Keskustelu:Mikko Linsdtröm

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Keskusteltu artikkeli näytti tältä. --Kurin työtunnus (keskustelu) 29. maaliskuuta 2022 kello 13.44 (UTC)


Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.


Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Älä yritä olla luova, tee vain tasan kuten tässä.

Moro! Uskon etä eka artikkeli otetaan tyhmäilynä, mut jos luette tän niin voitteko jelppa mua pääsemään irti piirihuumorista ja parannella artikkeila? Kommentin jätti Halko (keskustelu – muokkaukset).

Ei tuo artikkeli nyt kovinkaan huono ole. Kirjoittamisohje voi auttaa parantelemaan sitä. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. tammikuuta 2009 kello 05.31 (UTC)
Jätitkö lääkkeesi ottamatta, VJ? Tämä artikkeli on tukevasti vaaravyöhykkeessä. Artikkelin parantamisesta kiinnostuneille: yleisiä poistoansioita ovat ylenmääräinen pedofilia- ja homo"huumoriin" painottuminen, erittäin lyhyet tekstikappaleet yms. Niistä kannattaa pyrkiä pois nopeasti. Asiantuntemukseni ei ole horjumaton, mutta Linsdtröm tuntuu melko omituiselta sukunimeltä. Tekisi mieli poistaa artikkeli saman tien, mutta jos nyt annetaan olla – jos vaikka sitä paranneltaisiin. Tai jos joku muu sitten poistaisi sen. --Napoleon 14. tammikuuta 2009 kello 07.30 (UTC)
Hyvä Napoleon. Uskon, että tällä hetkellä ei ole niinkään tärkeää mitä sivut varsinaisesti sisältävät, kunhan ne vain näyttävät hyvältä. Kun teksti on kivoissa kappaleissa ja näkyy sinisiä linkkejä, teksti saa minun puolestani koskea vaikka Kuusamolaisten pieneläimien orgioita. Artikkeli voidaan poistaa sitten kun puhe 6000. artikkelista nousee ajankohtaiseksi, ja päättäjien olisi tarvis ohjata kunnia oikeille henkilöille. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 14. tammikuuta 2009 kello 11.40 (UTC)
Hyvä Hjassan. Tulet vielä katumaan tuota. Muhuahahah. --Napoleon 14. tammikuuta 2009 kello 12.27 (UTC)
Aspergerin oireyhtymään ei ole lääkitystä, ja se vaikuttaa huumorintajuuni. Pysyn edelleen mielipiteessäni, että sivu on hauska, mutta hyväksyn sen, että olette eri mieltä. Lisään artikkeliin pari mallinetta, kun lähden nyt linkittämään sitä. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. tammikuuta 2009 kello 14.21 (UTC)
Tämä sivu on vihainen. Siinä ei ole mitään hauskaa. Häijyä hymyä aiheuttaa. Se ei ole hauskaa. Se on mukavaa. --Hierarkiansa ylin 14. tammikuuta 2009 kello 14.31 (UTC)
VJ, se, että sinulla on asperger, ei määritä koko persoonallisuuttasi; eihän sekään, että joku toinen on ei-asperger, määritä koko hänen persoonallisuuttaan. Kiinnostavaa, jos huumorintajusi määräytyy aspergeristasi... Mikä sivussa on mielestäsi hauskaa? Itselläni ei ole sivusta mielipidettä. Ja tunnetko aspergerin vaikuttavan myös mm. musiikkimakuusi?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 14. tammikuuta 2009 14.43

Asperger vaikuttaa lähinnä siihen, miten päin ihminen käy vessanpöntölle. Korjasin muuten tämän sivun typoja siihen asti kun jaksoin itse lukea. Se oli jo melkoinen saavutus, eli päällisin puolin kaikki on kunnossa, koska en usko kenenkään pääsevän koskaan niin pitkälle. --Hierarkiansa ylin 14. tammikuuta 2009 kello 14.45 (UTC)

Tämän artikkelin huumori on kuin infrapunavalo. Pakko uskoa, että se on olemassa, kun muut niin sanovat, mutta itse en sitä näe. Artikkelin ansioksi luettakoon kuitenkin siitä virinneen keskustelun seurauksena syntynyt spin-off, joḱa on paras artikkeli, mitä Hikipediassa on julkaistu aikoihin. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. tammikuuta 2009 kello 15.14 (UTC)

”Huumorin salaisuus on sen sisältänä yllätysmomentti.”

~Aristoteles

Sivu sisältää useita yllättäviä kohtia, jotka huvittavat minua, kuten se, että Linsdtrömin isä yritti tappaa hänet–16 kertaa. Esimerkki huumorista, joka ei huvita minua lainkaan, on Hömppäpedia:Ensimmäinen Internetsota–en tajua, mitä te muut siinä näette. (Sama koskee monia muitakin Taskarin artikkeleita, en tarkoita mitään henkilökohtaista...) Hikipedian parhaina artikkeleina puolestani pidän Adolf Hitleriä ja liftaamisopasta.

Aspergerin oireyhtymä on luultavasti vaikuttanut musiikkimakuuni siten, etten ole tuntenut minkäänlaista ryhmäpainetta myötäillä muiden musiikkimakua, vaan olen voinut valita puoleni itse. Kuuntelen trancea ja koen ylpeyttä siitä, etten kuulu massaan eikä minun tarvitse myöskään tietoisesti yrittää erottua joukosta. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. tammikuuta 2009 kello 15.56 (UTC)

Minunkin täytyy myöntää tässä rehellisesti (ja virallisena lausuntonani) että Ensimmäinen Internetsota ei ole minusta hyvä artikkeli sen enempää huumori- kuin hömppämittapuillakaan. Kommentin jätti B14 (keskustelu – muokkaukset).
"Koen ylpeyttä siitä, etten kuulu massaan eikä minun tarvitse myöskään tietoisesti yrittää erottua joukosta." Saako tuota lainata? --Hierarkiansa ylin 14. tammikuuta 2009 kello 16.50 (UTC)
VJ tarkoitti varmaan sanoa, että hän kokee ylpeyttä siitä, ettei hänellä ole taipumusta mukauttaa ihanteitaan sosiaalisten ympäristöjen vaatimusten mukaan. Ei se tarkoita, että VJ:n ihanteet olisivat tarkoituksella valitut massan mielipiteiden vastakohdat.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 14. tammikuuta 2009 16.56

P. S. "Massa" ei ole mikään kompakti, staattinen ja irrallinen entiteetti. Onhan sitä trance-massaakin. Mutta silti on aina hyvä, jos ei mene sen mukaan, onko massa samaa tai eri mieltä. (Eli siis on riippumaton siitä.)
Tarkoitan, ettei minun tarvitse olla mikään (itseäsi lainaten) "nietzscheläis-satanistis-sosiaalidarwinistis-auvinistis-kostonhimois-nihilistisinen hyypiö" kokeakseni erottuvani muista. (Olen itse nihilisti, mutta muihin mainitsemiisi ryhmiin en kuulu.) Niin ollen olen vapaa ryhmäpaineesta ja erottumishalusta ja voin valita arvoni, ihanteeni ja mielipiteeni täysin vapaasti. On hieno tunne kokea olevansa vapaampi kuin muut, tosin en voi olla ajattelematta niitä "muita" vähän väliä. Sääliksi käy. :( --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. tammikuuta 2009 kello 18.11 (UTC)
Niin no, kyllä ei-aspergerejakin on hyvin monenlaisia eikä ryhmäpaine kosketa aivan kaikkia niin kovin... Tosin luulen, että kukaan meistä valaistumattomista ei ole täysin vapaa ryhmäpaineesta ja kulttuurillisesta indoktrinaatiosta, eivät edes aspergerit, kuten eivät vapaita muistakaan mielellisistä rajoituksista... Nihilisti olet? Mielenkiintoista. Selittäisitkö lisää. Olen muuten sitä mieltä, että ihmisillä on jonkinmoinen velvollisuus yrittää luoda itselleen mahdollisimman mielekkäiltä tuntuvat arvot, ihanteet ja mielipiteet. Eli ei niitä ole fiksua ihan tuulesta temmata.
Ilmaisuni "nietzscheläis-satanistis-sosiaalidarwinistis-auvinistis-kostonhimois-nihilistisinen hyypiö" on laaja käsite, jolla pyrin kuvaamaan monia, yleensä katkeria, yleensä myös nuoria ihmisiä, jotka sitten luulevat olevansa niin mahdottoman filosofisia ja massasta poikkeavia, jota he eivät todellakaan ole. Uusi massa heistä on muodostumassa, ja täysin ryhmäpaineen mukana menevä massa. Jos joku tulee heille sanomaan vaikkapa myötätunnosta tai rakkaudesta, häntä syytetään vaikka miksi – kristityksi, indoktrinoiduksi lampaaksi, fundamentalistiksi, typeräksi jne. Tämä meidän Kansas ei tätä ryhmää sittenkään taida puhtaasti edustaa, sen verran härö hän positiivisella tavalla on ja muutenkin vapaa-ajatteluisempi eikä välttämättä niin nuori kiihkoilija.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 14. tammikuuta 2009 18.54

Olen samaa mieltä siitä, ettei mielellisistä rajoituksista voi täysin vapautua. Olen miettinyt, että yksi voimakkaimmista vapautumisen muodoista voi olla psykopatia, jossa järki on vapautunut jopa omantunnon asettamista kahleista ja pystyy tekemään kirjaimellisesti mitä tahansa. Se ei missään tapauksessa ole toivottavaa, koska voi johtaa sopivissa olosuhteissa jopa ihmisten tappamiseen. Nerouden ja hulluuden välinen raja on kuin veteen piirretty viiva, mutta on huomattava, että hulluuteen ei suinkaan aina sisälly neroutta.
Filosofia-artikkelissa on eräs todella hyvä kysymys: "Joidenkin mukaan elämän tarkoitus on nauttia elämästä. Mutta kaikkihan on katoavaista! Kun olet kuollut, mitä väliä sillä on, että olet joskus nauttinut elämästäsi?" Jonkin aikaa asiaa pohdittuani tulin tulokseen, että kysymykseen ei ole vastausta. Riippumatta ihmisen tekemistä päätöksistä hän kuoltuaan on täsmälleen samassa jamassa kuin muutkin. Ja kymmenien miljardien vuosien kuluttua tulee kirjaimellisesti maailmanloppu: pimeä energia kiihdyttää maailmankaikkeuden laajenemista niin paljon, että maailmankaikkeus räjähtää ja aika pysähtyy. Jokaisen ihmisen kohtalo on olla lopulta kvarkin kokoisina palasina ympäri maailmankaikkeutta. Yhtä hyvin maailmankaikkeus tai elämä (tai kaikki :D ) olisi voinut jäädä syntymättä.
Ja olen samaa mieltä myös siitä, että erottumishakuiset nuoret ovat kuin samasta muotista valettuja. Sanoisin, että huolimatta väitteistä, että yhtenäinen nuorisokulttuuri lakkasi olemasta 2000-luvulla, se elää edelleen. Jos elämää vertaa näytelmään, niin aiemmin oli olemassa vain yksi nuoren rooli, jonka lähes kaikki lapsen (tai murrosikäisen) roolista luopuneet näyttelijät ottivat. Kyseinen rooli muuttui vuosikymmenien aikana, mutta uusia rooleja ei syntynyt. Nykyään puolestaan on olemassa monta erilaista nuoren roolia, kuten kovis ja angstaaja. Siitä huolimatta roolit ovat edelleen kaikki saman käsikirjoittajan luomia ja selvästi keinotekoisia ja toisiaan muistuttavia. Näyttelijät itse eivät vieläkään tajua sitä, vaan jokainen luulee yleisön kiinnittävän huomiota juuri häneen, vaikka lava on pullollaan täysin samaa roolia esittäviä näyttelijöitä.
Osoitat ikääsi nähden hämmästyttävän hyvää ajattelukykyä. Minulla on aina ollut melko pitkä koulumatka, johon on mennyt aikaa 15 minuutista tuntiin, ja jonka aikana olen ehtinyt ajatella vaikka mitä. Tutustuin esimerkiksi kosmisen inflaation teoriaan jo noin kymmenen vuoden iässä. Siitä huolimatta olet 14 tai 15 vuoden iässä päässyt näitä kysymyksiä koskevissa pohdinnoissasi jo (omasta näkökulmastani) lähes yhtä pitkälle kuin minä 18-vuotiaana. Kunnioitettavaa. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. tammikuuta 2009 kello 21.16 (UTC)
Kiitos kehuista. Omat koulumatkani ovat olleet hävettävän lyhyitä, mutta se ei välttämättä ole ainut asia, joka voi ajattelukykyyn vaikuttaa... ;) Omassa päässäni on paljon ajatuksia koko ajan, välillä liikaähkyksi asti, joten olen ajatellut vaikka mitä ja uskallan väittää käyneeni läpi mielenmaailmoja, joita äärimmäisen harvat muut ovat kokeneet. Kosmisen inflaation ajatuksen tunnen, mutta pintapuolisesti, kuten monen muunkin asian. Sen sijaan olen jo alle kymmenvuotiaana itse opetellut vaikka mitä vaikka mistä, esimerkiksi fysiikallisia asioita. Osa tosin pääsee unohtumaankin.
Omasta mielestäni ikä ei yleensä ole verrannollinen ajattelukyvylle tai viisaudelle. Ja miten niin lähes? :D (No ei vaine.)
"Joidenkin mukaan elämän tarkoitus on nauttia elämästä. Mutta kaikkihan on katoavaista! Kun olet kuollut, mitä väliä sillä on, että olet joskus nauttinut elämästäsi?" Tämä ei ole niin kauhean hyvä kysymys. Mitä väliä sillä on, onko kuoleman jälkeen väliä sillä, olenko nauttinut. Väliä on sillä, nautinko, vain juuri nyt. Tai oikeastaan nautinto ei ole sama asia kuin onni, muttei sen vastakohtakaan. Jokainen hetki itsessään on itseisarvoinen ja jokaisen teon pitäisi palvella tätä hetkeä. Mitään ei saisi jättää huomisen varaan. Tämä toimii nähdäkseni sekä niin, ettei tänään saa kantaa murhetta huomisesta silloin, kun mitään ei ole tehtävissä, että niin, että tänään ei saa pitää hauskaa sen kustannuksella, että huomenna on krapula.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 15. tammikuuta 2009 14.06

Minunkin päässäni on jatkuvasti paljon ajatuksia. Lapsuuteni oli tylsä, joten ehdin vuosien ajan myös käsitellä kaikki ajatukseni loppuun asti. "Liikaähky" alkoi vaivata vasta noin vuosi sitten. Itse en ole kokenut kovinkaan voimakkaita mielenmaailmoja, vaan lähinnä onnistunut muodostamaan itselleni laajan maailmankuvan (pystyisin mm. luettelemaan ulkomuistista maailmankaikkeuden historian alun tapahtumat ensimmäisten 300 000 vuoden ajalta).
Minusta tuntuu, että maailmankaikkeuden lopputuloksen arvon kiistäminen ja yksittäisten tapahtumien painottaminen on pelkkä pakokeino, jolla ihminen yrittää vakuutella itselleen, että kaikki ei ole merkityksetöntä. Esimerkiksi luku kaksi on sama riippumatta siitä, saavutetaanko se laskutoimituksella [math]\displaystyle{ (((2+2)-2) \times 2) \div 2 }[/math] vai [math]\displaystyle{ \sqrt[2+1]{1+7} }[/math]. Tässä on mielestäni kyse samasta asiasta. Normaalisti se, mitä nyt tapahtuu, saa arvonsa siitä, että ihminen muistaa sen myöhemmin, jolloin se vaikuttaa hänen tuntemuksiinsa ja toimintaansa, joista hän saa uusia muistoja, jotka niin ikään vaikuttavat myöhempään elämään jne. Kuolemassa kehä päättyy ja kaikki aiemminkin tapahtunut menettää arvonsa.
Väitän, että asia on noin, mutta sitä ei vain suostuta hyväksymään. Itsekin olen kokenut asiaa ajatellessani niin voimakasta ahdistusta (Siltäkö ahdistuksen loputon meri tuntuu?), etten ole kestänyt jatkaa ajatteluketjua enää pidemmälle. Minun on helppo ymmärtää, että monet tyrmäävät ajatuksen suoralta kädeltä, niin kauhea se on. En itsekään kiellä sinua tekemästä niin, kunnioitan mielipiteenvapautta. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 15. tammikuuta 2009 kello 16.00 (UTC)
Ne mielenmaailmani: eivät ne mitään kovin vahvoja ole, ovatpa vaan moninaisia ja outoja. Aidon kokemuksen puutekin on vaivannut.
Mitäpäs jos eläisimmekin ikuisesti? Olisiko silloin jollakin jotain merkitystä? Mielestäni silloin voisimme olla miten ketkuja, inhottavia, itsekkäitä ja pikkumaisia vain tahtoisimme, olisihan meillä loputtomasti aikaa. Onneksi niin ei ole (ja on, onneksi, mahdotonta ollakaan). Koska kuolema tulee, eikä koskaan tiedä, milloin se tulee ei ole aikaa muuhun kuin ns. moitteettomaan mieleen ilman pikkumaisuutta, ilman itsekkäitä pikku murheita, eikä voi myöskään odottaa minkään hyvän jatkuvan vielä jonkin aikaa, sillä kuolema voi tulla koska vain. Ts. elää hetkessä eikä jätä mitään huomisen varaan.
Sitä paitsi minusta se, että tämä elämä loppuu joskus, ei ole mikään peruste sille, etteikö tällä elämällä olisi merkitystä. Sitten, kun kuolen, ei sillä ole enää väliä, miten olen elänyt. Sillä ei ole nyt väliä, miten elin aiemmin. Mutta sillä on nyt väliä, miten aion elää nyt.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 15. tammikuuta 2009 16.38

Olen samaa mieltä siitä, että millään ei olisi enempää merkitystä, vaikka elämä olisikin ikuista. Olen tullut siihen tulokseen, että merkitystä ei voi olla. Kaikki on automaattisesti turhaa riippumatta siitä, millainen maailma on. Ja näen selvästi, että olemme ilmeisesti kykenemättömiä ymmärtämään toistemme mielipiteitä: minä en ymmärrä, mitä merkitystä nykyhetkellä voi olla, etkä sinä, miten se voi olla merkityksetön. Ilmeisesti kyse on erilaisista ajattelutavoista. Arvasinhan, ettei kumpikaan meistä kykene kääntämään toisen päätä... --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 15. tammikuuta 2009 kello 16.55 (UTC)
No nostetaan sitten pöydälle ne meidän erilaiset ajattelutavat. Vai tunnetko olosi vaivautuneeksi? Harva ihminen haluaa keskustella perinpohjin. Minä tahtoisin niin monesti, enkä vain todeta jossain välissä, että emme me toisiamme ymmärrä kuitenkaan.
Omasta mielestäni asia on niin, ettei merkitystä olekaan muuten kuin siten, että se, mitä teemme, vaikuttaa eri ihmisten (ja muittenkin olentojen) onnellisuuteen.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 15. tammikuuta 2009 17.13

Me yritämme keskustella lähtöoletuksistamme. Kumpikaan käsitys ei ole suoraan logiikalla perusteltavissa, vaan ainoastaan tuntuu järkevältä ja loogiselta. Voimme vain arvailla toistemme näkemysten syitä, ja vaikka arvaus tuntuisi kuinka hyvältä, se ei lopulta selitä mitään, varsinkaan, jos se ei saa toista osapuolta vaihtamaan mielipidettään. Päätä on hyödytöntä hakata seinään, ei seinä anna periksi kuitenkaan. :( Mutta pidän kyllä perinpohjin keskustelemisesta. Olen toisinaan saavuttanut väittelemisellä jopa euforian. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 15. tammikuuta 2009 kello 18.00 (UTC)
Hmm. Ajattelepa asiaa tältä kannalta: Mikään, mitä teemme, ei säily ikuisesti. Voimme joko ajatella, että mitä väliä millään sitten on, tai sitten voimme ajatella, että kaikki on vain hetken hienoa, ja olkoon sen hetken, ei pidä takertua. Kysymys kuuluu siis: Miksi helvetissä ajatella edellisellä näistä kahdesta tavasta? En näe mitään syytä sille. Toisaalta omaa kokemustaan maailmasta ei voi noin vain tahdon voimalla muuttaa, vaan se vie aikaa ja kokemuksia. Mutta oikealla asenteella, oikealla asenteella me kaikki vielä joku päivä koemme kaiken mahdottoman arvokkaaksi ja osaamme arvostaa asioita. Mutta kaukana kaikenlainen valaistuminen meiltä kaikilta vielä on.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 16. tammikuuta 2009 14.11

Minä ajattelen itse asiassa molemmilla tavoilla. Myönnän itselleni, että millään ei ole mitään väliä, mutta toisaalta se johtaa saman tien myös siihen, että ei ole väliä, sovellanko nihilismiä arkielämään. Ja koska se on mahdotonta (nihilismin näkökulmasta kaikki vaihtoehdot ovat yhtä hyviä, joten päätöksiä ei voi tehdä), päätin, etten tee niin, vaan jätän nihilismin arkielämässä täysin huomiotta. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 16. tammikuuta 2009 kello 15.58 (UTC)
Minä oon 10-w x) --Hierarkiansa ylin 14. tammikuuta 2009 kello 19.03 (UTC)
No sitten olet mieleltäsi jo aikasen kypsä. Kymmenvuotias hedelmäseksuaali, heh heh. Kypsä hetelmä, ettet olisi mätä? Neevaine. Veikkaisin sinut kuitenkin yli 25-vuotiaaksi.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 14. tammikuuta 2009 19.12

25:ssä on hieman heittoa. Laskujeni mukaan olen terve ja hyvinvoiva 110-vuotias Mikä-mikä-maasta. --Hierarkiansa ylin 14. tammikuuta 2009 kello 19.55 (UTC)
Taskarin muokkaukset ovat kyllä vähän ärsyttäviä, vaikken mikään ryhmäkiusaaja tahdo ollakaan. Niin ja tuo "isä yritti tappaa poikansa" on ihan yllätyksellinen, hauska piirre sivussa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 14. tammikuuta 2009 16.56

Auououh! Päätä särkee. Häpeä, häpeä, ei minun! JA MITÄ HELVETTIÄ MEINASI SE HÄMÄRISSÄ OLOSUHTEISSA REVENNYT SUODATINPUSSI? Täh? Täh? Täh? --Hierarkiansa ylin 14. tammikuuta 2009 kello 18.36 (UTC)
Ei sinun häpeäsi? No sehän kiva.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 14. tammikuuta 2009 19.23

Spam. Huumori on aina huumoria ja eiköhän tämä parodistinen HUUMORI(ntajuttomuus)sanakirja voisi tämän säilyttää --IDAN? MJÖTÄÄÄHÄ!? VITTUAKO SULLE KUULUU KUKA MÄ OON!! 14. tammikuuta 2009 kello 20.33 (UTC)

Huumori on aina huumoria. Toisaalta itä on aina itä ja länsi on aina länsi (lähde: R. Kipling 1889), taide on aina taidetta ja aladoobi aina etovaa. Saatuani ravintoa, ylläpidettyäni ihmissuhteitani ja levättyäni ei tämä artikkeli tunnu enää aivan täydellisen surkealta. Ehkä se voidaan säilyttää jälkipolville suuren elämäntyön muistomerkkinä. Silti minun on vaikeata havaita mitään humoristista esim. heti artikkelin alkuun sijoitetussa pedofiiliherjassa. Toisaalta artikkeli ei voi olla laajemmassa tahi laajennetussa mielessä aivan huono, jos se inspiroi näin huomattavan keskustelun. Jospa siis suomme tämän kukan kukkia pitäen mielessämme, että kaikki kukat eivät voi olla orkideoja; jos muistan oikein, maailman suurimmat kukat löyhkäävät mädältä lihalta eivätkä juuri sen viehkommilta näytäkään. --Napoleon 15. tammikuuta 2009 kello 08.27 (UTC)

Loistavaa...

Tämäkin tuli taas todistettua. Jos jollakulla ei ole mielenterveydellistä häiriötä, niin ilmoittakoon tämän otsikon alla. Olen aina pitänyt kaikkia Hikipedian käyttäjiä aspeina, skitsoina tai muuten vaan maanisdepressiivisinä, mutta nyt ihmiset näemmä tulevat kaapista ulos ihan omin keinoin (ts. ilman vandaalien mielipiteitä). Pitäisikö ylläpitäjyyden vaatimukseksi laittaa mielisairairaus jonkinasteinen mielisairaus? Olen varma, että nykyisistä 100% kelpaisi tuollaisen säädöksen jälkeenkin. Ja koettakaa olla loukkaantumatta. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 14. tammikuuta 2009 kello 20.52 (UTC)

Kommentoin tässä yhteenvetoasi. Aspergerin syndrooma on lievä variantti autismista eikä päinvastoin. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. tammikuuta 2009 kello 21.16 (UTC)
mulla ei oo mitään saatana. Ylläpitoa on jo tarpeeksi ja muutenkin ärsyttävääkin --IDAN? MJÖTÄÄÄHÄ!? VITTUAKO SULLE KUULUU KUKA MÄ OON!! 14. tammikuuta 2009 kello 21.17 (UTC)
Idania en usko. Johtajalle: Satun tietämään sen. Voisi jopa sanoa, että laitoin sen yhteenvetoon koska asia on täsmälleen päinvastoin. Tai oikeastaan autismi taisi olla jonkinlainen spektri; Kuin sateenkaari. Mutta ei minkälainen sateenkaari tahansa: Taikasateenkaari! Lääkkeet! No mutta sori jos loukkasin. (Vaikka manitsin kyllä senkin jo...) --Liity minuun tai kuole --Hjassan 14. tammikuuta 2009 kello 21.19 (UTC)
Mitä muka tiedät? --IDAN? MJÖTÄÄÄHÄ!? VITTUAKO SULLE KUULUU KUKA MÄ OON!! 14. tammikuuta 2009 kello 21.27 (UTC)
Puhutaan autismin kirjosta, joka sisältää toisiaan muistuttavia hermoston kehityshäiriöitä, kuten autismin ja AS:n. Luulin yhteenvetoasi vain virheeksi tai vahingoksi, eivätkä ne minua kyllä loukkaa ollenkaan. ("Se, että teet virheitä, loukkaa minua! Miksi te kaikki inhoatte minua tekemällä virheitä?!") Loukkaamisesta voi olla kyse vain silloin, kun tietoisesti esitetään virheellistä ja halveksuvaa tietoa, eikä niin tekeviä käyttäjiä päästetä täällä ylläpitäjiksi. (Tyräel Haara-Pallilaa ei lasketa, eihän?) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. tammikuuta 2009 kello 21.35 (UTC)
Muistaakseni Hikipedian kantana on ollut loukata tasapuolisesti kaikkia kansallisuuksia, ulkomaalaisia, kiihkoisänmaallisia, rasisteja, superhyssyttelijöitä, hulluja, alakultuureita, poliittisia puolueita, kapitalisteja, sosialisteja sekä ns. "normaaliuteen" sairaalloisesti pyrkiviä. Aspergerin oireyhtymä saattaa loukata jotakuta, mutta siinä on kai pyritty siihen, että pöpit eivät tajua mitä heistä kirjoitetaan. Tai sitten voimme väittää, että meidän pöpimme kirjoittivat tuon, ja ovat ns. "syyntakeettomia" oikeudessa. Siltä kannalta tälläisistä jutuista on hyötyäkin. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 14. tammikuuta 2009 kello 21.43 (UTC)
Virheellinen tieto on tietenkin myös esitettävä totena, jotta se loukkaisi. Hikipedia-artikkelien ei väitetä olevan totta. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. tammikuuta 2009 kello 21.52 (UTC)
Onko tämä edes suomalainen sivusto? Palvelin kanadassa, sen omistaja joku Carlb. Täällä tosin puhutaan suomea ja adminit on suomessa. Vastatkaa kysymykseeni --IDAN? MJÖTÄÄÄHÄ!? VITTUAKO SULLE KUULUU KUKA MÄ OON!! 14. tammikuuta 2009 kello 21.47 (UTC)
Hikipedia on kanadalainen, mutta suomenkielinen sivusto. Vähän kuin jotkin saksalaiset verkkokaupat, joilla on suomenkieliset sivut. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. tammikuuta 2009 kello 21.52 (UTC)
Täällähän ei suomen lait sitten päde kun ei edes ole suomalainen? --IDAN? MJÖTÄÄÄHÄ!? VITTUAKO SULLE KUULUU KUKA MÄ OON!! 14. tammikuuta 2009 kello 22.54 (UTC)
Tietenkään ei. --Hierarkiansa ylin 15. tammikuuta 2009 kello 00.07 (UTC)
Käyhän siis Idan tutustumassa tähän. --Napoleon 15. tammikuuta 2009 kello 08.59 (UTC)
Aspergerithan saattavat joskus loukkaantua muiden virheistä. Ehkä. Mututuntumalla sanoisin näin. Itse vihaan btw sellaisia ihmisiä, jotka loukkaantuvat siitä, mitä toiset tekevät yksityisesti. Yleensä he ovat kristittyjä, mutta monesti myös ateisteja. Esim. loukkaannutaan toisten homoseksualismista, loukkaannutaan toisten uskonnoista yms. Kerran oli tuossa ihme PopKult-ohjelmassa tämä viehkeä laulajatar Jippu, ja sitten kun joku kanssakeskustelija mainitsi jostain, miten jossakin on hengellisyyttä, nimenomaan ei-kristillistä, ja Jippu alkoi sylki suussa kanssakeskustelijan päälle vaahtoamaan, miten hän loukkaa kristinuskoa puheillaan. Ei jumalauta sellaista... tai sitten voi olla että kun jossain foorumilla sanoo esimerkiksi olevansa indeterminismin tai neutraalin monismin kannattaja, tiedeuskovaiset ottavat sen suorastaan henkilökohtaisena loukkauksena ja haukkuvat typerän lapselliseksi suoraastaan sylki suussa.
Kaikissa sateenkaarissa on taikaa. Taikasienten luomissa, aidoissa ja kauniissa sekä homosatenkaarissa. (Sattuipa tässä sellainenkin hauska tapaus, että ystävämme Mudkip-peelo kävi allergiatesteissä, ja hänhän on tiettävästi allerginen kaikelle mahdolliselle, joten kädessä on pisteitä sateenkaaren kaikissa väreissä ja ihon pinta säteilee. Sopii kivasti hänen uuteen läpällä valitsemaan homoseksualisti-imagoonsa.)

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 15. tammikuuta 2009 11.35

No mutta Luoma! En tiennytkään, että olet paitsi tummaihoinen, myös homoseksuaali... No, onneksi olen hyvin suvaitsevainen ihminen, kuten vähemmistövaltuutettu jo tietääkin. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 15. tammikuuta 2009 kello 11.56 (UTC)
En minä henkilökohtaisesti kumpaakaan ole. Trollit ovat suvaitsevaista väkeä, se on kyllä totta.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 15. tammikuuta 2009 12.02

Koska keskustelussa näkyy olevan enää hyvin vähän yhtenäisiä linjoja, voinen huoletta työntää sekalaisia kommentteja väliin. Ne muutamat ihmiset, jotka ovat aiheesta kanssani jutelleet, eivät tunnu loukkaantuvan niinkään toisen homoudesta kuin siitä, että tämä ei katso tarpeelliseksi hävetä tai erityisemmin piilotella sitä. Liekö kyse sitten siitä, että silloin kyse on selkeämmin tahdonalaisesta toiminnasta kuin itse vietin suuntautumisen kohdalla. Toisaalta taas hämmästyttävän yleisesti ajatellaan myös, että homoudessa on jotakin hassua. (No myönnetään, ehkä vähän. Hupia saa myös kertomalla suuntautumisestaan jollekulle ja tarkkailemalla ilmettä; mitä kauemmin on hupinsa välikappaleen tuntenut, sen hauskempaa siitä tulee. Paitsi jos mokoma vetäisee turpaan.) Tällaiseen hassunhauskuutta painottavaan suhtautumiseen liittyy nähtävästi harvoin minkäänlainen tuomitseva asenne. Mutta alkuperäinen tehtävänanto tämän väliotsikon kohdalla oli ilmoittaa mielenterveydellisten häiriöiden puutteesta. Koska sairausluokitusta muutettiin vuonna 1981, ei minulla ole mitään syyntakeettomuusargumentista käyvää mielenterveydellistä häiriötä. Siis diagnosoitu. Vielä. --Napoleon 16. tammikuuta 2009 kello 08.21 (UTC)
Miksi ihmeessä me muuten kirjoittelemme tälläisiä Mikko Lindström -artikkelin keskustelusivulle? --Liity minuun tai kuole --Hjassan 15. tammikuuta 2009 kello 12.38 (UTC)
Emme me totisesti kirjoittele. Se on nääs Linsdtröm.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 15. tammikuuta 2009 12.52

Hölökyn kölökyn. --Hierarkiansa ylin 15. tammikuuta 2009 kello 12.53 (UTC)
Kippistä

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 15. tammikuuta 2009 12.59

Lölökyn. --Hierarkiansa ylin 15. tammikuuta 2009 kello 13.00 (UTC)
Epäilen, että aspergerilaiset voisivat loukkaantua muiden virheistä, sillä se ei yksinkertaisesti ole järkevää ja sotii niin ollen järjestelmällisyyttä, joka on oireyhtymän tärkeimpiä oireita, vastaan. Tosin en tunne itseäni lukuunottamatta yhtään aspergerilaista. (Outoa kyllä, kummallakaan pikkuveljelläni ei oireyhtymää ole.) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 15. tammikuuta 2009 kello 16.00 (UTC)
Mutta eikö järjestelmällinen ihminen juuri vihaa virheitä?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 15. tammikuuta 2009 16.38

Ei, vaan epäjärjestelmällisyyttä. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 15. tammikuuta 2009 kello 16.55 (UTC)Kalapuikkokeskustelu

KALAPUIKKOJA!! --DER FÜHRER - Ylläpidon tukarit älkää vaivautuko! 15. tammikuuta 2009 kello 14.08 (UTC)

Ei, ei kalapuikkoja.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 15. tammikuuta 2009 14.15

Miksi kala on pakotettava puikoiksi? Hyh. --Napoleon 16. tammikuuta 2009 kello 08.21 (UTC)
Koska kala on itsekin siihen sangen halukas. Ne ei pelaa reilua peliä. --Hierarkiansa ylin 16. tammikuuta 2009 kello 08.30 (UTC)

Voi jeeeeeeeeeeeeeeeessssssuuuuuuuuuuuussss

Voisiko joku päästää minut ystävällisesti pois päiviltä? Lupaan päästää hassun äänen kuollessani. --Hierarkiansa ylin 15. tammikuuta 2009 kello 18.10 (UTC)

Menikö nyt elämänhalu? Hengen ottaminen pois ei ole vastaus siihen, vaan elämänhalun takaisin saaminen. Niin. --Meteori 15. tammikuuta 2009 kello 18.36 (UTC)
Vastauksia etsiessä kadotetaan vain kysymykset. Huomaatko miten paljon enemmän niihin sisältyy kuin vastauksiin? --Hierarkiansa ylin 15. tammikuuta 2009 kello 20.15 (UTC)
Varasta viinapullo, mieluiten 80% ja sitten juo ja sammu. Älä herää ikinä. --DER FÜHRER - Ylläpidon tukarit älkää vaivautuko! 15. tammikuuta 2009 kello 20.50 (UTC)
Oletko varma että tuo onnistuu vain yhdellä pullolla? Montakohan takkini alle mahtuu... --Hierarkiansa ylin 15. tammikuuta 2009 kello 20.54 (UTC)

NYT SE VITUN TURPA KIINNI SAATANA!!

Neljäs valtakunta

Trippy.jpg

JA MUISTAKAA
VANDAALIT!
HIKIPEDIAN
SIIVOUSOSASTO
TOIMII
VERONMAKSAJIEN
RAHOILLA,
JOTEN KUN
VANDALISOIT
HIKIPEDIAA, NIIN SE ON
VÄHÄN KUIN
ISÄÄSI
ÄÄNESTÄISIT!


Myyrmannin räjähdys.jpg


TuossaKardemumman kaupungissa, jossaväki elää sovinnossa, vain yksitekijä voi tuhota sen harmonian;Kasper ja Jesper ja Joonatan.Kukas taiteilijan


baskerin vei?Kukas kirjaston aulasta


kenkäparin?- Paha vaatturi syyllisistä


pienin erintekee berberin!


--Kujamon 16. tammikuuta 2009 kello 12.13 (UTC)

Kyllä sie osaat leikkiä natsia latteasti! Jatketaankos myö tällä fontilla, taustalla, värillä ja koolla etiäpäin tätä keskustelua?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 16. tammikuuta 2009 13.37

Ikävä kyllä ei käy ainakaan minulle. Joku voi vielä haluta aloittaa uuden aiheen tällä sivulla. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 16. tammikuuta 2009 kello 15.58 (UTC)

Tr0lli iskee!

Sanoisin, että tämä artikkeli on suklaata, mutta haju, maku ja ulkonäkö eivät täsmää. --Hierarkiansa ylin 16. tammikuuta 2009 kello 16.10 (UTC)

Minä taas sanoisin, että soihtu on luovutettu uudelle sukupolvelle. Olen aina halunnut sanoa niin. --Napoleon 19. tammikuuta 2009 kello 09.44 (UTC)