeästi liikaa vapaa-aikaa omaavia sekä yksinkertaisesti säälittäviä ihmisiä jalkapallo-ottelun näkeminen kauhistuttaa syvästi ja tiedetäänkin monen kuvaukseen sopivan henkilön kadonneen lopullisesti lajin aiheuttaman ylisuuren asystolisen paineen takia eikä heitä tiettävästi kaipaa kukaan.